Quantcast

Divim se...

Lil' Star

Početnik
Poruka
30
Kome se beskrajno divite?
Da li je to u pitanju Gwen Stefni, koja ima neponovljivi stil i koja uvek zrači originalnošću? Ili je to Mariah Carey, koja ima prepoznatljivi, jedinstveni glas i velike glasovne mogućnosti? Ili je to možda vaš brat ili sestra, koji su uspeli veliki broj puta da vas "izvuku" iz "medveđe kandže", kada su roditiljeni rekli "ne", a oni su uspeli da to "ne" preprave u "da"?
S kim biste se menjali da je moguće, bar na jedan sat? Čije biste usne voleli da imate? Čiji osmeh?
 

topmodelsica

Elita
Poruka
15.850
Nikome. Divim se sebi kako sam uspela da ostvarim sve svoje snove i ambicije do 25. godine kao sto sam i planirala. Ovo je sve sad poklon za mene, jer dobijam sve od starih zasluga. A danas dobro vidim kakva je zavisnost zdravlja i siromastva. Nemam sta da jedem pa sam skuvala neku psenicu i od toga me zaboleo zub i sad me boli zub, a kad bih imala para ne bih ni jela tu psenicu od koje stalno bole zubi.
 
C

chika_doktor

Gost
topmodelsica:
Nikome. Divim se sebi kako sam uspela da ostvarim sve svoje snove i ambicije do 25. godine kao sto sam i planirala. Ovo je sve sad poklon za mene, jer dobijam sve od starih zasluga. A danas dobro vidim kava je zavisnost zdravlja i siromastva. Nemam sta da jedem pa sam skuvala neku psenicu i od toga me zboleo zub i sad me boli zub, a kad bih imala para ne bih ni jela tu psenicu od koje stalno bole zubi.
daj ne rise imash internet a jedesh zob ko konj :) prodaj flopi pa kupi ljeba i mlijeka, pa sutra modem, prekosutra tastatura i mish....
 

harvester

Aktivan član
Poruka
1.225
divim se sebi,meni i harvesteru...
sad ozbiljno:divim se mnogima,ne mogu izdvojiti jednoga/jednu
a na sat vremena bi voleo da sam bil gejts,pa da prebacim harvesteru koji milion...dolara
 

Alex 777

Domaćin
Poruka
4.436
Mozda cu zvucati kao narcis ali ja se zaista divim sam sebi! Pored svega sto sam preziveo svako bi pomislio da cu poludeti, ali ja sam izdrzao i ostao na nogama! Veoma sam srecan sto sam ja - ja!
 
Top