Direktna poruka Aleksandra Vučića Kurtiju: "Teroristički ološu, vodi računa..."!

Обилић

Poznat
Banovan
Poruka
8.781
Председниче,

1. Престани да се браниш и пређи у офанзиву тако што ћеш ти тражити нешто од њих,
најбоље територију !

2. Немој непријатеља да поцењујеш и да га вређаш,
тако му само дајеш снаге !

3. Не могу нам ништа, немој да се нервираш !

SURbel

Buduća legenda
Poruka
36.496
Аууу то би била права ствар. Онда CIA, MI6 и Deuxième Bureau покрећу механизам за његово рушење. Из твојих уста у божје уши што се каже. Али нисмо ми те среће, већ твој председник као и обично само кевће ...

И? Какав је план за даље?
Или поглед не пада даље од Вучићевог рушења?

Poruka
18.510
И? Какав је план за даље?
Или поглед не пада даље од Вучићевог рушења?
Pa bilo bi najbolje da nas Norvežani, Šveđani, Finci ili Japanci okupiraju na jedno 20 godina. Skandinavci da naprave socijalni i zdravstveni sistem, a Japanci da nam srede privredu i ekonomiju.

комшија

Stara legenda
Poruka
83.616
6:0 za Srbiju! Predsednik zagrmeo!
Doduše, ja bih se na Kurtijevom mestu zabrinuo, jer je g. Grenel izjavio da sa takvim stavom, Kurti nije od nikakve koristi Americi.
Šta je Predsednik izjavio, manje je bitno.
Курти је државник за Гренела бота СНС-а.

Poruka
18.510
Јел' ти живиш у Србији? :think:
Ово ти је опасна генерализација, по овоме бих рекла да мрзиш Србе. И Србију.
Živim, zato i kažem. Osvrni se oko sebe. Da ne govorim o ćiftinskom, rajinskom mentalitetu, što je možda i najgore.

Poruka
18.615
...

Au...sad ide opet opasna epizoda...opet rat...:mafijas:

A onda ce za vikend Jovana Jeremic odevena u Amazonku pokazati levu sisu naciji...i sve se vraca u normalu...:zzzz:

Jel tako @Jugoslav Čvarak ? :drugari:

...
Da nije Gospodina Predsjednika Aleksandra Vucica, KiM bi odavno bilo neovisno i imalo svoje mjesto u UN.

Svaka godina koja proleti, a da KiM jos nije priznato, direktno se odrazava na zdravlje Gospodina Predsjednika Aleksandra Vucica i skracuje mu zivot za jednako toliko.
Covjek polaze vlastiti zivot za Republiku Srbiju.

Pokusaj ti izgarati poput Gospodina Predsjednika Aleksandra Vucica i dnevno nekada raditi i po 18 sati, naravno da ce ti se odraziti na zdravlje, a on svejedno jos uvijek nadje vremena i da se nasmije, nasali, bude optimistican.

iig

Elita
Poruka
23.495
Da nije Gospodina Predsjednika Aleksandra Vucica, KiM bi odavno bilo neovisno i imalo svoje mjesto u UN.

Svaka godina koja proleti, a da KiM jos nije priznato, direktno se odrazava na zdravlje Gospodina Predsjednika Aleksandra Vucica i skracuje mu zivot za jednako toliko.
Covjek polaze vlastiti zivot za Republiku Srbiju.

Pokusaj ti izgarati poput Gospodina Predsjednika Aleksandra Vucica i dnevno nekada raditi i po 18 sati, naravno da ce ti se odraziti na zdravlje, a on svejedno jos uvijek nadje vremena i da se nasmije, nasali, bude optimistican.
Zašto srbi trpe izdajnike pored sebe kao što je Rada Trajković

комшија

Stara legenda
Poruka
83.616
Hoće li biti protjerana na kosovo Rada Trajković i zabraniti ulazak u užu srbiju ološu Rašiću i njegovoj obitelji
Његовој "обитељи"? Па није он твој Хрват Понош да има "обитељ", он има породицу јер Рашић је Старо Србијанац, органски Србин, то се бре из авиона.

1669956575384.png

А сина му прошле година "боксером" претукла деца ових скотова који се клањају Вољеном.

iig

Elita
Poruka
23.495
"I zato niko iz Srbije neće biti u Tirani 6. decembra, prvi put, a vi dođite lepo, uzimajte dnevnice, putujte avionima, svi vi iz Evrope, pričajte, lupetajte gluposti, svi iz Evrope, svi vi sa Zapadnog Balkana, baljezgajte o tome kako je Srbija kriva za nešto, a ne možete da pronađete ništa za šta je Srbija kriva. Nema problema, sve je to u najboljem redu. Samo, to radite bez Srbije. Pa, da vidimo šta ćete i kako ćete to da napravite", istakao je predsednik.

Vučić je rekao da sledeći put treba da vode računa o načinu na koji se obraćaju Srbiji.

"Onda kada se sledeći put lepo obratite Srbiji, vodite računa da li se sprovodi to što je usvojeno u Briselu, vodite o računa o svojim izjavama, o tome da poštujete Srbiju i građane Srbije. Građani Srbije nisu deveta rupa na svirali bilo kome, i ne dam vam da ih ponižavate, nikad vam više neću to dozvoliti..,a radili ste to bezbroj puta. Nego, uvek računam, možda smo pogrešili, preterali, možda treba da ih pustimo još jedan put...Nema više", rekao je Vučić.

Poručio je da je Srbija svoja na svome i da će sačuvati sebe.

iig

Elita
Poruka
23.495
Ima drugih problema, problema u energentici, o čemu ću u subotu da govorim građanima Srbije. A što se ovoga tiče, ti teroristički ološu vodi računa da ne povrediš nijednog Srbina, zajedno sa kvislinzima koje si izabrao, jer Srbi zajedno sa državom Srbijom znaće da vam odgovore. A vi iz Evrope, sram vas bilo, a to je sitnica u odnosu na ono što bih mogao stvarno da vam kažem. U subotu spremam detaljniji, temeljniji, odgovorniji, ozbiljniji odgovor", istakao je predsednik Srbije.

Predsednik Vučić objavio je nakon večerašnjeg obraćanja javnosti ključnu poruku na Instagramu.

"Možete da me ubijete, možete šta god hoćete, za mene je Kosovo i Metohija najveća srpska svetinja, za mene je Srbija svetinja. Bolje je da me nema, nego da vam je predam u ruke. I, neću vam je predati u ruke, jer građani Srbije nisu deveta rupa na svirali bilo kome i ne dam, ne dam vam da ih ponižavate! Srbija je svoja na svome, Srbija će da čuva sebe", napisao je predsednik na svom Instagram nalogu.

Black_star

Elita
Moderator
Poruka
16.375
"I zato niko iz Srbije neće biti u Tirani 6. decembra, prvi put, a vi dođite lepo, uzimajte dnevnice, putujte avionima, svi vi iz Evrope, pričajte, lupetajte gluposti, svi iz Evrope, svi vi sa Zapadnog Balkana, baljezgajte o tome kako je Srbija kriva za nešto, a ne možete da pronađete ništa za šta je Srbija kriva. Nema problema, sve je to u najboljem redu. Samo, to radite bez Srbije. Pa, da vidimo šta ćete i kako ćete to da napravite", istakao je predsednik.

Vučić je rekao da sledeći put treba da vode računa o načinu na koji se obraćaju Srbiji.

"Onda kada se sledeći put lepo obratite Srbiji, vodite računa da li se sprovodi to što je usvojeno u Briselu, vodite o računa o svojim izjavama, o tome da poštujete Srbiju i građane Srbije. Građani Srbije nisu deveta rupa na svirali bilo kome, i ne dam vam da ih ponižavate, nikad vam više neću to dozvoliti..,a radili ste to bezbroj puta. Nego, uvek računam, možda smo pogrešili, preterali, možda treba da ih pustimo još jedan put...Nema više", rekao je Vučić.

Poručio je da je Srbija svoja na svome i da će sačuvati sebe.
Ima drugih problema, problema u energentici, o čemu ću u subotu da govorim građanima Srbije. A što se ovoga tiče, ti teroristički ološu vodi računa da ne povrediš nijednog Srbina, zajedno sa kvislinzima koje si izabrao, jer Srbi zajedno sa državom Srbijom znaće da vam odgovore. A vi iz Evrope, sram vas bilo, a to je sitnica u odnosu na ono što bih mogao stvarno da vam kažem. U subotu spremam detaljniji, temeljniji, odgovorniji, ozbiljniji odgovor", istakao je predsednik Srbije.

Predsednik Vučić objavio je nakon večerašnjeg obraćanja javnosti ključnu poruku na Instagramu.

"Možete da me ubijete, možete šta god hoćete, za mene je Kosovo i Metohija najveća srpska svetinja, za mene je Srbija svetinja. Bolje je da me nema, nego da vam je predam u ruke. I, neću vam je predati u ruke, jer građani Srbije nisu deveta rupa na svirali bilo kome i ne dam, ne dam vam da ih ponižavate! Srbija je svoja na svome, Srbija će da čuva sebe", napisao je predsednik na svom Instagram nalogu.
Netko je u debelom q....tzu. ;) :cool: