Djeca u natalnoj karti

tiportoinafrica

Zainteresovan član
Poruka
167
Zdravo svima!
Zanima me da li je moguce iz natalne karte vidjeti da li ce neko imati djecu? Prolazim kroz zdravstvene probleme koji bi mogli imati za posledicu nemogucnost imanja djece, pa me prosto zanima..

pozdrav!

astro_w2gw_m.53271.152487.png

Nije sarkazam bila ideja, već samo isticanje činjenice da u natalnoj karti ne stoji ama baš ništa što bi moglo da ukaže na eventualni broj dece. Taj ko bi to uradio stekao bi svetsku slavu, ali to još nije zabeleženo.

A Vama želim sve najbolje, i da to što se sada dešava ne utiče na vaše buduće potomstvo.

Zdravo svima!
Zanima me da li je moguce iz natalne karte vidjeti da li ce neko imati djecu? Prolazim kroz zdravstvene probleme koji bi mogli imati za posledicu nemogucnost imanja djece, pa me prosto zanima..

pozdrav!

Pogledajte prilog 543151

Teska su to pitanja za forum i ugl. niko nece to da komentarise kao sto vidis.
Ovde je izrazena bitka oko deteta. Vladar tvog 8og polja (1trudnoca) je Neptun koji je lose aspektovan od licnih planeta ali ima egzaktnu podrsku od Saturna vladara 6og polja. Po meni, ne bih rekla nemogucnost vec borba i pomoc lekara. Ne znam da li trenutno imas partnera ali tvoje 11p je po derivatnim poljima njegovo 5 polje (1dete) pa samim tim mislim da je problem obostran. Valjalo bi postaviti i njegovu kartu i obratiti paznju na planete. Svakako sto se mene tice krajnji rezultat pozitivan.

Astrolozi u Srbiji veoma uspešno pomažu ljudima da dobiju decu tako što im naglašavaju koji su najbolji periodi za bilo koju vrstu pokušaja.

Kada roditelji dobiju vest da je trudnoća uspela, to zna biti neopisiva radost. Na odlazak kod astrologa se odlučuju ljudi koji već duže godina pokušavaju da imaju decu, ali neuspešno. Zato se i odluče za posetu astrologu.

A ima i JMČ u petoj, pa je veliki strah od gubitka deteta. I to izgleda u konjukciji baš sa tim Neptunom, vladarem šeste. A vladar pete je u 4, u konjukciji sa Uranom, može biti neka trauma, ili je spremna da rizikuje život da bi imala dete, ili neke genetske prepreke, i veštačka oplodnja. SVe to još sa Mesecom u Vodoliji, dakle dupli pečat Vodolija/Rak (Ima Uran u 4 i mesec u vodoliji). Takođe Mesec u šestoj hipohondar i možda čak ta njena nervoza (Mesec u polju Device) ometa začeće.
I sve to u Jodu, sa Suncem opet u onom stelijumu u 11 (opet vodolijska posla), i to u Raku. Dakle još jedna veza raka i Vodolije, Sunce u Raku u 11. Taj Jod upućuje na nju, ona se oseća predodređenom da bude majka, i to smatra svojim životnim ciljem, sanja dete (Neptunu 5), i sve bi dala samo da postane majka (opsesija porodicom Škorpija u 4.).
Ona kao da nije imala detinjstvo ili je ona bila ta koja je izgubila majku ili roditelje (mada nema teških aspekata, baš toliko, možda nije u bukvalnom smislu, nego je osećala distancu), pa čezne da ona postane majka, kad već nešto u vezi njene majke ili roditelja nije bilo u redu. Ili može biti obrnuto, da su joj roditelji usadili tu tradicionalnu, porodičnu crtu, neki porodični kodeks i odanost (Škorpija u 4.), i prosto je opsednuta time.
A fora je u tome što njen SMČ je baš preko puta, nasuprot toga, kao i tačka polariteta Plutona u desetoj. Dakle trebalo bi da se bavi baš suprotnim stvarima od toga, ali ona beži u zonu koja joj je poznata...

Jako naglašena Vodolija u karti govori o traumatičnom životu, i osobi koja treba da se umrežava i nađe svoje "stado", ali naglašen Lav na Asc sa venerom, govori da ona ima problem sa tim, jer nekako voli da se izdvoji, i da se ističe (JMČ u petoj)...

Ovde je baš naglašena priča čvorova 5/11, gde osoba treba da nauči da deli svoje talente sa drugima i da sarađuje, i da shvati da zavisi od drugih sa kojima je povezana, a ne da kreira nešto svoje posebno, jer će JMČ konjukcija Neptun to svaki put da joj oduzmu. A to nešto posebno što ona želi da stvori, što bi bilo samo njeno, je to dete... Možda upravo zato postoji problem, jer bi se time nastavila ta njena težnja, a manje bi radila na shvatanju i prihvatanju drugih.

Možda će zbog deteta ili trudnoće morati da leži ili bude u kući ili će se dete začeti na čudan način (Uran) i to kasnije kao neka šansa koja se vraća jer je Jupiter retro... I možda će kasnije kad nauči lekcije jedanaeste kuće imati čak i više dece, možda blizance (Jupiter konjukcija Uran)...

EDIT:
Na prošlom forumu sam par članica pogodila takve stvari koje spominješ, iako nisam astrolog. Ali upitana, dala sam svoje mišljenje... Posle sam čula da su zatrudnele baš u tom periodu kad sam im ja rekla, iako su pre toga godinama imale problema (neke)... Bilo mi je zaista fascinanto kad sam čula da su trudne baš tad kad sam rekla... Haha...

A šta je vanbračni suprug u horoskopu?

U suštini sledeće godine se može rešiti to pitanje. Za 3-4 godine može da bude i svadbice neke, male. Ništa veliko ili ogromno, više da ''se obeleži''.
To je po tranzitima.

Mars u 12 mi ne deluje posebno zainteresovan za decu doduše. Kakvi su planovi za odlazak iz rodnog mesta?

U suštini sledeće godine se može rešiti to pitanje. Za 3-4 godine može da bude i svadbice neke, male. Ništa veliko ili ogromno, više da ''se obeleži''.
To je po tranzitima.

Mars u 12 mi ne deluje posebno zainteresovan za decu doduše. Kakvi su planovi za odlazak iz rodnog mesta?
Prvo da se zahvalim na odgovoru :)))
Status vanbračnog partnera je takav,da kada dvoje žive u zajednici više od 3 god dobijaju taj status.Mi smo zajedno 7 a 3.5 živimo zajedno,oboje nismo za papir bar koliko ja znam :) jesi siguran da je ta svadbica sa njim? :-D
Što se tiče odlaska iz rodnog mesta,nemam niti ponuda,niti nekog interesovanja,imam veoma dobro razvijen biznis u rodnom gradu,pa moguće da zbog toga ne razmišljam,ali mi partner radi često u inostranstvu pa možda to izlazi,ne znam.. jer mi je još neko spominjao inostranstvo :)))

To je po tranzitima.

Znači sad kad Nisam pala ja pročitala a šta je uopšte vanbračni suprug,umesto sta je on u horoskopu?Majko moja pojesce me blam,izviniiiiiiiii....Bik je u horoskopu

Nadam se da sam uspela postaviti....Volela bih Ako ima neko ljubazan i voljan ko se razume da mi pogleda kada mi stoji trudnoća?I da li ce biti sa sadašnjim vanbračnim suprugom :) hvala unapred do nebaaaa
Djeca i igre na srecu nisu slucajno u simbolici iste (5) kuce u natalnoj karti, sto hoce da ti kaze da moras da " igras" da bi mogla da dobijes, ako ne " igras", nista od " dobitka " :D

Cini mi se da ti SAturn sljedece godine ulazi u 5 polje,a nakon njega i Jupiter, pa eto materijalizacije zeljenog ;)

To je po tranzitima.

Šta znači "mars u 12 nije baš zainteresovan za decu"? Jel to sa moje ili njegove strane?

Nemamo horoskop ''muža''.

Nema tu ''krivca'', jednostavno su pozicije takve da ne daju potrebu za tim vrstama zbližavanja. To je izraženije kod vas pre nego li kod Bika. U inostranstvu bi slika bila drugačija i percepcija bi se odmah promenila.
Mars u 12 generalno nije zainteresovan za seks, pronalazi ga iscrpnim, bolnim, teško se adaptira, ima fobije, sanja loše itd i potrebno je veoma dugo vremena da se adaptira.
Odnos VII i V nije sjajan, ali je pozicija Bika u 9 idealna, tako da ako je partner kao što kažete BIK u horoskopu, onda odlazak u inostranstvo ili s njim nekuda negde može da promeni situaciju na bolje.
Tranziti su sada takvi da se stvari dovode u pitanje bez obzira na ostale pozicije, a tranzit Jupitera preko VII je idealan za trudnoću bez obzira kakav status braka bio.

Ako vas zanima nešto više obratite se profesionalnom astrologu jer ćete slabo ovde dobiti odgovore na pitanja koje vidim da ovde imate na pregršt. Horoskopi na forumu nisu najbolja ili najidealnija kombinacija s obzirom da je puno nesporazuma, što se i iz napisanog može videti.

Pozdrav!

Šta znači "mars u 12 nije baš zainteresovan za decu"? Jel to sa moje ili njegove strane?
Pusti nebuloze , MArs u 12 polju, kao i svaki drugi simbolizira starst i sex(ta kuca nema nikakve veze sa djecom), samo voli da ga radi na tajnim mjestima i usputno trazi totalno emotivno bezulsovno sjedinjavanje.

Evo ti lista osoba sa MArsom u 12 polju, odmah na vrhu imas Trumpa koji ima 5 komada :D

https://www.astrotheme.com/celebrities/mars/m12/1.htm

Prvo da se zahvalim obojici na Odgovorima :) sto se tice odlaska u inostranstvo,nemam neke ambicije,a ni prilike,bar za sada.Sto se tice kontakta sa astrologom, imala sam ih već par sa razlicitim ljudima,i razlicitim ili sličnim odgovorima,zato sam i ovde pitala jer volim da čujem...A što se tiče Marsa u 12.kući,ja šta sam našla na netu,to je da zbog toga postoji mogućnost neprijatelja,za sex nisam našla :think:

I nije mi baš najjasnije,da bi odlazak u inostranstvo promenio situaciju ?:think::think::think:

ja:
Ako vas zanima nešto više obratite se profesionalnom astrologu jer ćete slabo ovde dobiti odgovore na pitanja koje vidim da ovde imate na pregršt. Horoskopi na forumu nisu najbolja ili najidealnija kombinacija s obzirom da je puno nesporazuma, što se i iz napisanog može videti.

Pozdrav!

Zdravo svima!

pozdrav!

Pogledajte prilog 543151

Za pitanja dece se prema nekim autorima posmatraju planete koje su plodne, Jupiter, Venera, Mesec a polja koja se razmatraju su 5 I 11, jer su to polja "dece" pri cemu poljem 5 prirodno vlada Venera dok je u polju 11 radovanje Jupitera.

Trudnocu cesto donose kvadrati Jupitera ka Veneri, konjunkcije I opozicije ili u vezi sa piljem 5.

Back