Quantcast

dizajn

red boy

Zainteresovan član
Poruka
353
Interesuje me kako mogu da provalim kod ovog sajta http://www.lavovi.com/ .
Obicno sajtove pokrenem preko DW i gledam sta hocu.Narocito me zanima kako je odradjen onaj deo koji pokazuje uzivo rezultate...( da li recimo p[ostoji mogucnost da se taj kod iskopira i prokaze na drugom sajtu i da radi isto )I da li se ti rezultati stalno upisuju rucno,ili je neka fora kao kod teleteksta
 

danez

Ističe se
Poruka
2.054
Offline explorer enterprise, njime mozes da cupas sve sadrzaje sa servera bilo u kom formatu html, swf, php,... i sve ti to napakuje u jedan folder odakle pristupas fajlovima kao i sa servera.
 

loop

Poznat
Banovan
Poruka
9.130
Pazi nikako cudo ne moze da skine PHP fajl sa sve PHP kodom sa servera :!:
Moze da skine PHP fajl ali u njemu ce biti obican HTML i ti odatle nema sanse da vidis koje funkcije i koje promenjljive on koristi da bi dobio te podatke.
 

red boy

Zainteresovan član
Poruka
353
Ja mislim da ih dobija preko fore zvane "livescore box".To sam primetio da imaju jos neke kladionice(sajtovi)koje prikazuju uzivo rezultate.narocito sto pise da se strana automatski osvezava na svakih 60.sekundi.Inace kada snimim stranu odem u folder i preko DW pokrenem index koji je php ekstenzije,tako da otvara kod.
 

Hackers

Primećen član
Poruka
892
Problem kod lavova je taj sto moras da odaberes ligu koju hoces da pratis.
ako ti treba brzi live score evo ti kod:

<iframe name="I1" marginwidth="1" marginheight="1" src="http://www.spbo.com/bf.htm" width="486" height="4000" border="0" frameborder="0"></iframe>

Imas kinesku i englesku verziju.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.