Ne licno, ali je to toliko primetno, ne znam kako bi je nazvao, teze dokaziva diskriminacija iako je ocigledna. I kad kazes nesto kao sad sto sam ja ili ti napisao odma zene kazu Aha evo pedderi. Govore o tome da zene svud mogu sad da rade pa su u vojsci, miliciji. I kad su obaveze velike, jer u velikim gradovima u ovim oblastima ima da se radi, one zbog svoje psihofizicke konstitucije se stede (a zasto kad smo jednaki? zasto kad je i vama omoguceno da radite na tim poslovima i primate platu kao ja? znaci ja da rmbam nosim burad a vi sedite u kancelariji, za to vreme pripalite jednu i gledate me kroz prozor kakav sam kreten).Pa kad ima neka vojna ili milicijska priredba da se sprema, pa moraju one vezbe, strojev korak, bacanje po blatu i gomnima, one onda dobiju maestraciju, zatrudne, prehladili su im se jajnici i odu na (najcesce lazno) bolovanje.A sto se zaposljavanja tice, npr. na fakultetu predavac, pre ce dekana da sarmira neka plavusa, sa izbacenim dekotletom i s-isama, i onim onim mrezastim cerapama, nego ja sa dlakavim nogama

yebes i moje diplome, recice ona je elokventnija sto je tesko dokazivo ko je bio brbljiviji na intervjuu, i posle lepo ona dekanu ili nekom profanu plati (i u naturi).Neki poslovi, koji mogu da rade muskarci, su iskljucivo rezervisani za zene, cak se i oglas odnosi samo na zene, bez ikakvog straha da ce neko da se buni za diskriminaciju, pa npr. cistacica, spremacica, kasirka i sl. vaspitacica (relativno)