Vanja145
Zainteresovan član
- Poruka
- 315
Pozdrav, potreban mi je savet , ako neko zna koju je temu bolje da izaberem od ovih :institucije Evropske unije ili proces harmonizacije poreza i budzet EU?Treba mi savet neciji jer se dvoumim
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Koristi Chat AI.Pozdrav, potreban mi je savet , ako neko zna koju je temu bolje da izaberem od ovih :institucije Evropske unije ili proces harmonizacije poreza i budzet EU?Treba mi savet neciji jer se dvoumim
Ne bi verovao koliko je providno kada se u pisanju rada koristi AI....Koristi Chat AI.
Chat GPT 4 je mnogo boljiNe bi verovao koliko je providno kada se u pisanju rada koristi AI....
Prosto stil ne odgovara autoru.
Slažem se, imam i njega, ali nevezano za to, ako profesor nije totalni debil, vrlo lako može da provali da je student koristio "pomoć".Chat GPT 4 je mnogo bolji
Hvala, jel mozes mozda da mi preporucis neku literaturu?Institucije EU, sa posebnim naglaskom na Centralnu banku.
Ja sam iskreno vise nasla literature o ovom drugom...Institucije EU.
S ovim drugim bi mogao muku muciti oko literature.
https://www.google.com/url?sa=t&sou...sQFnoECAcQAQ&usg=AOvVaw2og7J3LNtBzbjdzgKBY2EiHvala, jel mozes mozda da mi preporucis neku literaturu?
Bas takone znam i sto profe kenjaju, kad za diplomski rad se komplet koristi pomoc..na doktoratu moras izmisliti nesto svoje..diplomski je cisto kopiranje ideja, terminologije i lupanje fus nota..
Sve pet, samo mi se naslov one druge teme cinio nekako cvrscim.Ja sam iskreno vise nasla literature o ovom drugom...
Sve pet, samo mi se naslov one druge teme cinio nekako cvrscim.
Znaci imas te i te institucije, opises svaku pojedinacmo i to je to.
Ovaj drugi naslov u sebi sadrzi rijec "proces", to mi nekako govori da je sve jos u nekom postupku, da se konstantno mijenja, itd.
Moj izbor je bio nesto sto odavno vise ne postoji, znaci sve je o tome vec receno.
Milina za pisati, a izvori beskonacni.
Ista stvar kod seminarskih, uvijek sam isao linijom manjeg otpora - biraj ono o cemu imas pisati, ne sto te
meni je samo problem kod prve teme sto nemam grafike da izvucem iz te teme a birno mi je da imam grafike da bi mi rad bio bogatiji ,a kada su institucije u pitanju , nisam nasla
Treba da imam 15 strana teksta ( i ne znam kako bih institucijama toliko popunila) i jos najmanje 10 strana slika i grafikonaA treba i da koristim sto vise izvora
A sta kazes na temu zajednicka poljoprivredna politika Evropske unije?to mi se isto svideloSve pet, samo mi se naslov one druge teme cinio nekako cvrscim.
Znaci imas te i te institucije, opises svaku pojedinacmo i to je to.
Ovaj drugi naslov u sebi sadrzi rijec "proces", to mi nekako govori da je sve jos u nekom postupku, da se konstantno mijenja, itd.
Moj izbor je bio nesto sto odavno vise ne postoji, znaci sve je o tome vec receno.
Milina za pisati, a izvori beskonacni.
Ista stvar kod seminarskih, uvijek sam isao linijom manjeg otpora - biraj ono o cemu imas pisati, ne sto te zanima.
Iskreno, nisam studirao ekonomiju, tako da ne znam, ali nemoj da te broj stranica prestrasi.A sta kazes na temu zajednicka poljoprivredna politika Evropske unije?to mi se isto svidelo
Vazi, hvalaIskreno, nisam studirao ekonomiju, tako da ne znam, ali nemoj da te broj stranica prestrasi.
Pa moji seminarski su znali imati po minimalno 25 str. cistog teksta bez ijedne slike (uvijek dobio 5 osim kod jednog degenerika koji mi je dao 3 i suho napisao da je "seminarski rad uspjesan"), ukoliko imas puno izvora i literature, na konju si.
Kada sjednes i krenes kuckati, stranice samo lete.
Tebi je cilj diploma.
Odaberi nekog nezahtjevnog profesora i laganu temu s puno postojece literature, nitko te pri zaposlenju nece pitati na koju temu si diplomirala.
Kako god zelis, ja ti samo prenosim svoje iskustvo.
Sve pet, samo lagano.Vazi, hvala![]()
Ma bez da trepnes.Treba da imam 15 strana teksta ( i ne znam kako bih institucijama toliko popunila)