Dirty talk

noviprofil

Početnik
Poruka
17
Kakav je vaš odnos prema dirty talk-u? Kako to na vas utiče? Kakav vam je partner po tom pitanju? Imate li neke samo vaše priče? Šta mislite kako to utiče na vaš odnos u širem smislu, ako uopšte utiče?

Excited I Like It GIF by LA Clippers

Nešto slabo primećena (ranija) tema, ali zanimljiva :zper:
Daaaaaa
Sve zavisi šta je za koga dirty
i kako sa kim
ali je mnogo više hot da mi kaže strastveno "želim da te napunim" nego da kaže "želim da se sexamo"... :thumbdown:
želim te celu... na uvce
volim kada ti gledam sise, voliš li ovo što ti radim itd...
izbegavam vulgarnije izraze ali su nekad dobrodošli :). No, ne uvek, nekada nije atmosfera za to.

Nešto slabo primećena (ranija) tema, ali zanimljiva :zper:
Daaaaaa
Sve zavisi šta je za koga dirty
i kako sa kim
ali je mnogo više hot da mi kaže strastveno "želim da te napunim" nego da kaže "želim da se sexamo"... :thumbdown:
želim te celu... na uvce
volim kada ti gledam sise, voliš li ovo što ti radim itd...
izbegavam vulgarnije izraze ali su nekad dobrodošli :). No, ne uvek, nekada nije atmosfera za to.
a ti si opet moderator na ljisu :) :)
sad moraš ponovo još jednom da ne budeš pa još jednom da budeš.
:D :D
meni su u jednoj firmi,davno je to bilo,tri puta davali otkaz i vraćali me nazad.
Onda sam ja dao otkaz.

a ti si opet moderator na ljisu :) :)
sad moraš ponovo još jednom da ne budeš pa još jednom da budeš.
:D
ma, ko zna šta će biti sa mnom... ovo slučajno danas ispalo :p
:D
meni su u jednoj firmi,davno je to bilo,tri puta davali otkaz i vraćali me nazad.
Onda sam ja dao otkaz.
neeee, ovo je samo pitanje mog vremena... nije isto hobi i posao od kog živiš. :)

Da odgovorim na temu !
Pored nežnosti MORA postojati uvek odredjena doza perverznosti
i " prljavštine" u seksu
Inače bi to bilo sterilno i bezdušno predavanje jedno drugom , kao vakcinacija :mrgreen:
Seks je akcija i reakcija , predavanje dušom i telom bez trunke razmišljanja , treba ga svesti skroz na animalni odnos dok ne osetiš " zvona u glavi " i ne izlazizi ti se iz njenog ili njegovog zagrljaja -stiska

Poslednja izmena:

Back