Lemmy the bastard
Aktivan član
- Poruka
- 1.156
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Da, taj prvi period je najbolji i meni. Jos je vjerovao u muziku da moze mjenjati drustvo pa i svijet. A i bio je mlad, osjeti se mladenacka energija. Kasnije je taa vjera nestala, al imao je kasnije iskustvo.ja više volim te starije![]()
Društvo je bilo drugačije, atmosfera, ceo talas dobre muzikeDa, taj prvi period je najbolji i meni. Jos je vjerovao u muziku da moze mjenjati drustvo pa i svijet. A i bio je mlad, osjeti se mladenacka energija. Kasnije je taa vjera nestala, al imao je kasnije iskustvo.
I bili su mladi! Koja se jos nije razocarao Londonom itd..... Zalio se kasnije, imas tu okacio sam u nekom intervju, da kao kad je dosao u London ocekivao je da ce ljudi tamo razumjeti, ali slusao je iste price kao i tu 1982. Ne moze bend bez gitare, kakva je to muzika itd.....Društvo je bilo drugačije, atmosfera, ceo talas dobre muzike
Pa ono za vreme korone sam pročitala da je imao neki teži zdravstvenih problem i otišao za London da se leči. Posle ne znam. Umrla je i član grupe, zaboravih ime.Koja je poceo nesto novo,ali u tom starom ritmu sa svojom cerkom i jednim mladjim tipom.Gledao sam i slusao te spotove.Nije bilo lose,ali se nesto ne pojavljuju u poslednje vreme.
Kakvom cerkom? Koliko znam ima samo sina koji je sad oko 18 godinaKoja je poceo nesto novo,ali u tom starom ritmu sa svojom cerkom i jednim mladjim tipom.Gledao sam i slusao te spotove.Nije bilo lose,ali se nesto ne pojavljuju u poslednje vreme.
Imao je 2019 mozdani udar, ne radi mu dobro leva strana, ruka i noga. Od tad Disciplina ne svira.Pa ono za vreme korone sam pročitala da je imao neki teži zdravstvenih problem i otišao za London da se leči. Posle ne znam. Umrla je i član grupe, zaboravih ime.
Zna on i da solira na basu, nije samo ritam. Koristio je dva puta gitaru u Disciplini.Volim jako ritam sekciju, bubnjeve i bas, uopšte mi ne smeta što nema gitare, naprotiv