Direktan pogled u oci

Mecenaa

Iskusan
Poruka
6.835
Ceo život imam te situacije da kada gledam sagovornika u oci direktno imam glupe situacije.uglavnom muskarci zene nekako drugacije reaguju.ne pricam o flertu sa zenama nego generalno o bilo kakvom razgovoru.
Da li je to neki atavizam prošlosti kod nas koji se vezuje za predatora?

Ceo život imam te situacije da kada gledam sagovornika u oci direktno imam glupe situacije.uglavnom muskarci zene nekako drugacije reaguju.ne pricam o flertu sa zenama nego generalno o bilo kakvom razgovoru.

Директно гледање у очи је знак агресије. Понеки директни поглед ок, али стално буљење у нечије очи је ужасно иритантно и изазивачко.

To je komplikovan ples.
Održavam dovoljno kontakta očima da bi osigurao osobi s kojom razgovaram osećaj da je slušam, ali ne gledam je kao da procenjujem svaku odluku koju su doneli u svom životu ili reč koju su izgovorili.
Kako to postići? Pa, to je zabavan deo. Niko ne zna.

Ovisi sve o sagovorniku.
Ako je dosadan gledas sa strane, ako je upadljiv obaras pogled, ako se previse priblizava uzmices, ako je prijatna I zanimljiva osoba gledas ga direktno u oci.
Inace ne volim plave oci, nikako. Ni kod zena, ni kod muskaraca. Bljutave su mi I odbojne.

CTL6WMKJWC72W77NCYJQGF2EJ4.jpg

:D

Back