jel glupo da kad pisem diplomski podnaslove i naslove uzimam iz knjiga jer ne znam sama da smislim?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nijejel glupo da kad pisem diplomski podnaslove i naslove uzimam iz knjiga jer ne znam sama da smislim?
Nije glupo,ali je možda nepotrebno,posebno za podnaslovejel glupo da kad pisem diplomski podnaslove i naslove uzimam iz knjiga jer ne znam sama da smislim?
najbolje da i ne pišeš diplomski nego da kupiš po jedan primerak te knjige koju prepisuješ za svakog člana komisijejel glupo da kad pisem diplomski podnaslove i naslove uzimam iz knjiga jer ne znam sama da smislim?
Kako to mislis nepotrebno? Na primer nadjem zanimljiv tekst na tu temu koju cu da iskoristim za diplomski mozda ga malo izmenim ali sustina ce biti ista zar nije glupo onda pa i nemoguce da ja sad napisem neki drugi podnaslov ili naslov? Od onog koji je vec u knjiziNije glupo,ali je možda nepotrebno,posebno za podnaslove
Sta sad ovo treba da znaci ? Pa ne mogu ja da izmislim nestonajbolje da i ne pišeš diplomski nego da kupiš po jedan primerak te knjige koju prepisuješ za svakog člana komisije
pa ne možeš da pročitaš jednu knjigu i prepričaš je...pročitaj nekoliko pa uporedi, razmisli, citiraj šta jedan kaže a šta drugi, šta treći o istoj stvari...pa donesi neke svoje zaključke...Sta sad ovo treba da znaci ? Pa ne mogu ja da izmislim nesto
ma samo hocu da zavrsim sa tim , nece mi biti zao jer ja prva ne znam nista da smislim i zasto bih znala , kad nas nista nisu naucili za te tri godinePotrudi se i uradi dobar i originalan diplomski. Ja sam moj svojevremeno prepisao, i danas mi žao !
ko je rekao da cu prepisati celu knjigu? Ja lepo pitam za naslove , niko nije spominjao tekst ostalipa ne možeš da pročitaš jednu knjigu i prepričaš je...pročitaj nekoliko pa uporedi, razmisli, citiraj šta jedan kaže a šta drugi, šta treći o istoj stvari...pa donesi neke svoje zaključke...
prepisao si svoj , a jel si polozio bez obzira na to? E to je bitnoPotrudi se i uradi dobar i originalan diplomski. Ja sam moj svojevremeno prepisao, i danas mi žao !
prepisao si svoj , a jel si polozio bez obzira na to? E to je bitno
nisam rekao prepisati nego prepričati....ko je rekao da cu prepisati celu knjigu? Ja lepo pitam za naslove , niko nije spominjao tekst ostali
Ja bih ovako. Prvo napišeš teorijski dio a onda pokušaš za svaku tematsku cjelinu da osmisliš sama naslov i podnaslove. Prepisivanje bukvalno "od slova do slova" nije baš uobičajeno. Probaj i to malo da iskoriguješ, jer ako se radi o literaturi koju komisija jako dobro poznaje mogli bi da te provale. Sad neznam kakva je kod vas praksa, čita li to komisija pred odbranu ili ne? Meni bi bilo neprijatno kada bi mi neko od njih ili mentor skrenuo pažnju na to.Kako to mislis nepotrebno? Na primer nadjem zanimljiv tekst na tu temu koju cu da iskoristim za diplomski mozda ga malo izmenim ali sustina ce biti ista zar nije glupo onda pa i nemoguce da ja sad napisem neki drugi podnaslov ili naslov? Od onog koji je vec u knjizi
Prvo posaljem svoj rad profesorici pa onda ona meni tu ispravi nesto napisr sugestije ,ali ja nzm te naslove kako da promenim takva mi je temabda je to suva teorija ne mozes ti tu nesto isfilozofiratiJa bih ovako. Prvo napišeš teorijski dio a onda pokušaš za svaku tematsku cjelinu da osmisliš sama naslov i podnaslove. Prepisivanje bukvalno "od slova do slova" nije baš uobičajeno. Probaj i to malo da iskoriguješ, jer ako se radi o literaturi koju komisija jako dobro poznaje mogli bi da te provale. Sad neznam kakva je kod vas praksa, čita li to komisija pred odbranu ili ne? Meni bi bilo neprijatno kada bi mi neko od njih ili mentor skrenuo pažnju na to.
Npr nasla san nesto o produktivnosti u maloprodaji ,i naslov je produktivnost u maloprpdaji kako ja ti da promenim a da smisao bude istiJa bih ovako. Prvo napišeš teorijski dio a onda pokušaš za svaku tematsku cjelinu da osmisliš sama naslov i podnaslove. Prepisivanje bukvalno "od slova do slova" nije baš uobičajeno. Probaj i to malo da iskoriguješ, jer ako se radi o literaturi koju komisija jako dobro poznaje mogli bi da te provale. Sad neznam kakva je kod vas praksa, čita li to komisija pred odbranu ili ne? Meni bi bilo neprijatno kada bi mi neko od njih ili mentor skrenuo pažnju na to.
Pa da ne bude isti naslov kao u knjizi iz koje sam uzela literaturuZašto bi menjala? Suština je da predstaviš temu na pravi način, logično je da ne možeš promeniti izraz koji direktno znači napisano. Sinonimi koji bi mogli da se iskoriste ili su preopširni ili nisu baš adekvatni za naslov.