Divljanje na Pravoslavnom groblju u Tenji kod Osijeka- poruka srbima da se sele iz hr

mar_comm

Elita
Poruka
24.456
Онда треба покажњавати родитеље.Код вас родитељи не васпитавају децу и нису по закону обавезни да се брину о њима до пунолетства?

Ја се добровољно пријављујем да им покажњавам маме ....

:per::per::per:

За тате нека се побрину
ови што онолико бране ПараДЕРЕ и
остале ЕУРОпске вредности ....

:bljak::bljak::bljak:

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.398
Ја се добровољно пријављујем да им покажњавам маме ....
Nije ti to loša ideja.Poznajem nekoliko Hrvatica iz mešovitih veza/brakova i sva muška deca su im radikali...ne znam da li nisu bile dovoljno domoljubne kad vaspitavaju decu ili klinci pop.izde kad odu u Hrvatsku pa ih tamošnji klinci zovu četnicima.

mar_comm

Elita
Poruka
24.456
sta vas briga za pedere ako im niste intersanti :boring:

Ни мени они нису ни најмање интересантни, зато и нећу да имам посла са њима ...
Има оних који их воле, па нека се они замлаћују са њима ...
Ја бих са мамама регулисао пеналну политику против малолетних законопрекршитеља, јел ...

Majers

Aktivan član
Poruka
1.205
znaci , vandalizma ima svugdi . :)

Ma, ima...nego ja nesto slabo cujem da ovde neko rusi groblja...doduse desava se...ima mladjanih satanista od 15 - 17 leta pa ponekad odu malo do groblja, pocupaju poneki krst...poneki okrenu napokao i tako...
ali nesto ne cuh primera da je neki hrvat ovde maltretiran, da mi je zapaljen auto...ili da je neko srusio neciji grob jer je hrvat tu pokopan.

Imas jos primera...recimo mi imamo Baju malog knindzu a vi Thompsona...ali Baja u Srbiji ne moze da napuni ni osrednju diskoteku a kamoli stadion.
Mi nemamo pevaca koji pevaju cetnicke pesme i pri tom da mogu napuniti jedan stadion...a na stadionu da se pri tom skupi 100 000 cetnika. Ne, nema toga kod nas...

Ima jos primera gde se vidi raspolozenje naroda...ne moze tu vasa policija nista da uradi i da hoce...ko moze da kontrolise toliku masu...ustaski nastrojenu?
Fora je u tome sto takve mase nema u Srbiji...z:lol: