Divinacijski kutak

As Mačeva obrnut uopšte ne mora značiti nešto loše. Uglavnom često može da označava samo neispoljavanje (ili neiskazivanje) nečega, vraćanje na nešto, manjak fokusa ili da neka ideja nije dovoljno sazrela. Šta god to u konkretnom slučaju značilo :lol:

Pitah tarot da li ću uskoro u Kinu i dobih Hijerofant obrnuto. jedan sajt kaže: Personal beliefs, freedom, challenging the status quo
promena statusa quo...
Teško!
Pa znaš i sam
To su laži,manipulacije,sve samo ne sloboda
Tarot ti poručuje da su šeme krajnje nesigurne, još se nisu ostvarili realni uslovi za bezbedan odlazak
Naopaki Prvosveštenik su pompezna obećanja i reklame a ne baš istinita i realna
Takođe može značiti i lične zablude nevezane za druge osobe

Čitaću njegovu knjigu ali da ne preterujemo da ga izuzetno cenim. Mislim da se pogubio i priča svašta preko neta. Jedan inženjer mi je objasnio da lupeta gluposti vezano za neke Tesline pronalaske.
ti si veoma često o njemu ovde pisao i silne klipove postavljao,ne ja!
O Tarotu evidentno zna
Meni nije jasno kako ti nije palo napamet da bar pogledaš knjigu a ne mrzi te da gledaš diskutabilne sajtove (ono tumačenje Hijerofanta veze sa mozgom nema,gledaj bar Rajder Vajta )

To je knjiga- knjižica sa tumačenjima, čita se po potrebi 10 - 20 rečenica

Šta ćeš, ovako mi lakše. :D Knjiga Rajder-Vajta mi je dosta siromašna i ima kontradiktorna objašnjenja. U prednjem delu daju jedna tumačenja a u zadnjem druga.
A što se tiče Velje poslednjih godinu dana sam se ograđivao od njega jer stvarno svašta lupeta koliko god da je dobričina.

Šta ćeš, ovako mi lakše. :D Knjiga Rajder-Vajta mi je dosta siromašna i ima kontradiktorna objašnjenja. U prednjem delu daju jedna tumačenja a u zadnjem druga.
A što se tiče Velje poslednjih godinu dana sam se ograđivao od njega jer stvarno svašta lupeta koliko god da je dobričina.
Velja u knjizi za svaku kartu daje više tumačenja od najeminentnijih autora koje i navede

Back