Diploma i ljubav

jao kako ste smorili a posebno ova s fakultetom al bez smisla za humor
yebo vas fakultet :roll:
malo su ovde iskocili kompleksi vise vrednosti,samo mi je cudno sto mi nikad niko u rl nije prosipao istu mudrost ,iskreno ima pametnih ljudi koje je zadovoljstvo slusati,a ima smorova i dzaba im i diplome i radno iskustvo
pa posle pricate o snobovima
e sad necu da se druzim s onima koji nisu clanovi mense,pa nek imaju i doktorat :mrgreen: ionako su bubalice
Znaci sa mnom mozes... ako hoces... ;) nemam doktorat... al' zadovoljavam prvi uslov... :per::whistling::hvala::manikir: a imam i smisla za humor... forumasa mi :per: :rotf::hahaha: al' nisam uobrazena, druzim se i sa onima iz menZe... ;):lol::manikir:

:zag:
Разврставамо се по величини дупета.
Чије је дупе веће, тај је завршио тежи факултет! :per:
Каква, бре, логика, креативност, интелигенција, само измеримо величину дупета и све је јасно! ;)
То и није лоше, док погледаш неког (пре било ,,у очи'', сад ,,у дупе''), одмах ти јасно!

Повлачим предлог о тракама на руци, ово је још лакше!

Jaooo... sad me sramota ali ipak ću ponosno reći:Ja imam fantastičnu guzu!!!:eek::mrgreen:

Nije egoizam, to kažu svi oko mene...:rumenko:

Kako onda ja merim? Koji je fakultet idealan? Taj je moj!!!

Ju,ju,ju... pomisliće ljudi da sam Topika!
:mrgreen:

marinac,ja tebe smatram duhovitom zenom koja zna da se nosi :mrgreen: sa svojim manama
jeste da volis da se hvalis jeste da volis da podyebavas al nekako to radis simpaticno da ja ne mogu nista da ti zamerim
'e l sam bila jasna?

A ne, ne... Dušo moja...
U te lake, nek se svrstaju one sa ravnim dupetom... ravno dupe-ravna pamet...:mrgreen::hahaha:

Ja mogu samo u najbolje...:mrgreen:
cek,cek zar nije podela - ko nije dig'o guzu od stolice 5 god- njegova najveca, a mala znaci da je nije mnogo peglao na stolici... :per::hahaha:
A moze i ravna guza - znaci da je mnogo peglana i da je fax bio tezak... :think:
A moze i to ravna gooza - ravna pamet... :ok:
Ma napravi podelu kako ti odgovara! :per::rotf::whistling:

...ja se 'falim??! Bože, draga, sa ove "moje" strane- to nije namera...A, ako liči- onda neka bude!:mrgreen:
...ja podjebavam??! ZaHebavam, bolje reći, kad mogu....To je svrha moga bitisanja na Krstarici.Nikakvo traženje muža, niti virtuelnog ljubavnika...O jadanju- ni govora...
...i ne dao Bog da se svima sviđam- bilo bi neprirodno! Ni u real life se ne "družim" sa svima...Danas mi najbolji prijatelj reče da imam samo dve mane ( po njemu):
malo više sam (pritajeni) snob i malo više pričam- čak i za njegov ukus....:eek: Posle tolikih godina druženja??!
...al, sve što sam napisala- to sam JA...Kakvi su drugi- zabole me....
...sa ovoliko godina- znam tačno svoje "gabarite"....znam koliko mi cm gde fali, a gde mi je koji cm višak...( koja još kaže da joj je neki cm u višku, majke ti??!:eek:)

Bože, odavno nisam bila ovakosurovo iskrena prema sebi...

P.S. A da li sam vam rekla da idem u Atinu maja meseca...??!:mrgreen:

Sve vas volim!!!!

Poslednja izmena:
...ja se 'falim??! Bože, draga, sa ove "moje" strane- to nije namera...A, ako liči- onda neka bude!:mrgreen:
...ja podjebavam??! ZaHebavam, bolje reći, kad mogu....To je svrha moga bitisanja na Krstarici.Nikakvo traženje muža, niti virtuelnog ljubavnika...O jadanju- ni govora...
...i ne dao Bog da se svima sviđam- bilo bi neprirodno! Ni u real life se ne "družim" sa svima...Danas mi najbolji prijatelj reče da imam samo dve mane ( po njemu):
malo više sam (pritajeni) snob i malo više pričam- čak i za njegov ukus....:eek: Posle tolikih godina druženja??!
...al, sve što sam napisala- to sam JA...Kakvi su drugi- zabole me....
...sa ovoliko godina- znam tačno svoje "gabarite"....znam koliko mi cm gde fali, a gde mi je koji cm višak...( koja još kaže da joj je neki cm u višku, majke ti??!:eek:)

Bože, odavno nisam bila ovakosurovo iskrena prema sebi...

P.S. A da li sam vam rekla da idem u Atinu maja meseca...??!:mrgreen:

Sve vas volim!!!!

Dobra si ko hleb, kladim se!
;)

Take smo mi ribe!
:mrgreen:

Back