Divljanje siptara na Trafalgar skveru!


Да будем искрен, СА ПОСЕБНИМ ЗАДОВОЉСТВОМ СА ПРОЧИТАО ОВУ ВЕСТ...одушевљен сам...:klap:..........:super:.............:rotf:

TROJICA POVREĐENIH

19.02.2011 | 16:04-01:37
Izvor:
S media



Tri muškarca su izbodena noževima a 19 je uhapšeno nakon velike tuče na Trafalgar skveru u centralnom delu Londona. Policija, iz zasad nepoznatih razloga, tuču povezuje sa trogodišnjicom proglašenja nezavisnosti Kosova.


U policijskom saopštenju navodi se da su napadi nožem povezani i da su svi učesnici tuče na jednoj od najpopularnij turističkih destinacija istočnoevropskog porekla, a Daily Mail prenosi policijski izvor koji to povezuje sa trogodišnjicom proglašenja nezavisnosti Kosova u jednoj i obračunom kosovskih gangova u drugoj verziji.

Policija je primila poziv o velikoj tuči i pronašla je 19-godišnjeg muškarca sa više ubodnih rana.

Nešto kasnije, služba hitne pomoći kasnije je pronašla drugog povređenog 18-godišnjaka takođe sa nekoliko ubodnih rana.

Devetnaestogodišnjak sa ubodnim ranama sam se prijavio u bolnicu u Londonu.

Sva trojica povređenih hospitalizovana su i u stabilnom su stanju.

U toku je policijska istraga.

(Daily Mail)
 
Dobro, ne možeš baš Albance da staviš u isti koš sa Afrikancima... Jedni su beli Evropljani, a drugi tamnoputi Afrikanci...

ah kako su zbunjeni drugosrbijasi,nisu vicni kom se carstvu prikloniti.
sa jedne strane ol majti tom neguje muslidze,taj faktor nestabilnosti veoma im potreban u juropi,sa druge strane eu,vodjena tripletom nem-fra-ita, koja gazi po nacelima slobodoumnosti,progresivnim tekovinama , liberalizmu i tako tim modernim misaonim procesima. :(
 
Imam jednu ideju koja bi [nekim] Srbima bas dobro dosla. Recimo da se svakog dana daju neke vesti u kojoj su neki Albanci ubijeni, recimo ponedeljkom, zatim utorkom, bi bili u pitanju Hrvati, sredom bi na red dosli Bosnjaci, cetvrtkom bi bili Crnogorci, petkom Amerikanci, subotom Englezi a nedoljom bi ostavio slobodan dan, cisto da vide kakva je surova realnost. Mozda bi mogla jos jedna podela, da navedeno vazi za pre podne, a za po podne idu vesti u kojima se velica Rusija, Kina, Juzna Koreja, Iran, Kuba... Mislim da bi ovim raspolozenje [nekih] Srba doslo na zavidnom nivou.
 

Back
Top