Dinkic za nezavisno Kosovo

SargeBG

Aktivan član
Poruka
1.708
http://www.dnevnik.co.yu/modules.php?name=News&file=article&sid=11609

Milošević je izgubio dobar deo Kosova

Govoreći o pregovorima o statusu Kosova, Dinkić je ocenio da Srbija mora pojačati pregovaračku poziciju, vodeći realnu politiku. On je upitao predstavnike svih političkih stranaka da li neko u Srbiji zaista misli da je moguće integrisati dva miliona Albanaca u pravni sistem Srbije i da li to neko želi. Prema rečima Dinkića, Slobodan Milošević je izgubio dobar deo Kosova, tamo postoji međunarodni protektorat i Vlada Srbije, sem severa Kosova i crkava i manastira, nema ingerencije na trom području, pa bi trebalo voditi realnu politiku.

http://www.g17plus.org.yu/srpski/files/press/beta111.html

Mlađan Dinkić: Uskoro datum referenduma

"Konsenzus oko teksta ustava Srbije u dobrom delu je postignut i premijer Vojislav Koštunica će za nekoliko dana objaviti kada će ustav biti donet i održan referendum", izjavio je ministar finansija Mlađan Dinkić. "Ove godine ćemo imati i usvojen ustav i završen referendum. Oko toga je postignut konsenzus svih stranaka", kazao je Dinkić.

znaci lik ima misljenje kao ldp oko kosova,da bude samostalno,posle podmuklo prica o referendumu za ustav u koji je uneto da je kim sastavni deo srbije....

a da nisi ti malo okasnio sa tim vestima ,ustvari zabole tebe i za ustav i za Kosovo vec te nesto drugo boli u vezi Dinkica pa sada dajes zakasnele vesti sve toboz brinuci za nacionalni interes... znas kako kazu u Banatu "ne laje kera sela radi vec sebe radi":lol::lol:
ne znam kako se kaze u banatu,ne zalazim tamo..
a sto pre nisam opleo mladju,nisam bas siguran da nisam,napisao sam prosle godine na jednoj temi da je g17 interesna grupa i novi jul ali ko sada da je nadje i da li je uopste vise u bazi...

pa jesam ispod cene a i da je pustena preregistracija ili ako je puste nekim cudom do marta,isto mora da se plati i to velika lova,tako da je ok,vozio sam ga skoro dve godine i ako nisi znao i nikada prodao nesto,tesko se prodaje po istoj ceni za koju si i kupio..koliko samo ima sadista na ovom forumu da se izivljavaju i likuju nad tudjom nevoljom,strasno...kako to da ne komentarises licemerje lika koji ti je ministar i direktno ti utice na zivot,nego sta sam ja napisao?
neces,jel smatras da je lik u pravu i ti si za nezavisno kosovo

pa jesam ispod cene a i da je pustena preregistracija ili ako je puste nekim cudom do marta,isto mora da se plati i to velika lova,tako da je ok,vozio sam ga skoro dve godine i ako nisi znao i nikada prodao nesto,tesko se prodaje po istoj ceni za koju si i kupio..koliko samo ima sadista na ovom forumu da se izivljavaju i likuju nad tudjom nevoljom,strasno...kako to da ne komentarises licemerje lika koji ti je ministar i direktno ti utice na zivot,nego sta sam ja napisao?
neces,jel smatras da je lik u pravu i ti si za nezavisno kosovo

ma za voznju auta , ko nije u stalnom radnom odnosu najboljej e voziti ko ovi biznismeni sto voze po hrvatskoj i bih, na onu vanuatu foru.

Dinkic je bio glavni "lobista",u slucaju ulaska OMV grupacije na Srpsko trziste!OMV pumpe se sada nalaze sirom Srbije,a narocito uz auto-puteve!
Za one koji ne znaju,jedan oz suvlasnika OMV,je BADZET PECOLI!!On je trenutno mozda i najbogatiji siptar,a zasigurno najveci finansijer OVK na Kosovu i Metohiji!
O malverzacijama u koje je ova interesna grupa umesana,drugi put!

Mlađani ****-ić bi mogao da utopi Čanka i Čedu u svoju mafijašku partiju. Tako bi bar prelazili cenzus sigurnije.

vaistinu1vq.gif

dinkic je najveca stetocina na politickoj sceni srbije i kad bi birao u nekom kvizu recimo koga bi zeleo da eliminisem sa politicke scene Srbije to bi bio svakako on.

*ebe nam majku i ekonomski i nacionalno.

O ožalošćeni Srbine u crno zavijen jer ne možeš da muljaš sa benzinom, šećerom, uljem, cigaretama i CD-ovima!

Reci nam da li, o da li, postoji neko ko će ovu napaćenu Srbiju da spasi?
Ima li nama našeg spasioca?
Navedi titulu pa ime i prezime ako takav postoji...
O kuku nama...

O ožalošćeni Srbine u crno zavijen jer ne možeš da muljaš sa benzinom, šećerom, uljem, cigaretama i CD-ovima!

Reci nam da li, o da li, postoji neko ko će ovu napaćenu Srbiju da spasi?
Ima li nama našeg spasioca?
Navedi titulu pa ime i prezime ako takav postoji...
O kuku nama...

ne znam dal moze neko da nas spasi i dal nam ima spasa a da nam je dinkic *ebo mater to se vidi iz aviona.

evo bas upravo sad citam MESA IMA , al je VECINI NEDOSTUPNO

sta imamo mi od toga sto robe ima a narod nema pare da je kupi?

naravno tebe boli patka ti si se na vreme prodao i uhlebio tamo gde treba ;)

@ tema
Mlađa mi je skroz ok ,što se tiče većine stvari:)
:arrow:Legalizovanjem menjačnica razjurio je dilere i legalizovao taj posao tako da država ima moć da to kontroliše ,kao što je to u normalnim evropskim zemljama
:arrow:Zatvorio je radnju za fiktivne banke za pranje novca Slobovog režima
:arrow:Uspeo jer da pametno monetarnom politikom drži stabilan ,iako i dalje ,po meni kada se uporedi sa npr.Hrvatskom kunom, dosta visok nivo dinara
:arrow:Politikom dobrih odnosa sa stranim kreditorima i nekima merama unutrašnje kontrole, ali bez štampanja para:), je uspeo da održi nizak nivo inflacije, na čemu mu skidam kapu8-)
:arrow:Uveo je PDV, čime je popunio državni budžet od onih koji su godinama izbegavali plaćanje svih mogućih dažbina uz podršku, bivšeg sps-radikalskog režima.......
:arrow:Među prvima je prihvatio ,javno, što je bilo vrlo hrabro, Realnost o Nezavisnosti Crne Gore, tj.o raspoloženju većine naroda tamo u tom pravcu

:arrow:U tom smislu on i ovde gleda stvari sa praktične strane i vrlo patriotski pokušava da iz činjenice vrlo moguće nezavisnosti Kosova(Sad but true) izvuče najveću moguću korist za građane Srbije, a ne da plače i gusla kao mnogi ovde.....
Zameram mu samo svađu sa Božom, ne znam što im je to sve trebalo:confused:

a gde su pare sa kipra,sta bi sa raskrinkavanjem"ekonomije destrukcije":confused:
sta bi sa nacionalnom stedionicom,koja je nastala iz likvidacije milosevicevih banaka,kome je prodata,gde su pare?
tek sada vidim za crnu goru kazes vecina naroda a za srbiju gradjani-da su se na referendumu pitali samo narod-crnogorci,ne bi bilo nezavisnosti,sto rece jedan bosnjak iz crne gore da bosnjaci i albanci nisu glasali za nezavisnost-od toga ne bi bilo nista..
kosovo-pa on gleda da se to otkaci a ne da se patriotski brine kao sto kiparski grci vode skoro 40 godina borbu...
i jopet,gde su pare,bre?

Back