Dinkic kupio stan za skoro 400.000 evra u godini krize! IMA SE MOZE SE

...Dinkića ne volEm i ne znam od kojih para je kupio stan...Ali, znam za mnoge koji su "proterani sa Kosova" za milion do milion ipo evra pa kupuju i stanove i lokale i kola....:confused: Majčice, zemljo Srbijo...:rumenko:

Да теби неко дође и каже....добићеш 400.000е и имаш пар дана да нестанеш одавде...или ћемо ти убити/силовати/отети дете и послати у бело робље...шта би урадила? Много се људи воле наслађивати туђом муком....*** паре јесу битне (поготово када их нема) али није све у њима...

...Dinkića ne volEm i ne znam od kojih para je kupio stan...Ali, znam za mnoge koji su "proterani sa Kosova" za milion do milion ipo evra pa kupuju i stanove i lokale i kola....:confused: Majčice, zemljo Srbijo...:rumenko:

Da..
I posle se pitamo kako da vratimo Kosovo.
Nikako, dok smo alavi i halapljivi a shipci placaju kao besni Srpsku imovinu na Kosovu.

:evil:

Da..
I posle se pitamo kako da vratimo Kosovo.
Nikako, dok smo alavi i halapljivi a shipci placaju kao besni Srpsku imovinu na Kosovu.

:evil:

Људи који вам је к**** ...то са куповином српске имовине је било неколико случајева ... 10так највише...можда ни толико то је само пропаганда...дајте људи јел могуће да тако не знате математику....
Ево вам задатак један.... Дође шиптар у једно село и одлучи да купи 100 кућа по цени од 1.5 милиона евра...Колико новаца треба шиптару?

Решење: 100 * 1.500.000 = 150.000.000 (словима...ако неки не знају бројеве...сто педесет милиона евра) ...и то је САМО за 100 кућа...

Јесте да се од трговине друге, оружија и белог робља можде пуно зарадити али шипуси немају баш милијарде долара за бацање...чак и да имају немају потребу са тим када ће народ пре или касније само отићи јер нема услова за живот...

Људи који вам је к**** ...то са куповином српске имовине је било неколико случајева ... 10так највише...можда ни толико то је само пропаганда...дајте људи јел могуће да тако не знате математику....
Ево вам задатак један.... Дође шиптар у једно село и одлучи да купи 100 кућа по цени од 1.5 милиона евра...Колико новаца треба шиптару?

Решење: 100 * 1.500.000 = 150.000.000 (словима...ако неки не знају бројеве...сто педесет милиона евра) ...и то је САМО за 100 кућа...

Јесте да се од трговине друге, оружија и белог робља можде пуно зарадити али шипуси немају баш милијарде долара за бацање...чак и да имају немају потребу са тим када ће народ пре или касније само отићи јер нема услова за живот...

ma to ovi beogradski cigani mrze sve koji su uspesniji od njih

jer njihov ego ne moze da podnese da je neki srbin sa kosmeta izbeglica uopste teoretski moguce uspesnij iod njih

i onda im njihov ego kaze, "on je uspesniji jer je prodao siptarima imovinu za milione" mesto da priznaju samim sebi da uvek i svuda ima uspesnijih ljudi od njih.

ma to ovi beogradski cigani mrze sve koji su uspesniji od njih

Moже бити...али ја ипак мислим да ту владајући политичари имају своје прсте....јер желе да створе слику "сви краду у Србији не само ми" ... и онда људи ставе себи у главу "таква су времена и против њих се не може и нема смисла борити"...и онда 10 година издајници владају нашом државом...Можемо да пљујемо по њима вичемо да су онакви или овакви али они глупи и наивни имају подршку од ЕУ и САД али они надмудрују нас милионе...испред очију нам распордају земљу...а ми ћутимо и гледамо...још кривимо и Србе са Косова....срамота..

Експерт нам се коначно скућио у адекватну гајбу.
Ето, имаће најзад и посебну собу за музициање ...

А прво и основно је - лицемерна замена теза !
Ето, експерт је ЈАВНО рекао да је купио станчугу, није крио као други ... Ма свака му част !
Није као министар Обрадовић кога су новинари прозвали па је признао. Није ни као Јеремић за кога се само шушка да је искеширао 600-700.000 ојра
Својевремено је такође јавно објавио и Тома Николић да је купио стан од 400.000. продао стан и узео кредит од 200.000 еврића.

И сад треба да аплаудирамо на искрености ?!
А суштина је да се наши политиканти (и позиција и опозиција) невероватно бахато понашају. ово је таква спрдња са народом да немам речи.
Довели су огромну већину становништва на ивицу егзистенције, нација нам је оболела од многобројних стресова, од немања ... многима је 100 евра мисаона именица ... а господа се расипају стотинама хиљада евра за станчуге. Па шта ће Млађи (двочлана породица) стан од 160 квадрата? Да се он и његова Тања играју жмурке ? Имају ли петоро деце, па свако да има своју собу? И још нам сервира информацију како су им месечна примања 2.000 евра, па ће моћи да сервисирају рату од 1.000 евра ! Па кога бре стоко покушаваш да 'ебеш у мозак ???

Back