noviprofil
Početnik
- Poruka
- 17
Kakav je vaš odnos prema dirty talk-u? Kako to na vas utiče? Kakav vam je partner po tom pitanju? Imate li neke samo vaše priče? Šta mislite kako to utiče na vaš odnos u širem smislu, ako uopšte utiče?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sapuce na uho perverzije mene ne radi al ne smetaKakav je vaš odnos prema dirty talk-u? Kako to na vas utiče? Kakav vam je partner po tom pitanju? Imate li neke samo vaše priče? Šta mislite kako to utiče na vaš odnos u širem smislu, ako uopšte utiče?
Joj to je meni krindžKakav je vaš odnos prema dirty talk-u? Kako to na vas utiče? Kakav vam je partner po tom pitanju? Imate li neke samo vaše priče? Šta mislite kako to utiče na vaš odnos u širem smislu, ako uopšte utiče?
I meni isto.Joj to je meni krindž
i visak santimaVolim dirty talk tokom sexa, baš me radi. Grublji sex + Dirty sex=višestruki orgazmi.
Od viška glava ne bolii visak santima
That's what she said.Od viška glava ne boli
izokreces bez pitanja valjda bi se pobunila da joj smeta..ponekad proverim dal diseVolim i ja ali ne volim zapitkivanja u toku seksa. Volim spontanost, ono sto mi dodje u tim trenutku da odvalim, a ne ono - sa cu sad da ti stavim, reci mi …. Hahaha
Presece me :/
I meni isto.
Zapisano u notes na telefonu.Volim dirty talk tokom sexa, baš me radi. Grublji sex + Dirty sex=višestruki orgazmi.
ali može da boli nešto drugoOd viška glava ne boli
a ti si opet moderator na ljisuNešto slabo primećena (ranija) tema, ali zanimljiva
Daaaaaa
Sve zavisi šta je za koga dirty
i kako sa kim
ali je mnogo više hot da mi kaže strastveno "želim da te napunim" nego da kaže "želim da se sexamo"...
želim te celu... na uvce
volim kada ti gledam sise, voliš li ovo što ti radim itd...
izbegavam vulgarnije izraze ali su nekad dobrodošli. No, ne uvek, nekada nije atmosfera za to.
ma, ko zna šta će biti sa mnom... ovo slučajno danas ispaloa ti si opet moderator na ljisu![]()
sad moraš ponovo još jednom da ne budeš pa još jednom da budeš.
![]()
neeee, ovo je samo pitanje mog vremena... nije isto hobi i posao od kog živiš.
meni su u jednoj firmi,davno je to bilo,tri puta davali otkaz i vraćali me nazad.
Onda sam ja dao otkaz.