Quantcast

Divac: Nisam zgazio hrvatsku zastavu, Dražen mi je bio idol!

Дундурије

Ističe se
Poruka
2.226
Данас је одвратни Д.Рађа дао интервју и рекао да би он покидао Српску заставу да се појавила том приликом (то исто је ираније и Дивац рекао), међутим када је Рађа у питању неке ствари се не смију заборавити!:


Не треба заборавити да је Д.Рађа са својим саиграчима сишао са постоља на ЕП у Атини 1995 када су се на то постоље пењали Дивац, Ђорђевић и остали. Тај успјех су славили и Срби у Р.С.крајини, још увијек код својих домова. Дан након заузимања Книна, 6.Августа 1995 у град је дошао Туђман са свитом међу којима су били Стојан "Стојко" Вранковић (ископао оца из Превославног и сахранио га у римо-католичко гробље) и Дино Рађа, 13 година посље, 2008 био је на "прослави олује" у Чавоглавама код Перковића "Томсона" том приликом је изјавио: "У цилој Далмацији и Лици зрак је чистији, „Олуја" је однила сав српски смрад" . . . све то није сметало Салету "националету" Ђорђевићу да Рађу зове на свој опроштај или Дивцу да га вода по Београду, поред осталог и у емисију код И.Ивановића ... не треба заборавити!
 

DareS

Aktivan član
Poruka
1.154
Одлично подсећање на понашање овог лицемера и усташе.Редован на томпсоновим концертима,увек се истицао мржњом према нама,а сад као долази "на зезање" у Бгд.Шта рећи тек за овог несрећника Вранковића,који је више него очигледно Србин?
 
Top