Đilas je kriv za sve

Ma Srbin vecito glup i neobrazovan, prepun neznanja , tako ce i da ostane..

Malo nauceniji amer zna da je sustina nedodirivosti i uspeha kriminalca okruzenje koje ga stiti...
Uzmi crnca i prebaci ga iz favele , tj latino kraja u beli kraj da stanuje i istog trenutka je ranjiv od policije, inace nije...

Tako i kod nas, ista pravila vaze..
Oduzmi narod koji stiti kriminalce kao tradiciju i kulturu svog oka, i kriminalci ce doci pod udar cak i polusposobnih advokata i inspektora...
Eh, kako oduzeti narod....kad voli da je svuda i da se ovajdi za malo i da mesa prstice i da zna , kad ne zna, da peva kad kresti i da prima pare a da ne radi nista..

Dok ne umre generacija koja je zapamtila proces tranzicije kada je sve rasprodato pa je stotine hiljada ljudi ostalo na ulici, Đilas će prosečnom čoveku biti gadljiv kao da se priča o govnetu. Zato ga i SNS forsira kao opoziciju, jer je to u očima prosečnog čoveka gora alternativa,

A je li umrla generacija Titovih komunista do 2000. godine.

Dok ne umre generacija koja je zapamtila proces tranzicije kada je sve rasprodato pa je stotine hiljada ljudi ostalo na ulici, Đilas će prosečnom čoveku biti gadljiv kao da se priča o govnetu. Zato ga i SNS forsira kao opoziciju, jer je to u očima prosečnog čoveka gora alternativa,
Da ali devedesete (period vladavine tvoje stranke SNS) su neuporedivo gore od bilo kod perioda demokratske vlasti.

Autorska.

Pišite o vašim problemima u životu sa okrivimo Đilasa.

Ja sam zbog njega jutros zaboravio novčanik sa dokumentima.

Mamicu mu.
Meni je problem što moram da gasim televizor kad pomenu : samo da je On kriv.
Izlizao se znak na gumbu daljinskog i grafit na ploči .Popravka daljinskog me koštala 700 din , i to zbog Đidine krivice.

IMG_20211214_185702.jpg

Đilas je kriv što mogu samo ovako da pijem vodu.

Back