ђељана

gost 267708

Veoma poznat
Poruka
12.785
Не знам колико има везе са љисом ал' рекох где лупити тему него овде..

Ситуација када неко дође и ували ти слику свог детета, и ти као "јааааааао како је сладак" или тако нешто, а дете реално ружно.. Која је фора са тим?

Од неке 30 секунде клипа иде један од најјачих делова целог филма, то ми је и дало инспирацију за тему...

Или она прича кад те ортак пита шта мислиш о његовој девојци, ако кажеш лоше смориће се.. Зато сам ја рекао да ме не питају, шта кад се у 80% случајева не допадне одговор..

Brate ja nikog ne falim ako tako ne misim , a ne volim ni kad mene fale ljudi kojima je sve do jaja , sve lepo itd.
Ka smo kod dece , bas jednom rodjaku sam rekao da mu dete bilo ruzno hbg , a eto mali sad se prolepsao i ispalo lepo dete .

Plja nema tu fore ...svakom je njegovo lepo i najlepse ...sta sad ...to je nekako normalno ... evo ja imam klempavo levo uho ali me tata zove lepotice :lol:

Ја бих те звао лептир.. Или пошто је само једно лептирић... И видиш како је тата змај, и после се жалите на мушкарце.. :(

Ја бих те звао лептир.. Или пошто је само једно лептирић... И видиш како је тата змај, и после се жалите на мушкарце.. :(

samo da nije onaj sto leti sa cveta na cvet :mrgreen: imam tat leptira.... mada davno to uradih ....ko se zali na muskarce ..ja ne ;)

Back