jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 26.542
Da greska sa sinom i nekom mladjom devojkom.Ne znam da li je to sinovljeva devojka,ali su snimili jedan CD.Sad cu da potrazim.Kakvom cerkom? Koliko znam ima samo sina koji je sad oko 18 godina
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Da greska sa sinom i nekom mladjom devojkom.Ne znam da li je to sinovljeva devojka,ali su snimili jedan CD.Sad cu da potrazim.Kakvom cerkom? Koliko znam ima samo sina koji je sad oko 18 godina
Nisam znao,ni cuo za to.Imao je 2019 mozdani udar, ne radi mu dobro leva strana, ruka i noga. Od tad Disciplina ne svira.
Nikad nije svirao sa sinom koliko znam u Disciplini. tj, siguran sam. Kad je bio zadnji album sin mu je imao oko 10 godinaDa greska sa sinom i nekom mladjom devojkom.Ne znam da li je to sinovljeva devojka,ali su snimili jedan CD.Sad cu da potrazim.
Ti mislis na ovo? Ali kazem, nema to veze sa njegovim sinom. Odakle ti to?Ipak ih je cetvoro,a meni se ucinilo na jednom snimku da ih je bilo samo troje.
Da greska sa sinom i nekom mladjom devojkom.Ne znam da li je to sinovljeva devojka,ali su snimili jedan CD.Sad cu da potrazim.
Ima neki spot koji sam gledao.Snimljen u nekom dvoristu,gde je bubnjar,jedan mlad decko i devojka,isto mlada na bas gitari.Trazio sam to,ali ne mogu,je ne mogu da se setim kako se zove pesma.Bilo je na TV-u i cinimi se da rekose da je osnovao novu grupu sa sinom i ta mlada devojka.Spot je bio crno beli.Ti mislis na ovo? Ali kazem, nema to veze sa njegovim sinom. Odakle ti to?
Da, ja ga znam licno. Ne voli bas da ga se gleda onako sa postovanjem, u smislu da pokazujes kako ti je idol. Malo ga to smara. A i odmah imao sam utisak da ga mnogi ljudi smaraju iz vise razloga; prvo ne voli da neko lesinari njegovom muzikom i to sto ga poznaje, drugo od pocetka karijere su mu mnogi isli na zivce jer nerazumiju to sto radi, u smislu ljudi po koncertima, na tim nekadasnjim zurkama, diskografskim kucama itd.... Problem je sto to sto radi je na visem nivou nego sto masa razumije (Milan Mladenovic je izjavio u intervju, da on zeli svirati jenostavniju muziku koja je bliza masama i na taj nacin prenositi poruke, a Koja je inzistirao na najboljem sto se moze napraviti bezobzira ko to razumije ili ne, tako se raspao Sarlo). Ti moras imati taj nacin razmisljanja, zivjeti to, proucavati to, biti posvecen, to vecina ili ne razumije ili imaju druge stvari kojima se bave i nemaju vremena duboko ulaziti u muziku. Ali onda takve bas ne voli kad mu prilaze. Ali to ne mozes izbjeci ako si javna osoba, pa koliko debila dodje na Orgazam, na Obojeni Program nesto manje...... ne mozes na ulazu kontrolirati ko ce ti doci na koncert, ko ce te slusati. Isto ljudi imaju razlicita poznanstva, pa preko tih poznanstava dolaze do ovih osoba, sto preko muzickog biznisa, koncertnih agencija itd.... a nemaju pojma o muzici i onda smaraju. Znaci imas one koji razumiju ali su manjina, verni fanovi, a ova vecina te oblece sa svih strana, pa ti to ide na zivce. E tako ti je njemu.ti si @Lemmy the bastard kraljina.
Ovako dobar post odavno nisam procitao
Svojevremeno sam Koji, dok sam bio prodavac, pomogao da odabere i kupi plocice za kuhinju i kupatilo.
Isti sam utisak imao kao i kad sam kao klinac gledao "Decko koji obecava" a to je ovaj covek nije sa ove planete.
Taj neki mir i tu neku neobjasnjivu harizmu kojom je zracio sam bio ocaran.
Dovoljno sam bii pristojan da ga ne smaram oko muzike.
Oseti se da mu je malo neprijatno sto sam ga prepoznao i moje odusevljenje njegovom pojavom i time da pricamo i razmenjujemo ideje koje plocice sa kojim bi napravile ambijent gde ce se osecati lepo.
E to je meni muzika Discipline ... ambijent gde god da ih cujem muzika cini da se osecam lepo i malo iznad ove planete gde smo LJUDI sa dostojanstvom.