Divlji badem?

Suviše tajni u očima,
u zlati okov joj prstić pao.
Molio me dugi pogled
da je kradem.

Dovraga, kafa je gorčila,
al' taj sam ukus odnekud znao:
probao sam jednom davno
divlji badem.

...zaboravio si moje stihove.....

Vrteli se točkovi mog bicikla.
Gde god je stao taj rulet beše premija.

Smakla se o stepenik njena štikla.
Nekad su pogledi bili čista hemija.

Drugim recima, kako smo se muvali nekada kada nije bilo mobilnih, i interneta... Kako su pacijenti, kao vi i ja obezbedjivali sex sebi? :lol:

Ja se ne secam jos sam bio nevin (sto bi Palma rekao, "u to vreme sam bio mali...") kada nije bilo mobilnih i kompjutera...

........shalom ,smehom,sitnim gegovima,chekanjem pod njenim balkonom na prolecnim pljuskovima da se smiluje i nasmeshimi se iz njene sobe,shampitama i krempitama iz balkanske ulice ,dobrim rezultatima na shkolskim takmichenjima ,skakanjem sa najvishih stena na moru ,nocnim kupanjem i cvrkutanjem na vrelom nocnom pesku ,izranjanjem zvezda iz morskih dubina i smeshkom ...................:lol::lol:

ne znam zasto elektronika i tehnologija kao smetaju romantici? ili sam pogresno shvatila temu...
mislim da samo pomazu brzini u komuniciranju, a to da li ce biti romantike ili ne, zavisi samo od nas. doduse, ja nisam nesto posebno romanticna, ali ne vidim da mi sadasnje naprave smetaju da to budem kada zelim. ili kada dobijem napad. naprotiv.

ne znam zasto elektronika i tehnologija kao smetaju romantici? ili sam pogresno shvatila temu...
mislim da samo pomazu brzini u komuniciranju, a to da li ce biti romantike ili ne, zavisi samo od nas. doduse, ja nisam nesto posebno romanticna, ali ne vidim da mi sadasnje naprave smetaju da to budem kada zelim. ili kada dobijem napad. naprotiv.
Ja mislim da su svi pogrešno shvatili temu. Umesto da odgovaraju na pitanje da li i koliko je sada lakše naći partnera, svi kukaju šo više ne izlaze... jea rajt, sad se niko ne oblači niti sprema, niti udvara, niti kalkuliše...

Back