Umri_muski
Buduća legenda
- Poruka
- 45.993
Izvini , ali ne padam na zvake...Jedno intimno pitanje, ako nije problem.
Da li si u braku, vezi?
I nisi odgovorio na moje pitanje o vršnjačkom nasilju.
Nije u redu da samo napišeš nešto, a ne argumentuješ.
Tako tvoje izjave gube na snazi.
Da je ovo okruzenje gde je prisutno vrednovanje vrednosti, zatim i neke norme ponasanja i uvazavanja, pa da se i varkamo o snazi izjave.
Nisam bleferski napisao, to je sigurno , a sad kako se to resava, pa sigurno se ne resava onako kako je namontirana ribetina smatrala da je to apsolutno reseno....Taj pristup niskih kriterijuma koje izjava mora da ispuni je danasnja stvarnost...
Ona je samo primer kako se prostire popustanje kriterijuma, kad se to uvede kao mogucnost...Masovna pojava , ne znam da li vama primetna, ali kad postavis na neka upravljacka mesta te vamp zenske, onda postaje bitnije odnos prema njoj, zatim proceduralno,i statisticki ucinak a efikasnost, sustina, i funkcionalnost se izgube.
Na nekim mestima , koja su manje slozenosti po dejstvu (nema veze sa kompetencijom zene kao menadzera vec je do kompleksnosti posledica procesa koji se upravlja) zena nekad i bolje obavlja funkciju odrzavanja reda i mira...bolje se uklopi u tu mentalnu sredinu, znate vec trik, malo javasluk ja malo vi.
I navedena je kao primer bas zbog njenog pristupa ne kao otvaranje teme o vrsnjackom nasilju.Mogla je da bude neka direktorka doma zdravlja kako prica "ja sam to narucila i to nije stiglo evo ima 6 meseci i vise", to je bila poenta.Kod Kokakole ne moze ni jedan dan da kasni 40 slepera secera, ako kasni , snadji se menadzeru, vejavica ne veijavica...
A ja da ispunjavam pekmeza kriterijume koji zahtevaju apsolutnu korektnost sa muske i nikakvu korektnost sa zenske strane, to ne radim...Kako se postave, tako i dobiju...
Ovaj forum je daleko od kriterijuma vrednosti ili snage izjave, pola komentara su , mrzi me da citam...