DeDa
Ističe se
- Poruka
- 2.566
Da li smatrate da je ukidanje skolskog rspusta u toku Bozicnih praznika po Gregorijanskom kalendaru,vrsta diskriminacije ucenika rimokatolicke veroispovesti po verskoj pripadnosti?
Hvala.
Hvala.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

DeDa:Da li smatrate da je ukidanje skolskog rspusta u toku Bozicnih praznika po Gregorijanskom kalendaru,vrsta diskriminacije ucenika rimokatolicke veroispovesti po verskoj pripadnosti?
Hvala.![]()
Ne...O.K...slazem se da netreba da imaju ikakve veze,ali ako je tako znaci ne bi se trebalo ici i za vreme Pravoslavnih prazika.timmy:vera i skola ne smeju da imaju nikakve veze-po mom misljenju

DeDa:Da li smatrate da je ukidanje skolskog rspusta u toku Bozicnih praznika po Gregorijanskom kalendaru,vrsta diskriminacije ucenika rimokatolicke veroispovesti po verskoj pripadnosti?
Hvala.![]()
u potpunosti se slazem sa tobom, narocito o ovom delu sa hrvatskomitaka 025:DeDa:Da li smatrate da je ukidanje skolskog rspusta u toku Bozicnih praznika po Gregorijanskom kalendaru,vrsta diskriminacije ucenika rimokatolicke veroispovesti po verskoj pripadnosti?
Hvala.![]()
Pitam se zbog cega smo generalno kao nacija optereceni time da nekoga ugrozavamo.Ako je neko neke druge vere, treba da ima pravo i na svoj Bozic, i na Uskrs, ili bilo koji drugi dan koji mu je znacajan.Ali da u Srbiji niko ne ide u skolu zato sto je katolicki Bozic, to mi je vec malo apsurdno, obzirom da sumnjam da bi se u Hrvatskoj desilo isto u odnosu na pravoslavne.
Posto je u poslednje vreme u nasem okruzenju sve vise Kineza, mogli bismo organizovati raspust i za kinesku novu godinu,sledeci princip da svima treba udovoljiti...
Svakome treba omoguciti versku slobodu, ali ne treba preterivati.
timmy:vera i skola ne smeju da imaju nikakve veze-po mom misljenju
Deca treba da slave rođendan Čarlsa Darvina, 12. februar. Ne zato što je to, slučajno, i moj rođendan... 8)Алjона:Код нас у Русији, на пример, Рођење Христа је национални празник и стога, наравно, наши ученици имају зимски распуст.
Sizif:Deca treba da slave rođendan Čarlsa Darvina, 12. februar. Ne zato što je to, slučajno, i moj rođendan... 8)Алjона:Код нас у Русији, на пример, Рођење Христа је национални празник и стога, наравно, наши ученици имају зимски распуст.
Pa sta to znaci SiCG je Pravoslavana drzava...da li to znaci da druge verrske zajednice u njoj nemaju nikakva prava ili sta. :? :? :?Алjона:Србија и Црногора је Православна држава.
Sizif:Deca treba da slave rođendan Čarlsa Darvina, 12. februar. Ne zato što je to, slučajno, i moj rođendan... 8)