Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 12.927
Одрасла си, одвагни циљ и ризик па види шта ћеш. И јаре и паре тешко иде заједно.Smetaće meni kad mi pomere bubrege jer ne mislim da je ovo normalna država![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Одрасла си, одвагни циљ и ризик па види шта ћеш. И јаре и паре тешко иде заједно.Smetaće meni kad mi pomere bubrege jer ne mislim da je ovo normalna država![]()
Naravno, kada smo protestvovali protiv politizacije škole, rekli su, ono kukaju za plate. Sad su se setili da ne treba politizacije, objašnjenje, logičko?i to je za osudu.
U normalnoj državi ne, da mi dete prebije neki krimos koji odrađuje prljave poslove za SNS nikako!!!Одрасла си, одвагни циљ и ризик па види шта ћеш. И јаре и паре тешко иде заједно.
znas da smo do sad biliTo nije mesanje politike, nego elementarna borba protiv zla.
Ali okej, ne ocekujem od tebe da pises realno, ocigledno je da se krstarica sa svojim adminima prodala Vucicu.
a tek mu 31 godina ...HOCEMO DRZAVU gde nece jedna licnost biti na tri apsolutno razlicita ministartsva , ministar pravde
ministar spoljnih poslova
ministar borackih i socijalnih pitanja
ministar kulture
jedan covek ministar za sve ?
kako se to zove ? partokratija ? ili demokratija ?
pitam ove podrzavaoce kapuljasa....
podsetimo se coveka sa mnostvom specijalnosti ...
Никола Селаковић (Титово Ужице, 30. април 1983) српски је политичар и правник. Селаковић је министар културе у Влади Републике Србије, био је министар за рад и запошљавање, министар правде и државне управе, генерални секретар председника Републике Србије и министар спољних послова. Члан је Председништва Српске напредне странке.
Народна скупштина Републике Србије га је 27. јула 2012. године изабрала за министра правде и државне управе у Влади Републике Србије. Истовремено, постао је члан Високог савета судства и Државног већа тужилаца.
Обављао је функцију генералног секретара председника Републике од 2016. до 2020.[1][2]
Дужност министра спољних послова Републике Србије обављао је у периоду од 2020. до 2022. године.[3]
Никола Селаковић (Титово Ужице, 30. април 1983) српски је политичар и правник. Селаковић је министар културе у Влади Републике Србије, био је министар за рад и запошљавање, министар правде и државне управе, генерални секретар председника Републике Србије и министар спољних послова.
MINISTAR ZA SVE - MULTI PRAKTIK MINISTAR!
Pepeljuga, koju igra Ljubica Vraneš, inače narodna poslanica SNS-a, odbila da je uhvati za ruku i tako se poklone publici.
оркестар руке крваве
u stvari najbolji su od sabre red kompanije.Drage dame i gospodo zeljni slobode, vreme je da se opskrbite sa ovim Pogledajte prilog 1664073
pepeljuga je Ljubica vranesOpet SNS Pepeljuga, a opozicija zle vestice...
...
brend i nije toliko bitan, samo neka dobro strca.u stvari najbolji su od sabre red kompanije.
oni prave i za americku policiju.
a sta ako kapuljasi nose naocare ?brend i nije toliko bitan, samo neka dobro strca.
znas da smo do sad bili
ustaski, cetnicki, hrvatski, crveni, zuti a sad vucicev forum
sve dok razlicite strane misle da smo na strani one druge meni odgovara jer znamo da smo na pravom kursu po sredini neutralni.
znas kad cu se zabrinuti?
kad svi budu misli da smo na jednoj strani.
sem ako ne nose one za plivanje ili skijanje…posle sledi plan B…a sta ako kapuljasi nose naocare ?
Međutim, srpskim glumcima očito niko nije rekao iza čega su stali.Da podsetimo, Francuska i druge evropske države su osvanule oblepljene crvenom rukom iscrtanom na izraelskim spomenicima holokausta.
"Crvena ruka, simbol Hamasa, osvanula je danas širom Francuske. Počinioci će biti uhapšeni i procesuirani", istakao je francuski predsednik Makron.
Pogledajte prilog 1664097
Када могу у САД да клекну у знак протеста током фудбалске утакмице, да носе слогане на дресовима, може и ово. Ово је чак суптилно.realno ne treba poliitku mesati u sva desavanja.
zamisli kad bi svako poceo to da radi.
sledeci treba na binu da iskoci neko ko brani LGBT, posle neko ko brani prava roma..a na kraju neka feminiskinja
postoje mesta za politicke aktivnosti a to nisu predstave u pozoristima.
Da li stvarno misliš da privatne firme zapošljavaju pvalerke,a ne one koji će mu ostvariti profit? Kako je tebi sve jednostavno?!I zbog toga će moja ćerka dobiti posao a neće švalerka SNS moćnika? Au brate da ne živim u ovoj zemlji pa i da mi prodate tu pričuZbog toga što ima više medijske slobode saznajemo ko je koga zgazio i oslobođen je, ko je koga ubio i oslobođen je. Da li nam te medijske slobode donesoše izvršavanje zakonskih odredbi? Jok
![]()
Naravno da jesu, jer ovo nije politika, već borba za normalan život i odgovornost onih koji su krivi za smrt ljudi i odgovornost onih koji su tukli studente .realno ne treba poliitku mesati u sva desavanja.
zamisli kad bi svako poceo to da radi.
sledeci treba na binu da iskoci neko ko brani LGBT, posle neko ko brani prava roma..a na kraju neka feminiskinja
postoje mesta za politicke aktivnosti a to nisu predstave u pozoristima.
Au brate i mene je zabrinuo, da ne kažem razočarao. 15 ljudi je ubijeno, ne poginulo, UBIJENO zbog korumpiranosti i nesposobnosti ove vlasti, a on razglaba o prigodnom mestu za protest?To nije mesanje politike, nego elementarna borba protiv zla.
Ali okej, ne ocekujem od tebe da pises realno, ocigledno je da se krstarica sa svojim adminima prodala Vucicu.
Ljudi ,zelite li vi da zaustavite padanje nadstresnica ili ne?
pepeljuga je Ljubica vranes
Opčinila je sve lepotom u finalu „Nikad nije kasno“, a tek da vidite koji moćnik je muž Ljubice Vraneš
Ipak, o njoj se malo toga u javnosti zna, bez obzira što je u međuvremenu postala i narodna poslanica u aktuelnom sazivu republičkog parlamenta.
Ljubica je za Grand otkrila da li je lakše biti pevačica ili poslanica.
-Veoma sam ponosna na to. Biti poslanica je sigurno teže, moj teren je muzika. Ovo je još nepoznato, ali borim se, izdržaću, još uvek učim – rekla je Ljubica, koja je i solistkinja Beogradske opere.
Pogledajte prilog 1664083
Ljubičin muž Dejan je nekadašnji selektor srpske teniske reprezentacije. On je radio sa poznatim imenima u oblasti tenisa kao što su Ana Ivanović, Jelena Janković i mnogi drugi.
Osim tenisa velika pasija mu je i lov, koji je zavoleo zahvaljujući tastu, ocu svoje supruge Ljubice.
Njih dvoje već dugi niz godina uživaju u skladnom braku iz kojeg su dobili dve devojčice, koje prete da lepotom zasene mamu, a talentom i ljubavlju prema tenisu tatu.
muz