Direktan pogled u oci

Ceo život imam te situacije da kada gledam sagovornika u oci direktno imam glupe situacije.uglavnom muskarci zene nekako drugacije reaguju.ne pricam o flertu sa zenama nego generalno o bilo kakvom razgovoru.
Da li je to neki atavizam prošlosti kod nas koji se vezuje za predatora?

Ако имаш проблема са гледањем у очи - немој никога гледати у очи.

Колико дуго ?
Докле год ти смета !

I pet srca da staviš sad... Dzabe :p
Oh,
Come On Omg GIF by Nicky Saunders

Ако имаш проблема са гледањем у очи - немој никога гледати у очи.

Колико дуго ?
Докле год ти смета !
Meni ne smeta.sagovornicima uglavnom smeta.uvek vezuju za agresiju ja samo pažljivo slušam.
Директно гледање у очи је знак агресије. Понеки директни поглед ок, али стално буљење у нечије очи је ужасно иритантно и изазивачко.
Ne buljim.gledam i procenjujem ili citam iz očiju vise nego reci.
Muškarcima smeta izgledami samo.
I ne podnosim buljenje posebno u zene.diskretno pogledati mi ok buljiti napadno me nervira.
Skoro sam imao sukob sa bezobraznim komentarima i buljenjem nekih poznanika prema jednoj poznanici.
To organski ne podnosim

I ja da sam Ćaci, ne bih mogao duže od sekunde da gledam nekog u oči 🤷
Ma da, moguće da sam "to"....da sam brukaderka verovatno bi mi bilo lakše da agresivno piljim ljudima u oči ne bih li izazvala šamarčinu...posle bi mi samo nebo bila granica, popularnost medju x populacijom bi mi eksplodirala a lajkove bi mogla debelo da naplatim od Ilona...na stranu bonus efekat tj. što bi svi tupsoni tvrdili da sam pametna u najmanju ruku ko Ajnštajn iako nisam jelte..😄😂

Poslednja izmena:

Back