sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.169
Da li vam se dize kad prvi put upoznajete zenu? Meni se desilo a ova to provalila i samo se smeska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sinnke:Da li vam se dize kad prvi put upoznajete zenu? Meni se desilo a ova to provalila i samo se smeska.
Yebote, pa ti muskoPeta W.:Meni da. :wink: Mislim,ako mi se svidi na prvi pogled...![]()
Gryphon:Pa sve zavisi sinnke koju zenu, sigorno mi se nedize na drugarovu majku pobogu.
Gryphon:Yebote, pa ti musko
ma i to sto kazes.sinnke:Ma sta fali ako mu je mama dobra. Ja znam jednog sto je drapo od drugara mamu. A bila je to dobra zenska, ni ne cudi me sto nije izdrzao.
Peta W.:![]()
Nisam mushko... :wink: Ali i meni se dizhe na ribe...
![]()
Gryphon:Pa sve zavisi sinnke koju zenu, sigorno mi se ne dize na drugarovu majku pobogu.
Dobro je dok ti se dize.Problem je kada prestane!sinnke:Da li vam se dize kad prvi put upoznajete zenu? Meni se desilo a ova to provalila i samo se smeska.
Giovanna:Ja sam se nasmejala zadnjoj reci pobogu...Mislim da je pomalo degutantno da se neko lozi na majku od druga ili kao na nekoj drugoj temi svastiku...Totalno bez veze.