Diskriminacija muškaraca

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
35.820
Ja baš nikakav, čačkate se i provocirate, hvalite se kako ste bolji od žena a diskriminisani, pa onda kažete "zla, zla zelena teta, brisala nam postove"....
Nisam tebi napisao, ali kada se vec petljas na muski forum,.....ajd....
dakle i to je istina, na zenskom forumu se tolerise da zene vredjaju muskarce, dok na muskom forumu uvreda postaje i samo pomen zene u mnozini, pa se setim Tesse koja je jedina znala meru i nacin da stvori pristojnu atmosferu...
 

Red

ishchashena
Moderator
Poruka
61.869
Po nekom opšte prihvaćenom poslovnom bontonu, dužina suknje ne sme biti kraća od raspona izmedju kažiprsta i palca (cca20cm) iznad kolena...
Čak je u školama zabranjeno da deca oblače suknje ili pantalone iznad kolena.
 

radyu5

Veoma poznat
Poruka
10.996
Dragi muškarci, prestanite da pišete o moderatorima, znate da Pravilnik to brani, zato vas sad podsećam, da ne bude posle da vam je neka žena brisala postove. Kasnije ću sve da iščitam detaljno, sad nemam vremena, pa ću editovati ako budem smatrala da treba.
A vi lepo pišite te primere gde ste se osetili diskriminisano, ofc, bez vređanja.

Nego, jel su žene diskriminisane u Crkvi? Ne postoji ženski pop, tj. popadija nije pop već žena od popa...

Znači pravilnik je diskriminatorski, ali i za žene i za muškarce.
 

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
35.820
Ma , pazi, meni ne smeta ni ovako ni onako, ali mi je tada zasmetalo jer je bilo napadno bezobrazno...sto verovatno i nije bilo nepropisno....brzo je doslo na svoje, jer sam im odmah dao ideju da okace crtez sefa koji zaviruje pod suknju...
 

Red

ishchashena
Moderator
Poruka
61.869
E, ali jesi li mozda pomenula muskarce?
Ne piše ništa za suknje i muškarce. :lol:
U školama važi za oba pola.

Ostalo:
Muškarci
 • duksevi sa neozbiljnim natpisima ili slikama
 • trenerke
 • sandale za plažu
 • papuče
 • majice bez rukava
Žene
 • suknje ili haljine koje su iznad kolena
 • majice ili bluze bez rukava
 • topovi
 • veliki dekoltei
 • cipele sa previsokim potpeticama
 • otkriven stomak
 • providna odeća
 • donji veš koji se ocrtava
Izvor : https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Pravila_odijevanja
 

S1MCRO

Elita
Poruka
15.472
Ovako ćemo, svi da pogledate svoje kazne, pa neka se jave oni koje sam kaznila na ovom pdf-u, onda ćemo pričati o tome. Pošto nema takvih koliko se sećam na ovoj temi, sve primedbe na rad bilo kog moderatora pošaljite superima na pp. Ako se ovde ne vratite na temu i to na fin način, shvatiću temu kao mizoginiju i komentarisanje rada foruma, pa samim tim zaključati.
Činjenica je da se ne ponašate zrelo, to što vas je neka/svaka žena vređala i/ili posmatrala kao nižeg od sebe, možda nije do žena.

Bilo bi lepo da pojedinu gospodu upozoriš da ne troluju.
 

Antihejter

Domaćin
Poruka
4.312
Jesam bio diskriminisan baš je neko spomenuo isti slučaj, kada se biralo ko će na teren a ko ostaje u kancu, samo 1 muškarac je ostao u kancelariji, mi ostali na teren.
Ali moram da naglasim da su one žene i taj 1 muškarac koji su izabrani, izabrani zato jer su imali vezu, nema veze sa polom.
 

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
185.137
Pitanje za sve muškarce: Da li vam se nekada dogodilo da budete diskriminisani samo zato što ste muškarac? Na primer, da budete raspoređeni na radno mesto sa lošijim uslovima rada od onih na koje su raspoređene vaše ženske koleginice, jer je šef smatrao da nije u redu da tamo radi žena, iako imate isti stepen stručne spreme i primate jednaku platu. Šta mislite o tome?
Nije mi se nikada dogodilo tako nešto.
 

Top