M
Merin
Gost
javite se!recite mi svoja iskustva pri zapošljavanju,posebice vi koji ste nedavno diplomirali.ima li buducnosti za nas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lolla:Nisam diplomirani pravnik, ali poshto se nadam da cu jednog dana to bitii mene interesuje odgovor... Mozes li mi reci tvoja iskustva shto se zaposljavanja tiche?
lepo [to si zadovoljna i ja sam nekada bio pripravnik.Sada radim nešto značajnije a u kojem gradu radiš, i na kojem referatu.Magic:Diplomirala sam pre skoro dve godine i trenutno radim u Opštinskom sudu. Super je, zanimljivo i ako želiš nešto da naučiš, a naročito ako želiš da dobro prođeš na pravosudnom ispitu, gledaj da se zaposliš u sudu, bilo Opštinskom bilo Okružnom. Plata nije prevelika ali mnogo naučiš.
Srećno!
ako želiš da razmenimo neko stručno mišljenje javi se.Magic:Diplomirala sam pre skoro dve godine i trenutno radim u Opštinskom sudu. Super je, zanimljivo i ako želiš nešto da naučiš, a naročito ako želiš da dobro prođeš na pravosudnom ispitu, gledaj da se zaposliš u sudu, bilo Opštinskom bilo Okružnom. Plata nije prevelika ali mnogo naučiš.
Srećno!
jesam polo\io sam. radio sam kao sudija 2 godine, a kao tu\ilac 11 godina,lep rad.Magic:Zdravo Dici!
A šta je to zanimljivije što sad radiš? Jesi li polagao pravosudni? Mene to čeka, ali nikako da počnem da učim. Odvikla sam se.
Trenutno sam na krivičnom odelenju i tu verovatno ostajem do kraja.
Pozdrav
Anonymous:zanima me kakav je kod vas postupak primanja pripravnika po sudovima?boduju li vam ocjene pojedinačno(koje-ako da),prosjek ukupni i prosjek studiranja(godine)?
hvala!
Enya:Anonymous:zanima me kakav je kod vas postupak primanja pripravnika po sudovima?boduju li vam ocjene pojedinačno(koje-ako da),prosjek ukupni i prosjek studiranja(godine)?
hvala!
Gleda se ukupni prosek i dužina studiranja. Bar u mom slučaju.