- Poruka
- 61.869
Ne treba žene da vas diskriminišu, to uspešno radite sami.mislilo se na prave muskarce![]()
Ne treba žene da vas diskriminišu, to uspešno radite sami.mislilo se na prave muskarce![]()
Ja lično mislim da vas najviše zaboli kad vas edituje, briše ili kažnjava žena, pa nije do žena, do vas je.Mozda i jeste tako ali par zena koje bih rado spomenuo da smem se mesaju u svaku temu tako da se to mnogo vise vidi izgleda da se na temama gde su moderatori muskarci prica slobodnije i da se ne pecaju na sve zivo pa se ni ne primecuje ko je moderator
Znas kako neka zena kad napise recimo muskarci su stoka pocne rasprava o tome a kad napisem za zene da su sponzoruse obrisu mi poruku jer kao nije dozvoljeno vredjanje. Ne mogu da se nose sa tim da nesto imas protiv njih a sa muskarcima moze da se prica, i to ima nekih muškaraca koji su posebno slabi na te teme o zenskoj ravnopravnosti i zenama generalno ne smes nista da napises sem da hvalis a i svaki komentar gledaju cak i one koji nisu ni toliko negativni treba nekad cuti i drugu stranuJa lično mislim da vas najviše zaboli kad vas edituje, briše ili kažnjava žena, pa nije do žena, do vas je.
i jos nesto, ako napisem nesto za zene ne moze da se gleda kao vredjanje jer nije upuceno direktno ni jednoj a kad mi neka od njih napise ti si takav i takav onda taj isti moderator cuti jer mu to odgovara a verovatno se i druze privatno ne bi me cudiloJa lično mislim da vas najviše zaboli kad vas edituje, briše ili kažnjava žena, pa nije do žena, do vas je.
Zene mnogo koriste sve to nece da ponesu nesto od 3kg kao one su zene pa sta ako si zena nisi mrav ima zena koje dizu tegove tako da ne mogu da kazu da one ne mogu neki malo tezi predmet i gomila slicnih stvari imaSvrha teme je da ukaže da sem diskriminacije žena, koja niko ne dovodi u pitanje, postoji i diskriminacija muškaraca i da nju podjednako sprovode i muškarci i žene.
To što muškarac može i treba da bude džentlmen i prihvati na sebe neki prljav i fizički zahtevniji ad hoc posao ne znači da treba da bude tretiran kao manje vredan i da mu takav posao bude stalno dodeljivan jer su svi ostali zaposleni u firmi žene. Da nije njega, ko bi to radio? Pa naravno one. Dakle, one su fizički u stanju da obave taj posao ali se smišljeno on gura u vatru a one bivaju pošteđene.
Naravno, ima još primera, ovo je samo jedan od njih. Recimo, ako žena poslodavac ili predstavnik poslodavca bira između muškog i ženskog kandidata za kancelarijski posao, vrlo verovatno će da izabere ženu jer joj negde u podsvesti stoji da će sa njom imati više tema za razgovor, dok ovaj može da se snađe i na nekoj građevini. To je jednostavno nepošteno prema muškarcima.
Ako ja sad ovde napišem, muškarci su Seka Perse, jel to onda nije vređanje?i jos nesto, ako napisem nesto za zene ne moze da se gleda kao vredjanje jer nije upuceno direktno ni jednoj a kad mi neka od njih napise ti si takav i takav onda....
Po meni nije kao i ovo za moderatore nije mi isto da kazes konkretno za nekoga i ako ne kazesAko ja sad ovde napišem, muškarci su Seka Perse, jel to onda nije vređanje?
Svrha ove teme je da se svi nasmejemo na činjenicu koliko nekim muškarcima treba mama.Svrha teme je da ukaže da sem diskriminacije žena, koja niko ne dovodi u pitanje, postoji i diskriminacija muškaraca i da nju podjednako sprovode i muškarci i žene.
ja sam samo ovde diskriminisan,jer uzivo kad isto ovako odgovorim bez vredjanja sustinski svaka podvuce rep jer nema cime da reaguje,zato pominjemo vas koje brisete i kaznjavate,a ostale imaju muda iza ekrana su sigurne,ne mislim da smo jaci uzivo pa ne odgovore,nego prosto ovde vas ne moze niko spreciti da se od misa napravite slonom i samozvanim psihologomDragi muškarci, prestanite da pišete o moderatorima, znate da Pravilnik to brani, zato vas sad podsećam, da ne bude posle da vam je neka žena brisala postove. Kasnije ću sve da iščitam detaljno, sad nemam vremena, pa ću editovati ako budem smatrala da treba.
A vi lepo pišite te primere gde ste se osetili diskriminisano, ofc, bez vređanja.
Nego, jel su žene diskriminisane u Crkvi? Ne postoji ženski pop, tj. popadija nije pop već žena od popa...
nije necemo se uvrediti jer je prosto prazno naklapanjeAko ja sad ovde napišem, muškarci su Seka Perse, jel to onda nije vređanje?
Svrha ove teme je da se svi nasmejemo na činjenicu koliko nekim muškarcima treba mama.
recimo da piski....Dobro.
Ajde sad idi negde.
Dobro.
Ajde sad idi negde.
Neću da idem nigde. Baš volim da gledam mamine sinove kako rone gorke suze jer su diskriminisani.recimo da piski....
ajde bre
xaxaxa
stvar inspiracije,odavno ovde nema zdrave komunikacije i zamisli. ne moze u meni biti problem jer je nekad biloMoram priznati da su ovo baš jaki argumenti! Skoro da si me ubedio da ste diskriminisani i sad mi žao.
Ja baš nikakav, čačkate se i provocirate, hvalite se kako ste bolji od žena a diskriminisani, pa onda kažete "zla, zla zelena teta, brisala nam postove"....Ovo je tema o diskriminaciji muskaraca koja je evidentna....koji ti problem imas sa tim.![]()