Dinkic je dobio veliki popust zato sto je zaduzio srbiju i mnogo uradio za srpski narod.Tako omiljn politicar ,uz velike zasluge za drzavu,dobio je i veliki popust.I tu nema nista cudno.A i lep je,ima popust i na lepotu.Eto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dinkic je dobio veliki popust zato sto je zaduzio srbiju i mnogo uradio za srpski narod.Tako omiljn politicar ,uz velike zasluge za drzavu,dobio je i veliki popust.I tu nema nista cudno.A i lep je,ima popust i na lepotu.Eto...
i tebi verovatno zbog mozga takvog daju popust od 50% u svaku radnju u koju udjes a?
On je na saldiju![]()
ti mi odgovori, ako ti stedis 100 evra mesecno, za koliko godina mogu da ocekujem da ces imati isti stan kao Dinkic?![]()
Nisam ti ja muž bre da mi komanduješ tim tonom
P.S. Imam malko manji na mnogo lepšem mestu i Mladja može da mi se... Opa![]()
Ja ti komandujem?
Ja sam te samo kulturno zamolila da izracunas
heh...trebali svi da zivimo samo od plate kao i Dinkic.![]()
A ako čovek štedi 100€ mesečno, za koliko godina će moći da kupi dvosoban stan poput onih koji se kupuju svakodnevno?ako posten covek mesecno stedi 100 evra...za koliko godina ce moci da kupi isti stan kao Dinkic?
Imal' neki matematicar ovde?![]()
Radi i ti 47 sati dnevno ko Mladja pa ces imati
Umesto sto tu visis na internetu
Neće ni 50000€, kaj ne?Vecina Srba mogu da rade i 48 sati dnevno, al pola miliona evra nece videti na gomili...da se ne lazemo![]()
Neće ni 50000€, kaj ne?
Tihi, ne budi dete
Covek je bezecovao stan, otisao kod investitora, ovaj se upiskio od srece, pitao ga moze li neka pogodnost za njega, investitor jedva docekao i sad zadovoljno trlja ruke sto ce drugim kupcima prodati po mnogo vecoj ceni, jer tu stanuje Ministar, plus je zasticen ko beli medved, jer tu zgradu vise niko nece smeti da trkeljishe, kontrolise i ispituje papire
Da nije odobrio popust, Ministar bi mu poslao 275 inspekcija, pa bi mu na kraju ipak dao.
Ovako je postupio pametnije i zavrsio posao na obostrano zadovoljstvo
Šoljice i CD-ovi su bili prikazani, moliću lepo. CD-ove nemojte da izostavljate, to je veoma bitan momenat kojim je hteo da iskaže svoju skromnost i prizemnost
Đubre lažljivo! Treba i njega i njegovu mamicu iza rešetaka ...
Dinkic je pametan,lepa,bavi se muzikom,a dobro i komponuje.Dobio je popust zato sto se zrtvuje za srbiju i srpski narod.
Maska za kretene da poveruju da nema ništa jadan on i bedan. Sad će svi da se uhvate za taj stan ko mutavi a on može da kaže, izvolite stan, kao popizdi ispadne gdin covek i odrekne se stana u korist onih cigana ispod mosta. To da zahebe Tomu koju mu komšija i koji ima da uživa po ceo dan u melosu a i mirisu
P.S. zato je i dao cenu i sve cifre da dokoni moroni sede i računaju![]()