gost 67981
Veoma poznat
- Poruka
- 10.021
Jedino Mlađa može da preseče pupčanu vrpcu između Bote i Shizzo Voje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јаој, то детенце ујка-Мишка ће надам се овога пута да заврши каријеру... и он и она клемпава ИДМ.
podrzavammada nema nista od toga al valjda ce raskantati ovu nesrecnu vladu pa da vidimo konacno lelja i Mlohavoj nesreci i njegovim dahijama
jesu t to mamine dude![]()
Ne...to su dude tvoje šefice...Mirjane M...ali bez cvet u kosu...zafarbala se...sad je ko pravo rusko čeljade...![]()
Dinkić je, u poslednje vreme, jedini političar koji razumno govori. Mada i ranije jeste, da se ne lažemo, samo njegove metode nisu popularne.
vidi ldp-OVCE kako se primaju na provokaciju ali vi ne volite dude vi volite faluse nabrekle![]()
toliko je razuman kada se nesto od para ne sliva kod njega da je u stanju da shiptare naziva azijatima,i da pominje neke crnce dole(gostovanje na poligrafu) a to oko milijardu i nesto ili oko 100 000 000 $ godisnje ili ti 75 000 000 evra, a ako je toliki ekonomski patriota zasto ne dozvoli preregistraciju automobila sa CG na SR tablice pa da udje u budzet godisnje oko pola milijarde evra a ne da dajemo vise Crnogorcima.Njima je stvarno dosta dato od nas.Sto ne ukine PDV na opremu za bebe i jos mnogo toga.
stvarno je promucuran.
sad i ti odlete malo.nije pola milijarde nego 50 miliona evra ide u crnogorsku kasu za vozila na cg a cujem da oce pdv da podigne na 20% a bebe?bebe?pa covek nema dece odakle njemu osecaj sta je imati dete![]()
sad i ti odlete malo.nije pola milijarde nego 50 miliona evra ide u crnogorsku kasu za vozila na cg a cujem da oce pdv da podigne na 20% a bebe?bebe?pa covek nema dece odakle njemu osecaj sta je imati dete![]()
bez obzira da li je 500 miliona ili 500 dinara ne treba im davati nista nego samo uzimati kao oni od nas, a sto se tice Mladje ne bih ga komentarisao.Ima ovde mnogo toga na cemu se moze ustedeti.
daj ti onda svoju ušteđevinu Šiptarima...ja ne dam...a neću ni dodatne poreze...
a ti si taj što ima vanbračno dete sa Mirom M. ?![]()
ejakulirao sam u tvoju mamu i bilo je divno...rasna
a kako si zakljucio da ja hocu da placam shiptaromongrilima njihov dug.???
samo sumnjam u neka patriotska uverenja u Mladjana?
nemoj sada da zamenom teze bežiš od mog pitanja...smeši ti se taj tvoj brk...čim se spomene Mira M...priznaj...jel ona nakaza tvoja? mislim na žensko dete...