gost 410457
Domaćin
- Poruka
- 4.015
Voleo bi da si izvukao wheel of fortune![]()
A meni ta karta nema veze sa srecom iako pise tako u nazivu.
To mi je 'prst sudbine' karta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voleo bi da si izvukao wheel of fortune![]()
ако ти то каже интуиција онда супер, верујем у твоју више него у сопствену!Mogu da te zamislim u tim pokerskim pričama![]()
ima veze sa srećom u smislu povoljnih i nepovoljnih ciklusaA meni ta karta nema veze sa srecom iako pise tako u nazivu.
To mi je 'prst sudbine' karta

pokazuje varijantu na kojoj se trenutno nalazi
не знам да ли је то могуће.Pa onda prvo postani sposoban![]()

Потпуно се слажем с тобом. Али сматрам да је поред ових објективних фактора које си навела јако битан и кармички...да би ти се отварале прилике.Nije samo to, fizikalija tu nije kljucna, gomila ljudi se ubija od posla pa nista, samo propadaju.
Vera u sebe, i objektivne sposobnosti(talenti, inteligencija, umece) su zapravo dve najbitnije stvari.
Rad se podrazumeva pa ga ni ne navodim, ali nije kljucan po meni za uspeh.
да бих ишао на дно вира требало би да дам отказ и постанем бескућник.Nisam ni rekao da si na dnu, ali ako hoćeš out moraš da se spustiš na dno. Dok se ne spustiš teško da ćeš da izletiš, vraća te nazad uvek. Na dnu dobiješ pravi uvid u situaciju i po automatizmu se odgurneš. E i plis nemoj mi te Ošo igranke. Ili želiš to ili ne želiš... Onda ti je pitanje bezvredno, nema razlike od da li ću da letujem ili neću. U viru si![]()
Не хвала!Nije samo to, fizikalija tu nije kljucna, gomila ljudi se ubija od posla pa nista, samo propadaju.
Vera u sebe, i objektivne sposobnosti(talenti, inteligencija, umece) su zapravo dve najbitnije stvari.
Rad se podrazumeva pa ga ni ne navodim, ali nije kljucan po meni za uspeh.
Ma jok samo pokusavaj sa strane dok radis. Vise energije znaci, remember!да бих ишао на дно вира требало би да дам отказ и постанем бескућник.Не хвала!
Prostudiraj natanu kartu i predispozicije koje stoje u sferi posla, mozda se nesto iskristalise. Jbg, previse faktora je u igri. Ali mislim da se iz natala daju izvuci bar smernice.Нисам сигуран да ли сам способан да мењам приступ...није то тако једноставно.
tako da ako ne možeš da pronađeš posao, pronađi stil života prvo i kreni da ga živiš