Динкић - Премијер Цветковић ништа сам не одлучује!

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Dinkić: Premijer ništa ne odlučuje
Izvor: Tanjug

Niš -- Vladajuća koalicija je uzdrmana i u toj koaliciji "ima svađa na svakom koraku", rekao je lider Ujedinjenih regiona Srbije i potpredsednik vlade Mlađan Dinkić.
Mlađan Dinkić (Tanjug)

Dinkić, gostujući u emisiji "Podatak plus" TV 5, je rekao da "premijer (Mirko Cvetković) ništa ne odlučuje i da odlučuje predsednik Srbije Boris Tadić".

"Razgovaram sa onim ko odlučuje, sa predsednikom Tadićem. On zna da donese prave odluke i ja mislim i da će ih i sada doneti", kazao je Dinkić.

On je rekao, govoreći o rekonstrukciji vlade i promeni ukupne atmosfere, pošto je "vlada izgubila autoritet", da je sada pravi trenutak da Tadić "u igru ubaci svoje prave i najsposobnije ljude".

Dinkić je objasnio da je vlada izgubila autoritet, jer smo "videli da neke moje kolege ne znaju da reše problem sa štrajkovima", jer im se, kako je dodao, "ne veruje kao pregovaračima".

Dinkić je rekao da je sa kolegama prestao da priča o tome, jer su mu zamerili da se meša u tuđ posao.

"Kada sam pričao bez javnosti, nije imalo efekta i zato sada o problemima govorim javno", rekao je on i napomenuo da "ne potcenjuje nezadovoljstvo naroda", ali da misli da je "prava opozicija slaba".

Dinkić dodaje da je največa opozicija u trenutnoj Vladi.

"Imamo veću opoziciju u vladajućoj koaliciji nego u pravoj opoziciji, a svađamo se oko gluposti, kao što je napad državnog sekretara Ministastva finansija oko investicije u Zaječaru, što je bilo politikanstvo", rekao je Dinkić.

Dinkić je rekao da želi bolji rezultat vladajuće koalicije i da to želi da postigne sa Demokratskom strankom.


http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=02&dd=10&nav_category=11&nav_id=492061
 

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Ко је овај господин?

mirko_cvetkovic_010507.jpg
 

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.225

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.225
Semafor koalicija se pokvarila.

Ма какви ПОКВАРИЛА, човече, сада ће да направе "реконструкцију" ПА ЋЕ ОНДАк ДА ТРАЖЕ ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ ДА ПОКАЖУ КАКО СУ ОВИ НОВИ БОЉИ........иих ала си наиван...
 

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.225
Него запазите како се играју кварних игара по медијима - ПРВО ПУСТЕ БУВУ-ВЕСТ ДА ЈЕ ЦВЕТКОВИЋ ПОДНЕО ОСТАВКУ А ОНДА КАО ЦВЕТКОВИЋЕВ КАБИНЕТ ТО ДЕМАНТУЈЕ... мислим... одвратно...а онда се појави овај ретард Динкић који отворено опљуне Цветка... туга...
 

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405
ROKAJ SNIMAJ:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=02&dd=11&nav_category=11&nav_id=492090

Mlađan Dinkić smatra da je, na primer, ministra poljoprivrede Sašu Dragina trebalo smeniti kod prve nestašice mleka, a kaže i da njegove kritike nisu urodile plodom, pa je odlučio da o njima govori javno.
Mlađan Dinkić (FoNet, arhiva)


"Moji partneri umesto da stavljaju samo najbolje ljude, stavljaju poltrone i stavljaju nesposobne ljude, i zato idemo sporo. I onda umesto da radimo samo svoj posao, morate da radite i tuđ posao", naveo je on.


"A tada postaju ljubomorni na vas. Umesto da ministar poljoprivrede reši jednu nestašicu, one dolaze jedna za drugom. Kada je bila nestašica mleka, nije stradao. Ako je imao nestašicu mleka, morao je biti smenjen “, kaže Dinkić.

Dinkić je objasnio da je Vlada izgubila autoritet, jer neke njegove kolege "ne znaju da reše problem sa štrajkovima", jer im se, kako je naveo, "ne veruje kao pregovaračima".
 
Poruka
19.909
Какав лисац је овај Динкић. Види да ДС нема велике шансе да поново освоји власт, па их сад напада да су неспособни, а он као ради. Хахаха...Већ је почео кампању са прављењем ограде од својих партнера.
 

Stronghold

Aktivan član
Poruka
1.479
najveca fora u celoj prici kako se krađa upinje da ovaj naivan i sluđeni narod ubedi kako je njemu dosta ljudi koji ne rade svoj posao kako treba a njemu je stalo,ruse mu ugled,reputaciju,koliko je on učinio za državu..

potresao se kao on zbog nestasice mleka,ima posla sa amaterima,narod pati...kakav folirant

drugi su naravno razlozi zbog kojih on ovo radi,jednostavno se obracunava sa ds
 

Top