Divx na Tv-u

tamarisss:
Molila bih nekoga da mi objasni na koj nacin mogu divx filmove sa kompa da gledam na tv-u, da li se kabl ukljucuje u antenski ulaz tv-a i da li je potreban neki softver? Hvala Vam....:) :roll:

Pa ovako,potrebno ti je graficka karta koja ima tv izlaz S-video(prevedeno na narodni jezik:"To ti je ono onako okrugla rupa koja je na tvojoj grafickoj karti sa cetiri male rucice i malim pravougaoncicem pri dnu" :) ) i onda kupis kabeb pa sa tim kabelom koji ima na drugom kraju cinc("ono onako okruglo pa iz sredine nesto viri pa to ubodes u ono okruglo koje u svedini ima rupu) koji povezes sa tvojim TV-om ako je noviji i ima video ulaz ako nema,moze i preko antene ali jedino ako imas videorecorder,Graficka--->Video(preko scart-a)--->pa na tv preko antenskog ulaza,trebalo bi da sa drajverima mozes da sve lepo namestis ali mozes i uzeti dodatni program npr.........eeeeee zaboravih ime programa a i otpadose mi prsti. :?

Jel nesto jasnije? :lol:

tamarisss:
Ako mislis na Tv tool taj mi prjavljuje da nemam tv chip, a imam Ge force 4 440 mx, koj ima tv out, dakle poslusacu tebe, pa cu videti, hvala ti :lol:

Ako imas GF onda novi detonator drajveri 45.23 bi trebalo da odrade posao,ako ne onda probaj sa najnovijom verzijom Tvtool-a 8.3.

Back