Direknu sliku iz stadiona?

kocevskii

Početnik
Poruka
2
Kako mogu i sa kakvog resivera otvoriti sliku koje se emituje sa nekog stadiona. Primer kad igraju Roma - Napoli, kako mogu gledatu sliku koja ide direkno od stadiona Rome i na tu sliku da nema nikakav komentator niti logo neke televizije, t.j. slika koje preduzimaju ostale tv kanele sirom sveta koje zele da vrse direktan prenos i na koju oni stavljaju njihov logo i njihov komentar.
Gde mozem da nadzem ove frekvencije i na kome se satelitima i kako ih mogu otvoriti, sa dreamboksom ili sa sta?

pre svega dobrodosao na forum
sto se tice kanala koje trazis odnosno frekvencija postoje takve frekvencije i odredjeni kanali koji se zovu Feedovi odnosno slike ima samo za odredjene dogadjaje naveo si primer utakmica fudbalska ili tako nessto
postoje feedovi koji su slobodni, odnosno mozes ih pratiti za vreme nekih dogadjaja ali postoje i oni koje nazalost nemozes
ovo mi je dalo ideju da pokrenemo malo pretragu tih kanala i da ih stalno azuriramo naravno ko je u mogucnosti da postavlja moze u ovoj temi da nebismo otvarali novu

pre svega dobrodosao na forum
sto se tice kanala koje trazis odnosno frekvencija postoje takve frekvencije i odredjeni kanali koji se zovu Feedovi odnosno slike ima samo za odredjene dogadjaje naveo si primer utakmica fudbalska ili tako nessto
postoje feedovi koji su slobodni, odnosno mozes ih pratiti za vreme nekih dogadjaja ali postoje i oni koje nazalost nemozes
ovo mi je dalo ideju da pokrenemo malo pretragu tih kanala i da ih stalno azuriramo naravno ko je u mogucnosti da postavlja moze u ovoj temi da nebismo otvarali novu

Nasao sam ovu stranu na internetu na koju moze se naci neke frekvencije ali neznam dali to je to sto trazim i dali mogu otvoriti ove frekvencije sa dreamboxom ili sa neki drugi resiver. Evo te stranice:
http://www.satelliweb.com/index.php?section=livef

Back