Chan Shaolin Si
Primećen član
- Poruka
- 994
...Me je danas ostavila!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Chan Shaolin Si:...Me je danas ostavila!!!
sunrise:... pile bice jos takvih koje ces smatrati zenama svog zivota.. samo lagano bez zurbe... kiss za tebe.. :wink:Chan Shaolin Si:...Me je danas ostavila!!!
Ja ne propadamrastamann:Evo dragi moji, tipichnog dokaza da zene vole samo bezobzirne gadove....Shto se vishe trudish, sve nize padash....I posle pitaju, shta je deshava sa mushkarcima?...pih....Zene propadaju, ne mushkarci...
Anonymous:Znas... stvarno mislim da bi trebali
da prekinemo da se vidjamo
mislim da to nece biti lako ali...
ja sam nasla drugog to hocu da ti kazem
jer smo se zakleli jedno drugom da necemo lagat.
DON:Ma covece,
Ti si srecnik,tebi je bar rekla...
Hm,dal da pisem dal da uputim na topic sta sam i kako izgubio.I to NEPOVRATNO.
Glavu bre gore,tesko jeste,ali svako cudo tri dana kaze narod.Kod mene to cudo traje 18 god.Ali,naso snage,ozenio se,dobio dve prekrasne cerke,sta ces vise.Zivot cini svoje,moj Gospare,sto bi reko veliki Miljenko Smoje.....
Bolje sto te sad ostavila no ne daj Boze kao sto to vec biva,da ste se uzeli,decu izrodili,i ona tad ode?Sta bi tek tad?A toga ima u zivotu na kilo.
Ja za sebe kazem da sam srecan covek,i jesam,ali,ali....i dalje tragam za mojom Natasom.A to je vec nerealno......
Gazdarica:Pa, dragi moj, zasto onda uopste patis za njom...?
To jednostavno znaci da ta djevojka nije za tebe...
Nije te vrijedna...
Gazdarica:Pa, dragi moj, zasto onda uopste patis za njom...?
To jednostavno znaci da ta djevojka nije za tebe...
Nije te vrijedna...
Rasta,da li smo mi neki rod?rastamann:Evo dragi moji, tipichnog dokaza da zene vole samo bezobzirne gadove....Shto se vishe trudish, sve nize padash....I posle pitaju, shta je deshava sa mushkarcima?...pih....Zene propadaju, ne mushkarci...
Chan Shaolin Si:Anonymous:Znas... stvarno mislim da bi trebali
da prekinemo da se vidjamo
mislim da to nece biti lako ali...
ja sam nasla drugog to hocu da ti kazem
jer smo se zakleli jedno drugom da necemo lagat.
UH , kako mi je ovo sve poznato.....