DJB: U Srbiji nema 5G mreže

Stojkov Menidjer

Buduća legenda
Poruka
41.618
U Srbiji su izdate četiri privremene dozvole za postavljanje 5G mreže, jedna Telenoru i tri Telekomu, ali su one istekle i te bazne stanice su isključene, tako da u našoj zemlji trenutno nema aktivnih stanica 5G mreže.

df085933e6242731-768x384.jpg

90% korisnika oba pola svih uzrasta prvi dan po ptpisivanju ugovora obidje porno sajt
5G mreža nudi brzinu tako da bez zastoja možete gledati šta drugi rade a vi ništa i u 4K rezoluciji


Ovo je saopštio pokret Dosta je bilo, na osnovu odgovora koji je dobio od Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i RATEL-a.

Što se tiče pitanja o tome da li su rađene analize uticaja 5G mreže na životnu sredinu, odgovori Ministarstva i RATEL-a se razlikuju.

Dok Ministarstvo insistira da se pojedinačne privremene dozvole ne mogu dobiti bez podataka o proceni uticaja na životnu sredinu, RATEL navodi da za sada ne postoje analize uticaja 5G mreže na životnu sredinu u našoj zemlji i da se moramo oslanjati na rezutate evropskih i svetskih institucija koje se time bave, navodi DJB.

RATEL, takođe, naglašava da za sada ne postoje osnovni uslovi za početak implementacije 5G mreže u Srbiji, jer tome moraju prethoditi donošenje Pravilnika o minimalnim uslovima za prodaju radio-fekvencijskih opsega, kao i javno nadmetanje, izdavanje dozvola za korišćenje radio-frekvencija i pojedinačnih baznih stanica, kao i kontrola korišćenja izdatih dozvola.

https://www.danas.rs/politika/djb-u-srbiji-nema-5g-mreze/

1. Tema je pokrenuta iz više razloga a glavni je da je komšija preskočio ovu vest iz toalet papira za razvoj banksterskog uredjenija

2. Ni režimski ni nerežimski, slobodarski i pravdoljubivi mediji ni za živu glavu ne obaveštavaju o dešavanjima u svetu povodom nove tehnologije koja otvara nove mogućnosti u pravednom svetu.

3. To što nema provajdera za pomenutu uslugu ne znači da instalacije ne postoje, ,tender je samo protokolarna stvar u demokratskom svetu do cinizma sproveden.
 
Poslednja izmena:

Stojkov Menidjer

Buduća legenda
Poruka
41.618
Jedan od naših gastosa u 'Olandiji reko ovako, a pored ostalog i učestvovao u rušenju, sredio papire pa se ne plaši deportacije:

"Odspavaš, popiješ kafu, doručkuješ i sve ostalo, kreneš na posao a onda si slompjen kao da nisi ni spavao ni jeo, mrzovolja, pritisak, glavobolja"

Ajd se zajebavamo da je "teorija zavere" po mišljenju bankstera sa svojim plaćenim službama za dezinformacije, baška i fašizmu odgovara ovaj sistem...

Sećate se Službene Narodne Patke da "biometrijske lične karte sa jedinstvenim podacima o ličnosti truć žvak progut..."

677z381_LEGIJA.jpg


Nije ni pośteno zaživelo a oni odmah "upotrebili" kako babi milo...
To je ta " demokratija" a zapravo ne smeš ni da prdneš.
A i kad smeš da prdneš a nemaš čim nego čekaš Prvi u mesecu.
 
Poslednja izmena:

openbox

Iskusan
Poruka
5.543
U Srbiji su izdate četiri privremene dozvole za postavljanje 5G mreže, jedna Telenoru i tri Telekomu, ali su one istekle i te bazne stanice su isključene, tako da u našoj zemlji trenutno nema aktivnih stanica 5G mreže.
сваки новији телефон може да зрачка ту и тамо на 5г фреквенцијама - чисто да вам мало поремети имуни систем!
 

Miki 75

Ističe se
Poruka
2.089
5G mreža je štetna koliko i bilo koja druga mobilna mreža.
Uzgred, ni za običnu mobilnu telefoniju nikad nije izvršeno ispitivanje uticaja na zdravlje.

Jedino ispitivanje koje je urađeno je da li mobilni telefon zagreva mozak prilikom razgovora.
Utvrđeno je da zagreva, ali tek ukoliko razgovor traje više od pola sata.

Drugo štetno dejstvo nije ispitivano, jer spektar mobilne telefonije nije ni blizu jonizujućeg zračenja.
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.