Dirty mind

Da li skrivate svoj dirty mind od partnera?

Da li ste ga nekad skroz otvorili sa nekim? Prepustili se bez zadrške.
Ako da, zašto baš sa tom osobom?

Koje inače osobine ličnosti upućuju na to da osoba verovatno ima kinky ili dirty mind?
Skirvam da ,nazalost, dok ne naletim na nekog kome cu moći da predlozim neke kinki perverzne bizarne parafilicne bolesne ideje 😂

Dobar deo toga da, jer za neke stvari nije čest slučaj sresti odgovarajuću osobu
Bilo je par situacija da smo otišli baaaaaš daleko, no najčešće su bile prilično neregularne okolnosti tj. poneo nas je neki momenat
Koje inače osobine ličnosti upućuju na to da osoba verovatno ima kinky ili dirty mind?
Možda nešto veća otvorenost za priču o kinky stvarima u odnosu na prosečnog čoveka? Mada naši uglavnom ćute o ovome, tako da ...

Pa dok glumim finoću da.. dosadno je na izvote.. sve u svoje vreme.
Pa svakom valjda šts znam 🤷 Kod mene sve to ide sponato i u skladu sa situacijom, ne kalkulišem, uhvatim talas i kud me odnese..igramo se.
Kad sam bio klinac znalo me biti ultra sramota, al to je valjda normalno tad.
Nijedna... slojevite smo ličnosti valjda.
Ono što sađ ja primetio je da osobe koje najviše pričaju o seksu, i potenciraju to sun najčešće ispod proseka.

Poslednja izmena:

Otvoren sam 95%
Ostalo je nesto malo što znam da ne voli a što sam u više navrata pokušao da pokrenem...

- Da, ako je u pitanju osoba koja nema dirty mind.
Nekada i takve osobe zadržimo uz sebe, jer vrede kao ljudi.

- Jesam.
Zato što neko ume da "izvuče" iz tebe čak i ono čega nisi bio svestan da postoji.

- Mislim da su naizgled sasvim mirne, povučene, tihe osobe zapravo one koje imaju dirty mind.
Ne otkriva se baš sve svakome, niti se to može...nekako je lepše kada se "zagrebe ispod površine" i bude prijatno iznenađenje čega sve tamo ima.

- Mislim da su naizgled sasvim mirne, povučene, tihe osobe zapravo one koje imaju dirty mind.
I ja.
nekako je lepše kada se "zagrebe ispod površine" i bude prijatno iznenađenje čega sve tamo ima.
Nešto na ovu foru sam baš hteo da napišem u nekoj drugoj temi nedavno.
Bukvalno kako sam stariji, a ovek je to bilo tako, taj faktor misterije i radoznalosti je sve jači nego kad znaš šta da očekuješ i kad je na izvolte... tako nekako...

Pametno
- Jesam.
Zato što neko ume da "izvuče" iz tebe čak i ono čega nisi bio svestan da postoji.
👍

Dobro zapažanje, iz iskustva pretpostavljam 😏

Sreća da sam i ja introvert i da su me uvek privlačili takvi kao ja, i da su neki po spoljašnjosti bili neugledni, ali da su privatno bili monster 😈. Neki su bili neotkriveno blago, i nisu svesni da im je to prednost, da su me baš provukli što su povučeni i mirni.
Ima ta neka kombinacija temperamenta koja je fatalna
Ne otkriva se baš sve svakome, niti se to može...nekako je lepše kada se "zagrebe ispod površine" i bude prijatno iznenađenje čega sve tamo ima.
👍

Sreća da sam i ja introvert
Hm, ja nisam tako rsžazumeo, ja sam više razuemo u fazonu neko za koga se ne bi reklo nikad.
Ti mozda jesi intorvert, čuj mene možda, ti znaš sebe najbolje, ja te ni ne poznajem :D

Al iz svega što pipep, nisi uošte, misteriozna, tajanstvena i to, za moj lični ukus (ne sudim), ,i više nego previše otvorena. (na forumu bar).

Al nije neko merilo, meni ionsko lazu ds ssm konzerva :D

Svaki put kada sam osetio da mogu, otvarao sam se, ali ne odjednom nego deo po deo, zavisno od trenutne situacije i trenutnog osecaja.
A potpuno, do kraja, sam uspeo da se otvorim samo sa svojom prvom i sa sadasnjom suprugom.

Sto je i sasvim normalno - ne bih mogao u brak sa nekim s kime nisam potpuno otvoren o svemu, pa cak i o "prljavštinama" :D

Pa to osetis, neka intuicija. Vidim po njenom ponasanju, pogledu, svemu, celokupnoj nekoj priči.
Nekad to vidim brzo (jednom sam na one-night standu provalio skoro sve njene dirty želje - i ostvario joj ih, naravno), a nekad mi bas treba da upoznam osobu, i opet budem iznenadjen kada nesto otkrijem :)

- Jesam.
Zato što neko ume da "izvuče" iz tebe čak i ono čega nisi bio svestan da postoji
.

Apsolutno potpisujem.
Stim što je moj dragi stvorio takav ambijent da sam se osetila sigurno i otvorila se maksimalno.

Hm, ja nisam tako rsžazumeo, ja sam više razuemo u fazonu neko za koga se ne bi reklo nikad.
Ti mozda jesi intorvert, čuj mene možda, ti znaš sebe najbolje, ja te ni ne poznajem :D

Al iz svega što pipep, nisi uošte, misteriozna, tajanstvena i to, za moj lični ukus (ne sudim), ,i više nego previše otvorena. (na
Introveri su ljudi zadubljeni u svoj svet više nego u spoljašnji. Realno se lako prepoznaju po pogledu. Mua: INTJ.

Nisam nikada skrivao. Imao sam više puta to otkrivanje maštarije i "prljavih misli" sa partnerkama koje su takođe otvoreno pričale o svojim željama. Moje mišljenje je da razni tipovi ličnosti imaju kinky ili dirty mind.

Back