gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
e da kako smo dilere zvali i nalazili bez mobilnog ?
Ne znam bate, nikad se nisam gudrao, samo malo gandza...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e da kako smo dilere zvali i nalazili bez mobilnog ?

...poras'o standard, a devedes' i neke ja odem na shtajgu i smuvam dve ribe a u dzepu samo pet kermita...e to su bila vremena, nije bilo sponzorusha...![]()

pa da,a bile su ili ulicne tezge ili punktovina cere, na zvono..valjda...

Ne znam bate, nikad se nisam gudrao, samo malo gandza...![]()

Vrteli se točkovi mog bicikla.
Gde god je stao taj rulet beše premija.
Smakla se o stepenik njena štikla.
Nekad su pogledi bili čista hemija.
Drugim recima, kako smo se muvali nekada kada nije bilo mobilnih, i interneta... Kako su pacijenti, kao vi i ja obezbedjivali sex sebi?
Ja se ne secam jos sam bio nevin (sto bi Palma rekao, "u to vreme sam bio mali...") kada nije bilo mobilnih i kompjutera...

A šta vas sprečava da i dalje budete romantični?

ebo romantiku kad imamo sms
nego, ja još nisam ukapirala što se tema zove ovako kako se zove..
kako tada, tako i danas - sve "nazivo"... nista digitalno.Drugim recima, kako smo se muvali nekada kada nije bilo mobilnih, i interneta... Kako su pacijenti, kao vi i ja obezbedjivali sex sebi?![]()

Ja mislim da su svi pogrešno shvatili temu. Umesto da odgovaraju na pitanje da li i koliko je sada lakše naći partnera, svi kukaju šo više ne izlaze... jea rajt, sad se niko ne oblači niti sprema, niti udvara, niti kalkuliše...ne znam zasto elektronika i tehnologija kao smetaju romantici? ili sam pogresno shvatila temu...
mislim da samo pomazu brzini u komuniciranju, a to da li ce biti romantike ili ne, zavisi samo od nas. doduse, ja nisam nesto posebno romanticna, ali ne vidim da mi sadasnje naprave smetaju da to budem kada zelim. ili kada dobijem napad. naprotiv.
Znate,
jedan badem je rastao u mojoj bašti,
sad njega nema, a sa njim nema ni mene...

Znate,
jedan badem je rastao u mojoj bašti,
sad njega nema, a sa njim nema ni mene...