Ђилас: Албанци раде Србима оно што су Срби некад радили Албанцима

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596

Ђилас: Албанци раде Србима оно што су Срби некад радили Албанцима​

Председник ССП-а Драган Ђилас се у једној емисији на телевизији Нова С нашалио на рачун терора који режим Аљбина Куртија врши над нашим народом на Косову и Метохији.

Водитељка је упитала Ђиласа „има ли у овој ситуацији места за шалу“, на шта је он одговорио „Албанци раде Србима оно што су Срби некад радили Албанцима“.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...Srbima-ono-sto-su-Srbi-nekad-radili-Albancima

Na cega Djilas misli?
:think:

Poslednja izmena:

Ђилас: Албанци раде Србима оно што су Срби некад радили Албанцима​

Председник ССП-а Драган Ђилас се у једној емисији на телевизији Нова С нашалио на рачун терора који режим Аљбина Куртија врши над нашим народом на Косову и Метохији.

Водитељка је упитала Ђиласа „има ли у овој ситуацији места за шалу“, на шта је он одговорио „Албанци раде Србима оно што су Срби некад радили Албанцима“.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...Srbima-ono-sto-su-Srbi-nekad-radili-Albancima

Na cega Djilas misli?
:think:

Pročitaj malo Dimitrija Tucovića možda je mislio na njega kad je to govorio? :think:
https://sh.wikipedia.org/wiki/Masakri_nad_Albancima_u_Balkanskim_ratovima

Pa dobro koje postavio post taj ima želju da se prepire jer ovakve teme samo bude mržnju medju ljudima, a i sami sebi to namećemo i onda kaže što ima mržnje medju ljudima,stosmo nacionalni....nerazumem,ratovali su svi i sta sad niko nije svetac bio aman de jednom se skontajte danas pišete kako su srbi budale ubice albanci ubice hrvati isto muslimani isto i za dva sata idete na posao i radite sa tim istim i pričate sasvim normalno sa njima...

Ево, вођа антивучићевске опорбе подржава терор и злочине које Курти врши над србским народом на Косову и Метохији!
Чисто да се види ко је ко у земљи Србији!

И док једни пљују Вучића што Курти терорише Србе, други отворено то оправдавају!

Па се после чудите кад кажем да је опозиција у Србији (и западна и ,,патриотска", сем можда шачице наивних и заведених) у служби србских непријатеља!

Jos jedna tema gde ce srpske patriote sa Krste da provaljuju kako Srbi nikad i nigde nisu ucinili niti jedan zlocin, super, jedva cekam da citam postove, spremio sam i kokice. :rostilj::jede:
Нису Срби цвећке, али за Ђиласа и Шолака, Срби су криви чим су живи. Само постојање Срба је за њих ,,злочин". Тешка је болест аутошовинизам .

Увлачи се комесарима, политбироу и ЦК ЕУ...

Вучић се пре њега увукао тамо где треба, далеко боље пљује по Србима како су глупи, лењи и неспособни
Ђилас оправдава Куртијев терор над Србима.
Ко је крив? Вучић.

Алал ти на ,,логици"... :D

Niko nigde ne opravdava bilo sta, i vest je klasican spin Vucicevih medija.
Како не оправдава кад каже ,,па шта, и Срби су то радили Албанцима"???
Шта су Срби радили Албанцима?? Зар и кад су Срби жртве криви су опет Срби?? Никада нећу разумети ту аутошовинистичку ,,логику"..

Како не оправдава кад каже ,,па шта, и Срби су то радили Албанцима"???
Шта су Срби радили Албанцима?? Зар и кад су Срби жртве криви су опет Срби?? Никада нећу разумети ту аутошовинистичку ,,логику"..
Znas ti sta su Srbi radili Albancima.

Ja nisam cuo da je Djilas rekao 'Pa sta', sto znaci da to nije nikakvo odobravanje, i to je klasican spin Vucicevih medija.

Znas ti sta su Srbi radili Albancima.

Ja nisam cuo da je Djilas rekao 'Pa sta', sto znaci da to nije nikakvo odobravanje, i to je klasican spin Vucicevih medija.
Не мора ни да каже, јасно је из самог контекста. Ако на теми о Куртијевом терору, он пребацује причу на Србе и прича шта су Срби некад некоме радили, јасно је да релативизује Куртијев терор и насиље над Србима!

Не мора ни да каже, јасно је из самог контекста. Ако на теми о Куртијевом терору, он пребацује причу на Србе и прича шта су Срби некад некоме радили, јасно је да релативизује Куртијев терор и насиље над Србима!
Pa ja i gledam upravo kontekst, uopste mu to nije kontekst, vec mu je kontekst nesto u stilu 'Kosovo je oduvek bilo i ostalo vukojebina'.

Ako nekog vredja, on vredja generalno i sve gradjane, i sve vlasti koje su upravljale i danas upravljaju Kosovom, jer nisu uspele da naprave neko normalno i mirno drustvo.

To mu je neki kontekst, kontekst mu sigurno nije 'Aaaa, Srbi su zasluzili ovo!' kako spinuju Vucicevi mediji.

Jos jedna tema gde ce srpske patriote sa Krste da provaljuju kako Srbi nikad i nigde nisu ucinili niti jedan zlocin, super, jedva cekam da citam postove, spremio sam i kokice. :rostilj::jede:
To je onaj tip ljudi što kažu "niSmO mI gENOcIdAN naROD" a onda u kafani na Romaniji posle jedne čašice zapevaju " Mirno spavaj Fato, sve ti je poklato" i "Čast ti svaka Gacko ravno kad si čisto pravoslavno".
Isti mentalitet sa turskim nacošima koji po internetu negiraju genocid nad Jermenima, kao da im iz iste centrale pišu šta treba da govore. Bukvalno komentari turskih nacista su preslikani od srpskih koji negiraju genocid u Srebrenici, na Kosovu, četničke zločine u WW2...

Pa ja i gledam upravo kontekst, uopste mu to nije kontekst, vec mu je kontekst nesto u stilu 'Kosovo je oduvek bilo i ostalo vukojebina'.

Ako nekog vredja, on vredja generalno i sve gradjane, i sve vlasti koje su upravljale i danas upravljaju Kosovom, jer nisu uspele da naprave neko normalno i mirno drustvo.

To mu je neki kontekst, kontekst mu sigurno nije 'Aaaa, Srbi su zasluzili ovo!' kako spinuju Vucicevi mediji.
То би можда и било тако да не знамо која ја Ђиласова агенда. Међутим, пошто знамо да је његова агенда увек и свуда против Срба, онда је јасно шта он жели да каже.

Back