Divinacijski kutak

питање: какве су ми шансе да успем пословно у животу?
одговор: ТОЧАК СРЕЋЕ обрнуто
поприлично индикативно...од целог шпила извукао сам велику аркану и то баш ову.

Pa ni ne pokazuje sudbinu, nego pokazuje varijantu na kojoj se trenutno nalazi. Sa ovim pristupom si obrnut, moraš da menjaš taktiku ako želiš promenu..
Povuko sam ti kartu...Treba da postaneš ovaj gospodin!
The+Magus.jpg

Samo smrt je izvesna, sve do te tacke je podlozno promenama. Gde ima volje ima i nacina.
Ne mislim ovo kao neku genericku poruku iz kolacica sudbine.
Svi mi ovde logicno volimo divinaciju, astrologiju itd. ali ne treba to nikad uzimati kao apsolutni zakon.
Plus kad se radi o karijeri, cak i najuspesniji ljudi u svojim karijerama su imali jako lose periode, Tramp je bankrotirao x puta.

Nisam ni rekao da si na dnu, ali ako hoćeš out moraš da se spustiš na dno. Dok se ne spustiš teško da ćeš da izletiš, vraća te nazad uvek. Na dnu dobiješ pravi uvid u situaciju i po automatizmu se odgurneš. E i plis nemoj mi te Ošo igranke. Ili želiš to ili ne želiš... Onda ti je pitanje bezvredno, nema razlike od da li ću da letujem ili neću. U viru si :D

Nije samo to, fizikalija tu nije kljucna, gomila ljudi se ubija od posla pa nista, samo propadaju.
Vera u sebe, i objektivne sposobnosti(talenti, inteligencija, umece) su zapravo dve najbitnije stvari.
Rad se podrazumeva pa ga ni ne navodim, ali nije kljucan po meni za uspeh.

Nije samo to, fizikalija tu nije kljucna, gomila ljudi se ubija od posla pa nista, samo propadaju.
Vera u sebe, i objektivne sposobnosti(talenti, inteligencija, umece) su zapravo dve najbitnije stvari.
Потпуно се слажем с тобом. Али сматрам да је поред ових објективних фактора које си навела јако битан и кармички...да би ти се отварале прилике.

Nisam ni rekao da si na dnu, ali ako hoćeš out moraš da se spustiš na dno. Dok se ne spustiš teško da ćeš da izletiš, vraća te nazad uvek. Na dnu dobiješ pravi uvid u situaciju i po automatizmu se odgurneš. E i plis nemoj mi te Ošo igranke. Ili želiš to ili ne želiš... Onda ti je pitanje bezvredno, nema razlike od da li ću da letujem ili neću. U viru si :D
да бих ишао на дно вира требало би да дам отказ и постанем бескућник. :mrgreen: Не хвала!

Po meni jeste ali ne u smislu e sad ću ja da se dohvatim ovog ili onog i raaaadim i biću uspešan, nego se podrazumeva da čovek odabira ono što voli i što mu leži. Pa sad šta je od tih par stvari 'ključnije' ne znam, ali jedno bez drugog i drugo bez trećeg i prvo bez trećeg ne ide. Plus ovo što si ti navela.

U sferi posla se ceni zarada. Da ja nepismen izvučem koren reči ZA RAD. Znači nema tu puno čekanja, akcija akcija akcija...I Đilas tajkun radi, i Novak Đoković radi i vladari sveta, vladaju svetom...Msm svi oni to rade...Posao bi trebalo biti stil zivota :mrgreen: tako da ako ne možeš da pronađeš posao, pronađi stil života prvo i kreni da ga živiš :p

Back