Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Molila bih nekoga da mi objasni na koj nacin mogu divx filmove sa kompa da gledam na tv-u, da li se kabl ukljucuje u antenski ulaz tv-a i da li je potreban neki softver? Hvala Vam....
Molila bih nekoga da mi objasni na koj nacin mogu divx filmove sa kompa da gledam na tv-u, da li se kabl ukljucuje u antenski ulaz tv-a i da li je potreban neki softver? Hvala Vam....
Pa ovako,potrebno ti je graficka karta koja ima tv izlaz S-video(prevedeno na narodni jezik:"To ti je ono onako okrugla rupa koja je na tvojoj grafickoj karti sa cetiri male rucice i malim pravougaoncicem pri dnu" ) i onda kupis kabeb pa sa tim kabelom koji ima na drugom kraju cinc("ono onako okruglo pa iz sredine nesto viri pa to ubodes u ono okruglo koje u svedini ima rupu) koji povezes sa tvojim TV-om ako je noviji i ima video ulaz ako nema,moze i preko antene ali jedino ako imas videorecorder,Graficka--->Video(preko scart-a)--->pa na tv preko antenskog ulaza,trebalo bi da sa drajverima mozes da sve lepo namestis ali mozes i uzeti dodatni program npr.........eeeeee zaboravih ime programa a i otpadose mi prsti. :?