Djacka ljubav

Moja prva simpatija je bila još u vrtiću.
Zvao se Boba, spavali smo u spojenim krevetima i on je voleo mene, ali smo imali jedan problem da bi naša veza bila funkcionalna i uspešna.
Voleo je da pokazuje pišu devojčicama :rumenko:

a idemo od vrtica..u vrticu bio jedan sto bio zaljubljen pa me stalno cupao za kike...a i u osnovnoj jedan so obozavao da me udari, gurne...istorija zanimljivog citaj agresivnog ispoljavanja simpatija :lol:

Od curica s kojima sam delio školsku klupu najbrže me je smuvala jedna u trećem razredu srednje škole. Dečko koji je bio s njom i cura, inače tada moja aktuelna simpatija, koja je bila sa mnom u istoj klupi su bili bolesni i svakodnevno odsutni i mada je to bilo u suprotnosti s pravilima profani su dozvolili da nas dvoje sedimo u istoj klupi, bilo i njima ljudima bezveze da blejimo sami ko pustinjaci, mislim nije pedagoški. :D Elem, trajalo je to svega mesec i po, pre toga nismo bogzna kako ni komunicirali, niti je ona bila moj tip, niti ja njen, ali blizina je učinila svoje. I fino smo se zezali, maltene nismo ni primetili da smo se zbližili. Nije bila neka lepotica, ali svima se dopadala, bila je šarmantna, druželjubiva, originalna, draga devojčica. Otišla je iz razreda, iz škole, iz grada, i to ubrzo nakon što je moja prava simpatija ozdravila. Dečak koji je s njom delio klupu nakon toga je ostao sam.
Bavila se muzikom, svirala je klavir. Ona je neka moja predistorija kad su muzičarke u pitanju, tačnije pijanistkinje. :)

ја сам имала човече
ал тукли смо се ко сумо рвачи
нешто невероватно
после у гимназији, он је био математички
а ја језички смер

Što sad imaš ispod 25,a nedavno si bila mlađa od svog lika 10 godina dok on ima 44. A ti onda gledaj što pišeš.

Nikada nisam bila mladja 10 godina, vec oko 20 -ak. Nadji mi molim te, gde je to da sam 10 godina mladja od njega. Sada cu ti reci i odkada sam zaljubljena u njega oko 15 godina. Secam se onog dana kada sam ga videla prvi put, bio je u crvenoj trenerci i pusio je "Bond", tada popularan. Ja sam znala da je on covek mog zivota, a nisam ni znala da je ozenjen. Cudo, a bas sam tada isla kod njegove zene na kafu. Imala sam negde i datum, kada sam ga prvi put videla. Nikao da nadjem, ali cim saznam reci cu vam.

Back