Direktorka škole "Vladislav Ribnikar" oglasila se za Telegraf: Nisam imala vremena da se bavim neistinama

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
119.525
Po prvi put za Telegraf.rs oglasila se Snežana Knežević, direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar" u kojoj je došlo do masovne pucnjave, kada je učenik sedmog razreda K.K. (13) ubio osmoro učenika i čuvara, a ranio još šest svojih drugara i nastavnicu istorije.

- Ja znam da je obaveza svakoga ko se nalazi na čelu neke javne institucije da komunicira sa medijima i pogotovo sada da se obrati, ali mi se nalazimo u situaciju u kojoj niko do sada nije bio - rekla nam je Kneževićeva.

Direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar" objasnila je za Telegraf.rs da se, kao i do sada, vodila moralom i da je želela da se svi procesi u ovoj posebnoj situaciji završe dostojanstveno.
tan2023-05-03152102927-830x0.jpg

Želela je, kaže, da pre svega isprati svu nastradalu dečicu na večni počinak, kao i čuvara te škole, i da proprati stanje ostalih učenika i nastavnice koji su ranjeni u ovom masakru.

- Nakon ovakvih događaja, nisam imala vremena da se bavim neistinama koje su se pojavile u medijima - ističe Snežena i dodaje da se najviše bavila procesom u kojem svi u školi pokušavaju, da u što boljem pogledu za decu, dođu do rešenja.

Snežana Knežević još jednom je molila za strpljenje i kazala da će na sva pitanja blagovremeno dati odgovor.

https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...ke-skole-na-vracaru-nakon-masakra?ref=BlicApp

ne znam samo kakvu odgovornost ljudi traze od direktorke..
jedna boodala napravi haos i sad su drugi krivi zbog toga.

ovakav dogadjaj moze da se spreci samo ako bi kao u nekim skolama u americi ucenici prolazili kroz detektor metala.
a mislis da mozda ne bi potencijalnom ubici palo na pamet onda da napad izvede ispred skole, u skolskom dvoristu, na autobuskom stajalistu, ...?

naravno da moze, ovde pricamo o napadu unutar skole.
nije detektor metala resenje... par hiljada skola po Srbiji x par soma € po skoli... kostalo bi tako nesto cenim jedno 10-20 Milki dok se svako ugradi u posao i uzme svoj deo kolaca... i onda neki klinja udje kroz prozor sa pistoljem ili kao sto sam rekao pobije decu ispred skole! detektorima se ne bi nista postiglo... bolje da zaposle psihologe ili da ovi koji su vec zaposleni pocnu da rade ono za sta su placeni.

Овакви случајеви се тешко могу да спрече када већ дође до њих, ли итекако могу да се предупреде другачијим односом на рвом месту родитеља и иховог васпитавања деце и државним ангажманом у креирању јавног живота и стварним трудом о садржају онога што су нормалне вредности..Гајим основану сумњу да је ова акција разоружавања прави пут.Србе још нико у историји није успео да разоружа па није било тавих случајева, јер не убија оружје него човек ачовека ствара продица и окружење.

Po prvi put za Telegraf.rs oglasila se Snežana Knežević, direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar" u kojoj je došlo do masovne pucnjave, kada je učenik sedmog razreda K.K. (13) ubio osmoro učenika i čuvara, a ranio još šest svojih drugara i nastavnicu istorije.

- Ja znam da je obaveza svakoga ko se nalazi na čelu neke javne institucije da komunicira sa medijima i pogotovo sada da se obrati, ali mi se nalazimo u situaciju u kojoj niko do sada nije bio - rekla nam je Kneževićeva.

Direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar" objasnila je za Telegraf.rs da se, kao i do sada, vodila moralom i da je želela da se svi procesi u ovoj posebnoj situaciji završe dostojanstveno.
tan2023-05-03152102927-830x0.jpg

Želela je, kaže, da pre svega isprati svu nastradalu dečicu na večni počinak, kao i čuvara te škole, i da proprati stanje ostalih učenika i nastavnice koji su ranjeni u ovom masakru.

- Nakon ovakvih događaja, nisam imala vremena da se bavim neistinama koje su se pojavile u medijima - ističe Snežena i dodaje da se najviše bavila procesom u kojem svi u školi pokušavaju, da u što boljem pogledu za decu, dođu do rešenja.

Snežana Knežević još jednom je molila za strpljenje i kazala da će na sva pitanja blagovremeno dati odgovor.

https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...ke-skole-na-vracaru-nakon-masakra?ref=BlicApp
Završio sam davno tu osnovnu školu (pre toga sam išao u francusku školu u inostranstvu) i mogu reći da je ta obrazovna institucija vladislav ribnikar teška katastrofa i treba je srušiti zajedno sa sns seljanom i vučićem.

Ovu karikaturu stranački podobnu neću ni da komentarišem.

Ako može savamala može i ova monstrum škola da padne!

Poslednja izmena:
nije detektor metala resenje... par hiljada skola po Srbiji x par soma € po skoli... kostalo bi tako nesto cenim jedno 10-20 Milki dok se svako ugradi u posao i uzme svoj deo kolaca... i onda neki klinja udje kroz prozor sa pistoljem ili kao sto sam rekao pobije decu ispred skole! detektorima se ne bi nista postiglo... bolje da zaposle psihologe ili da ovi koji su vec zaposleni pocnu da rade ono za sta su placeni.
Да би струка могла да стваено фунцинише поребни су услови које обезбеђује држава.Са оваквим решењима у сфери медија и друштвених мрежа никакви стручњаци не помажу.

Završio sam davno tu osnovnu školu (pre toga sam išao u francusku školu u inostranstvu) i mogu reći da je ta obrazovna institucija vladislav ribnikar teška katastrofa i treba je srušiti zajedno sa sns seljanom i vučićem.

Ovu karikaturu stranački podobnu neću ni da komentarišem.

Ako može savamala može i ova monstrum škola da padne!
A dok ovo ne pročitah tačno bih se kladila da se nisi nikako školovao.

I šta bi bilo drugačije i da je bila na poslu?
dzabe se raspravljas sa njim, veruje u neku teoriju zavere da je decu pobila drzava (ili neko po nalogu), a ne klinja koji je zvanicno ubica, da je to sve izscenirano i namesteno, da bi se nasao razlog za "razoruzavanje naroda"... pa mu sad ide u prilog cinjenjica da direktorka nije bila na poslu.
ne kapiram da neko bas toliki paranoik moze da bude, pa da moze u takve teorije da veruje!?

Poslednja izmena od moderatora:
Mogu da razumem da je cekala da se slegne. Ja isto postavljam pitanje gde je bila kobnog jutra? Svakog jutra treba da bude tu kao i sakretar, bibliotekar i tetkice. Tetkice imaju svoju prostoriju tu do ulaza na prizemlju po skolama. Gde je bio skolski policajac za kog je rečeno da ga skola ima?
Ne kazem da je zena nesto mogla da spreči, mogla je i ona da nastrada, mogle su i tetkice svako ko mu se našao na putu.

Back