Z
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
h:Tuzno je koliko zena poznajem koje prilikom razvoda nisu uspele da dobiju alimentaciju za decu, pa iako su razvedene zavise od dobre volje bivseg da li ce dati neku kintu deci. A o resenju stambenog pitanja da i ne pricamo - on ostaje u stanu a one i deca neka se sami snalaze - kao da su to samo njena deca - na ocu je samo da ih napravi.
Vala difrent u pravu si.
"Zlo goveče dovijeka june"
(mislim na sebe)
Da, da... ''ženskinje'' i ''popišulje'' imaju poseban status u naprednoj CG.Žene su deset puta poštovanije u Grnoj Gori nego kod vas u Sloveniji.
Idi svoje komplekse leči u Eurupi, kad ste već tamo.
Odvratno vreme,ceo dan sam se maltretirala po gradu...i jos jednom bila na razgovoru za posao.
Nema diskriminacije...ma ne uopste.
Prica ide ovako:"izvinite da li ste udati?"
Onda ima dve varijante,ako kazete da jeste(ne dao bog da imate dete)onda vam kazu a ko ce da vam cuva dete dok ste na poslu.Da li vas muzu tolerise odsustvo od kuce,bla,bla...
Ako kazete ne nisam udata,nemam dece...onda sledi konstatacija da ne bi bilo lose kad ne bi planirali da ostajete u drugom stanju naredne 3 godine.
Znam da je tema bajata,izvukla sa je jer samoj sebi postavljam pitanje sta hoce ova drzava(ujedno i vas pitam),ne zna se da li gore stojimo sa obrazovanjem ili natalitetom,a izgleda da nas kaznjavaju u svakom pogledu.
Sve je to lepo,zavrsila sam fakultet,imam dobar prosek ali ne ispunjavam jedan jedini potrebni faktor-nisam musko.
I onda nek neko kaze da nema diskriminacije!