djevojka slabog sluha

najdraza

Početnik
Poruka
20
E JA SE PITAM DA LI VAMA MOMCIMA SMETA AKO DJEVOJKA NE CUJE DOBRO,TJ. DA LI SE OSJECATE NEUGODNO U TAKVIM SITUACIJAMA.
JA SAM DOSAD IMALA CETIRI BIVSIH ALI NIJEDNA NIJE BILA PRAVA LJUBAV.SAMO MUCI ME DILEMA DA LI JE IJEDNOME SMETALO MOJI SLUSNI APARATI?
IPAK ZBOG TOGA SE I SAMA NEKAKO OSEJCAM NEUGODNIJOM I MANJE VAZNOM I SLABIJEG SAMOPOVJERENJA.
STA VI KAZETE???
(OVO PITANJE MOZETE I VI ZENSKE ODGOVORITI AKO ZELITE,VASE MISLJENJE)

Ko te voli volece te bez obzira na to sto slabije cujes.Kome smeta,taj nije dostojan tebe.Uostalom ko garantuje da taj neko nema neku manu mnogo kompleksniju od tvoje.(Fizicka savrsenost ponekad nije u = sa pamecu istog)Ovo nisam napisala da bih te tesila ili pricala prazne price.Ovo je iz licnog iskustva.I ja sam po nekad podcenjivala sebe.Kao ja nisam dostojna ovog ili onog.Od skoro sebe gledam drugim ocima i svaki dan kad ustanem kazem sebi:Hvala ti Boze sto bez obzira na svoje nesavrsenstvo uvidjam da sam ja savrsenstvo nesavrsenstva za razliku od nekih koji su sve samo ne to!!!!
PS: Tashy ako citas Hvala... :D

ma meni se cini da se neko zeza a ako ne onda ti je ona sve rekla. moras sebe da postujes bez obzira na sve pritiske u zivotu .to je stvarno jednostvano.ti ono sto mislis da jesi.zato misli sve naj.tako cjes u zivotu dobiti jedno 15 godina da uradis sve sto zelis.vidis da ljudi sve vise brinu a sve manje zive.budes lepo zadovoljna sobom i uzivas.

ipak mi je dobra fora a :lol: :lol:

Prvo licno , a posle i kolektivno

Ne , ne smeta.
Ne , ne smeta osim ako ti umanjuje radnu sposobnost.Tu bi mozda nekome zasmetalo ako si potpuno gluva , ali ako sa aparatom cujes mislim da niko nema problema sa tim.
Ustvari cini mi se da postoji serija filmova gde glumi jedna gluvonema devojka koja je jako lepa i da
je cak objasnjavala da ponekad ima problema samo sa primitivnim seljackim stanovnistvom.
Tako da ti osim ako ne naletis na nekog sa jakim subjektivnim strahovima od osude sredine, proricem sretniju i mirniju buducnost.
Cak imas i jednu mogucnost koju drugi nemaju.
Buka koja je stetna ne malo za nervni sistem , je za tebe stvar koje mozes da se lako resis.
Nisam ovde cinik , vec ti navodim da u svakom zlu ima i neko dobro , ako se covek tako odredi.

Ja sam zensko ali nema veze,hocu nesto da ti napisem.Nemoj da te to opterecuje u zivotu,i da sama sebi komplekse stvaras.Vidi,ti nisi za to kriva,to je Bog tako htjeo,to je dio tebe i prihvati sebe takvu kakva jesi i drugi ce te onda tako prihvatiti.Mnogi ljudi danas imaju mnogo vise nedostataka,sto fizickih sto psihickih koje su sami sebi i vlastitom krivicom stvorili(droga,razne bolesi izazvane dijetom i sl),pa zive i bore u drustvu.Slican slucaj kao ti je imala jedna moja rodjakinjai i jednosatvno je voljela samu sebe takvu kakva je,tako da niko na to nije ni obracao paznju jer je imala dosta drugih kvaliteta.Nasla je covjeka svog zivota i sad je jako srecna.Ja sam sigurna da i ti imas dosta kvaliteta koji sacinjavaju tebe kao licnost,zato ih iskoristi i isakni.Ljudi ima svakakvih(ko zna za sta je to dobro),mozda ces tako znati ko je onaj pravi i ko te stvarno voli kao licnost.PUNO SRECE TI ZELIM!!!

ja imam aparatic koji se ne vidi i sa kojim mogu da cujem bolje nego ostali, tako da se niko ne oseca kao da sam "slabiji" vec paze koliko glasno pricaju :D .......... uzgred, meni posebno ne bi smetalo tako nesto.

Kor_Po_Racija:
Najdraza, takve momke odmah, namerno, ostavljaj. Aparat ni slucajno. I uzivaj u zivotu. Zaboga miloga, toliko jos cula covek ima.

e ovako,ja nikada nisam muskarca pitala da li mu smeta to,ali uvjek neko ovako kada ima nesto da kaze kaze unaprijed dok ja kukavica nikada da kazem to,i eto tako da nikada nisam znala ni za jednoga moga bivsega da li je smetalo to.Eto toliko od mene,hvala vam za komentare.
:wink:

Samo ti kuliraj, "vrsnjakinja". Ako ti momak ne dopadne ili nesto mu smeta, od*ebi ga (izvini na izrazu). Treba da budes jaka i samostalna, a ne da te kontrolisu. Pogledaj, ima svuda "losih" ljudi, i jos su gori od tebe. Inace, ne nosim aparat, i to vec jako davno (vise od 15 god). Prosetaj sa drustvom, bracom, sestrom, cak i prijatelja. Imas ljude koji te vole i cene, nisi sama. Kako si usla na Internet, kad ne cujes? Vidis, ti to mozes. Druge ljude nemaju kako to koriste. Kao sto rekoh, nismo glupe, vec posebne i razumne. Za sada toliko.

Toplo te pozdravljam,
"Slicna"
ole.gif

najdraza:
E JA SE PITAM DA LI VAMA MOMCIMA SMETA AKO DJEVOJKA NE CUJE DOBRO,TJ. DA LI SE OSJECATE NEUGODNO U TAKVIM SITUACIJAMA.
JA SAM DOSAD IMALA CETIRI BIVSIH ALI NIJEDNA NIJE BILA PRAVA LJUBAV.SAMO MUCI ME DILEMA DA LI JE IJEDNOME SMETALO MOJI SLUSNI APARATI?
IPAK ZBOG TOGA SE I SAMA NEKAKO OSEJCAM NEUGODNIJOM I MANJE VAZNOM I SLABIJEG SAMOPOVJERENJA.
STA VI KAZETE???
(OVO PITANJE MOZETE I VI ZENSKE ODGOVORITI AKO ZELITE,VASE MISLJENJE)

Back