Ђилас напао Турке, Кинезе и САД: Нећемо да због Вучића будемо ваша колонија!

Pa nije ostalo puno cime da se bave. Ovi su sa zadovoljstvom pozavrsavali sve te radnje. SNS-u sada ostaje da sa svoje sigurne pozicije urinira po svojim stvoriteljima.

Šta su pozavršavali? Sav kriminal koji je DS radio, ovi rade na kvadrat. Sa istim DS operativcima.

Zato osim te priče "Đilas ovo, Đilas ono" i nema ničeg konkretnog, jer bi onda i poslednji slepci videli da je i posle Đilasa Đilas...

Jedino što ne isporučuju nikoga u Hag, jer su to ovi završili pre njih, a ovima niko i ne traži neko isporučenje.

Dakle, Basarin zaključak je tačan...ovoj "opoziciji" je u interesu da Vučić ostane na vlasti, doj još nešto ne završi.

Baš kao što je i Vučiću odgovaralo da bude Radikal, dok neke druge prljave poslove neko drugi nije odradio.

A što se uriniranja tiče...to je "zlatna kiša"...stvoriteljima je sasvim lepo...i dalje sheru po Srbiji.
 
https://srbin.info/politika/djilas-...esignal&utm_medium=push&utm_campaign=web_push

Ђилас напао Турке, Кинезе и САД: Нећемо да због Вучића будемо ваша колонија!

Đilas napao Turke, Kineze i Amerikance: Nećemo da zbog Vučića budemo vaša kolonija!


Пошто је Вучић пре годину дана обећао да ће он и Небојша Стефановић заједно да оду са државних функција, дошло је време да одрзи обећање, јер министар полиције након доказане умешаности његовог оца у трговину оружјем мора да оде са функције, рекао је Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде, вечерас у Чачку, на трибини поводом оснивања иницијативног одбора ове странке.

Ђилас је подсетио на Вучићеву изјаву у Лучанима у децембру прошле године – „Небојша иде кад идем и ја“, те додао да министар Стефановић мора да оде са функције, јер је много пута у претходних неколико месеци лагао грађане Србије. Упорно је тврдио да његов отац нема никакве везе са фирмом ГИМ, а потом се испоставило не само да је ишао на преговоре у Крушик испред ове фирме, већ и у Саудијску Арабију, па чак и у фабрику оружја у Италији и то као део званичне делегације МУП-а.
„Пошто Небојша мора да оде, очекујем да ти, као човек од речи, одржиш обећање и кренеш заједно са њим“, поручио је Ђилас Вучићу.

Лидер ССП оценио је и да упркос лудилу која ова власт константно производи, много тога се променило у последњих годину дана. Како је навео, натеран је режим да смени Јутку и Симоновића. Синиша Мали је званично потврђен као плагијатор, а узбуњивач из Крушика Александар Обрадовић, неправедно држан у притвору, пуштен је на слободу.
„Ко год је пружио отпор, победио је. То је наш задатак докле год не ослободимо Србију, јер она је данас окупирана земља – окупирана људима који не знају свој посао, бахати су, вређају, шире мржњу и људима уништавају животе“, казао је Ђилас.
Ђилас је казао да ће се Србија за своју слободу изборити сама, као што је и чинила много пута у својој историји.
„Добродошли су сви који хоће да помогну, али нема потребе да преговарају о изгледу интернет стране РЕМ и обуци чланова бирачких одбора док људи овде гладују, бивају пребијани и хапшени. Нећемо ни да гледамо како постајемо колонија, како се без тендера дају послови Кинезима, Русима, Турцима, али и Американцима и Британцима, само зато да би Вучић од тих истих странаца добијао тапшења по рамену“, казао је Ђилас.





ЖИВЕО ДРУГ ЂИЛАС! ЖИВЕО ДРУГ ШОЛАК! ЖИВЕО ДРУГ МИЉУШ!
zaboravio si: ZIVIO DRUG TITO. kad se vec divis srbomrzcima i NATOgmizavcima podseti nas i na TVOG COPAVOG SEROJA, hebo te on
 
Када сам ја овде на овом форуму писао о Четвртом рајху односно о Великој Немачкој и чињеници да је Србија колонија исте, као и да је *******и постављен од стране BND-a као колонијални управник Србије, твој Смрадуле је био министар финансија код *******ог. Боље ћути бре.
al te ovaj alter ego gadno podhebava, u zicu te pogadja
 
Не него си се жалио како сам вам био досадио са мојим писањем да је Србија под Вучићем постала колонија Велике Немачке (тада сте се још увек бавили "издајником" и "диктатором Тадићијем" као главном темом).
Али када то после пет година каже лажни опозиционар, Вучићев тадашњи министар финансија а сада његова шпијунчина, е онда морамо сви да паднемо у несвест и нико то да је Србија колонија швабова не сме више ни да помене да не би рекли како копира бившег члана стечајне мафије, вашег госн` Смрадуловића, преваранта уцењеног од стране режима због дебелог досијеа из времена када је уништавао на десетине србијанских фирми као стечајни управник. Ма чибе бре тролу.
komso zasto se ti sekiras za nas SRBIJANCE? znam samo da si ludo zaljubljen u vucka:kiss::kiss::kiss: mu stalno saljes
 
Lepo te pitam jel podržavaš šta je rekao,ne vrludaj sad..
Pa nisam paćenik ko ti da pratim sve što neki lik kaže. Znaš, obični ljudi imaju život, idu na posao, izdržavaju porodice. .. Nismo kao neki intelektualno mentalni prcmoljci da život posvećujem luzerima i njihovim protivnicima.
 

Back
Top