Dinkic kupio stan za skoro 400.000 evra u godini krize! IMA SE MOZE SE

Ma šta kažeš zavide Dinkiću, čoveku koji je zajedno sa Labusom nonšalantno potpisao da SR Jugoslavija prihvata da plati sve, zatezne i kaznene kamate MMF-u, SB, i ostalim poveriocima i još jsu prihvatili da se SR Jugoslavija odriče svih kamata na naša blokirana sredstva u stranim bankama, koja uzgred rečeno ni do danas nisu vraćena - a radilo se o sumi od oko 1,7 milijardi $. Znali su Labus i Dinkić, a i zapadnjaci, da su nas oni uvođenjem sankcija i prekidanjem platnog prometa sa inostranstvom blokirali i onemogućili da redovno servisiramo dugove, te da mi u tom delu ne snosimo nikakvu krivicu - već isključivo oni. Tako su ta dvojica eksperata oštetila državu i građane za oko 9 milijardi $.

Zatim dalje, likvidirao je sve naše značajnije banke kako bi se otvorio prostor za ulazak zapadnih stranih banaka, dozvolio stranim bankama da pokupe štednju građana i da našim parama banke lomei privredu, selektirajući koju će proizvodnju kreditirati, a koja će preduzeća neodobravanjem kredita oterati u stečaj - da bi ih u kasnije tajkuni domaći i strani kupili što jeftinije. Pored otvaranja prostora stranim bankama za pljačku privrede i građana koja se i danas sprovodi putem enormnih kamata, važnost likvidacije domaćih banaka bila je i u tome što su one imale kao garanciju svojih potraživanja vlasništvo nad velikim delom privrednih subjekata, koji se pod hipotekama domaćih banaka nisu mogli prodati zapadnim kupcima. Uz to uništio odličan sistem platnog prometa i prepustio ga bankama.

Čovek koji je insistirao da se centrazijuje sistem, insistirao je na kompletnoj kontroli svega što se dešava u Srbiji, za bilo kakvu dozvolu ili papir ljudi su morali i još moraju da dođu u Beograd. I takvom politikom on je ne samo marginalizovao sve što je izvan Beograda nego i uništio i ono malo privrede što je postojalo. I sada se on nameće sa onim svojim sranjem od stranke URS kao protivnik toga i nudi se kao spasilac. Ludilo

Na takvo govedo neko da bude ljubomoran i da mu zavidi.

pa di si bre laki..?? kako bre rezes istinu ko onaj kosac.... kazi dunsterima sta se radi...ti to umes tako lepo...i kazi im bre da se uclane u dinkicevu stranku...da znamo ko je ko u srbiji...pazi kad dinkic zagovara regionalizaciju---ludilo...nego..?? kad se dizu vesala na terazijama..??

pa di si bre laki..?? kako bre rezes istinu ko onaj kosac.... kazi dunsterima sta se radi...ti to umes tako lepo...i kazi im bre da se uclane u dinkicevu stranku...da znamo ko je ko u srbiji...pazi kad dinkic zagovara regionalizaciju---ludilo...nego..?? kad se dizu vesala na terazijama..??
Ima tu još dosta stvari u vezi Dinkića koje nisam pomenuo , recimo da je kao guverner davao kamatu od 18 % bankama na blagajničke zapise koje je emitovala Narodna banka a strane banke kupovale i tako oštetio državu za nekolko milijardi evra itd....
Zamisli kolika budala treba da budeš pa da napišeš da smo zlobni zavidni i ljubomorni na Dinkića , čoveka koji je uništio ekonomiju Srbije.

''Ја сам поштено радио, излагао се опасности да будем ухваћен и отеран на робију...''

Него, јесу ли у ову станчугу узидани и оних 980 евра дуга сиротињи ... од обећаних акција :think:

А и банке треба да буду фер и да му отпишу камате на кредит ... ипак их је експерт све довео овде ... треба на неки начин да му се одуже !

Ima tu još dosta stvari u vezi Dinkića koje nisam pomenuo , recimo da je kao guverner davao kamatu od 18 % bankama na blagajničke zapise koje je emitovala Narodna banka a strane banke kupovale i tako oštetio državu za nekolko milijardi evra itd....
Zamisli kolika budala treba da budeš pa da napišeš da smo zlobni zavidni i ljubomorni na Dinkića , čoveka koji je uništio ekonomiju Srbije.

ma ja to kratko kazem da je dinkic vise upropastio srbiju nego austrougarska...mrzi me da nabrajam stalno sve stete...ali da je dinkicev otac kralj srbije...i da je dozvolio da ovo radi...da bi sacuvao kraljevstvo morao bi javno pogubiti sina...

Zacutali sposobnjakovici. :mrgreen:

a zamisli ekspertsku pamet---uvedes PDV...ukines sluzbu za platni promet...poslovni prostor SDK uzmes i predas bez naknade navodnoj stedionici koja je navodno drzavna...a ispadne da je privatna...das da ona radi drzavne poslove platnog prometa---I NIKOM NISTA...a posle pricas kako zelis da pomazes razvoju privrede...A SVIMA SI NAMETNUO DA MORA DA PLATI PDV DRZAVI PRE NEGO JE OSTVAREN BILO KAKAV PROFIT...koliko covek moze biti glup pa da ne shvati da ce ovaj potez unistiti svaku privrednu aktivnost..?? zar je potrebno zavrsiti ekonomski fakultet i magistrirati da bi se to shvatilo..?? onaj jadnik sto proizvodi cizme i da ih u maloprodaju--onaj u maloprodaji mora da plati PDV u drzavi unapred iako nije cizme prodao...i sad se ova stoka cudi sto je propao i onaj sa prodavnicom i onaj u proizvodnji.... onaj sto proizvodi hranu za stoku --cim je isporuci na trziste mora da plati PDV...a dok prase poraste u svinju..pa se zakolje...pa se preradi..pa sve to neko kupi...ceo lanac propada....jos sme da se hvali da je on uveo PDV i da je napravio pravu stvar...

B92 Biz Vesti Srbija

Dinkić kupio stan od 353.500 evra
17. novembar 2010. | 00:04 | Izvor: Novosti, Press
Beograd -- Potpredsednik Vlade Mlađan Dinkić kupio je novi stan na Novom Beogradu od 150 kvadrata, u kom ima i studio za snimanje muzike, vredan 353.500 evra.

19975071724ce31155b5f91420388005_450x259.jpg

Novi Dinkićev stan još je u izgradnji, ima 150 kvadrata (od čega je 40 kvm terasa), nalazi se u elitnom delu Novog Beograda.

U svojeručno potpisanom dopisu koji je poslao redakcijama novina, Dinkić detaljno opisuje kako je kupio stan. Iako ne želi da otkrije novu adresu, Pres piše da će mu jedan od prvih Dinkićevih komšija biti lider SNS-a Tomislav Nikolić.

Dinkić se odlučio da o kupovini novog stana obavesti celokupnu javnost jer se, kako navodi u pismu, zalaže da funkcioneri javno objave svoje imovinske karte.

U pismu ministra ekonomije navodi se da je pre dva dana (15. novembra) za 144.000 evra prodao svoj stari stan od 73 kvadrata na Novom Beogradu (129.000 za stan i 15.000 evra za garažu), u kome supruga Tanja i on žive već 18 godina.

Da bi kupili novi stan podigli su kredit od 150.000 evra i na to dodali 42.000 evra, koliko je Dinkić dobio od „osam izvršnih presuda zbog kleveta u jednom dnevnom listu". Konačno, ostatak od 17.500 evra Dinkić i njegova supruga su platili od ušteđevine.

Dinkić u pismu navodi da njihov novi trosobni stan ima „110 kvadrata grejne površine, sa otvorenom terasom od 40 kvadrata i garažnim mestom", kao i da preseljenje očekuje do kraja godine. Takođe, navodi se da je kvadrat novog stana plaćen 2.500 evra. O promeni imovinskog stanja, u skladu sa zakonskim propisima, obavestiće i nadležnu Agenciju za borbu protiv korupcije

Mlađan Dinkić kaže da su on i supruga stambeni kredit podigli u Banci Inteza, da je rok otplate 20 godina, a mesečna rata nešto manja od 1.000 evra. Ministar ekonomije otkriva i da će u novom stanu imati i svoj lični muzički studio!Dinkić kaže da će moći da servisira kredit, pošto su ukupni mesečni prihodi njega i njegove supruge oko 2.000 evra.

"U novom domu imaću i posebnu muzičku sobu sa zvučnom izolacijom kako ne bih smetao komšijama. To je mesto o kome sam odavno maštao, posebna soba u kojoj ću moći da slušam i pravim muziku. U toj sobi će biti moje tri gitare, klavijatura, kompjuter i pijanino, koji sam do sada držao kod prijatelja, jer u starom stanu nisam imao mesta...", kaže Dinkić.

Ministar otkriva da već nekoliko godina pokušava da kupi novi stan. "Godinama planiramo da kupimo veći stan koji bih imao jednu sobu više, u koju bih smestio sve od muzike što imam. U starom stanu sve mi je bilo u dnevnoj sobi... Muziku sam mogao da slušam samo kad sam sam u stanu.. Sada imam kutak u kom ću moći da se bavim onim što najviše volim...", kaže on.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2010&mm=11&dd=17&nav_id=472871

OVA KRIZA JE STVARNO NEKOM MAJKA A NEKOM MACEHA :super:

A ja nisam verovao Dinkicu da smo izasli iz krize :dash: :hahaha:

jao dinkic uzeo kredit za stan ahahahahaha ne zna lepo ni da laze :thumbdown:

@efendija: ne dobih odgovor. Eto ja sam zivi primer. Nema na cemu da zavidim lopovima. Imam dovoljno (koliko mi treba za moj standard zivota). Ne zivim u Srbiji. I ipak me se tice bagra koja krade. Koji je moj motiv? Ajde prosvetli me.

Upste me ne zanima tvoj motiv.
Prosto sam svestan DA NIKO NIGDE U SVETU, u politiku ne ulazi tek tako.
I da je iluzija, obicnog, malog, bednog coveka, crva, da bi on radio iz pukog patriotizma ili entuzijazma bilo sta za dobrobit drzave.
Sve sto ljudi rade u politici, zele da naplate i to je prirodno (po meni).
:cool:

Nikad neću skapirati zavidne likove koji mrze i pljuju one koji su sposobni... Nema gore sorte od nesposobnjakovića koji samo kukaju na druge...

dinkic je nesposoban a ne sposoban. on je samo jedan od mnogih lopova iz redova Demokrata koji koristi javnu funkciju da pljacka drzavu Srbiju i na muci gradjana ove zemlje zgrce ogroman novac.

pa da

drzava srbija je na te zapise isplatila bankama preko 5 milijardi evra za 4 godine.

e sad naravno nisu sve te pare isle njima vec su se delile na relaciji tadic/dinkic i banke

Баш ми га је жао ....

Сви други "купише" велелепне виле на Дедињу,
а он,
поштењак,
се и даље мучи по неким становима ....

Па и Тома је више пазарио иако је "опозиција",
а јадан Млађа само 400 тисућа ....

БРУКА !!!!!

Првоборац, толико задужио Демократију ...

Па он бре са калашњиковом и фантомком НБ освојио,
а Институција му се само тако одужила ....

СРАМОТА !!!!!

Правда за Млађу !!!!

Sad drzava treba da gradi stanove po 1200E po kvadratu, tako da, zasto, moguce da je kupio na taj nacin (to za Beograd i nije velika suma), osim toga , iako je takav kakav je, ne bi se valjda brukao da laze za stan....hocu reci, isuvise je dostupno javnosti sve to oko stana da bi lagao.

Овде нема ништа осим зависти и злобе!

Sad ga jos vise cenim,nema sta da krije,neka obijasne ostali odakle im imovina.Prvo Nikolic,pa Vucic koji je stanovao privatno u Francuskoj ulici,pa ostali...
Svaka mu cast,nemaju dece,covek voli muziku i ostvario mu se san da ima svoju sobu,komponuje i ima i odatle prihode.Vredan covek pa radi,ali nije bogat.Ali mi smo specifican narod,padamo na patke tajkunske stampe,on ne pada vec ih tuzi pa im uzima pare.:hahaha::hahaha::hahaha:

Wow, kupio je stan! Sram ga bilo! :zcepanje:

Pa neka mu je sa srecom u zdravlje i sreci da ga koristi !

!

Znaci nema lazi nema prevare !

Taj stan je realno qurton , naspram nekih prica koje smo se naslusali o Dinkicu da je maltene bogatiji od Romana Abramovica .Nego garant je na pomolu nova koalicija buducih novih komsija ,tako da nece biti cudno ako Dinkic i ovu vladu srusi pre roka i ode sa soljom .

Nije quirton naspram prica,nego kurton naspram onoga sto stvarno ima.

Jeste da ga negotivim al kakve veze ima sto je kupio stan? i od koda je 353.000 skoro 400.000? To je skoro 350K...

Kakav konj!!! Mogo je sebi vilu sa bazenom i garažom kupiti. Za te pare.
I to u sred Atine.

Ima on to odavno da si ti ziv i zdrav.

Sa srećom da te služi Mlađane...

Па шта чекате онда, предајте те доказе тужилаштву па да се процесуира случај!?

:hahaha:

Pa svaki diler je kupio stan od slabosti drugih, zaradio milione na smrti i me vidim temu... U NS cuvaj onu gamad od Saricevog bivseg saradnika, sada je navodno zasticeni svedok, cekrica mu se vozika u kolima od >100K eura, obezbedjuju ga o trosku gradjana 24 sata...

Ako je Saricev saradnih to implicira da je verovatno prodavao kokain,a gde si ti cuo da je neko umro ili se navukao na kokain?

Ne lupaj gluposti,kokain je manje stetan i od cigara i od alkohola.

džabe mu kada nema ni kučeta ni mačeta,on i žena nemaju dece,nema šta da mu protrči kroz stan...

ali je rešio problem,gledao sam reportažu iz njegovog staroga stana,reče žena da nemaju gde više da drže diskove,pa su to rešili,imaće sobu samo za diskove

Ne imao ih nikada.

Nikad neću skapirati zavidne likove koji mrze i pljuju one koji su sposobni... Nema gore sorte od nesposobnjakovića koji samo kukaju na druge...

:hahaha:

Ne, nego vam je krivo sto NISTE U SITUACIJI da mozete da maznete.
;)
zato besnite...

Naravno, sposobnost da se 20 godina rves sa ratom kredita od 1200 evra.

.......................

Ako,ako u pravu je onaj konsigleri,trebali su oni ameri da nas sravne sa zemljom,jebeem ti narod glupi:dash:

ja zaradjujem vise od dinkica al ne mogu da kupim stan od 400.000 evra :D

placam placam.

evo sad sam sipao plin po 67.5 i usuo akcizu i PDV u budzet da tadic i dinkic imaju sta da pljackaju ......

bagro lopovska

Znači zarađuješ 500.000,00 dinara mesečno i voziš na plin. :(:hahaha:

1.
Kako je Jeremic sa platom od 70.000 dinara kupio stan od 450.000 evra?
Autor Тихи u forumu Politika
Odgovora: 174
Poslednja poruka: 04.06.2010., 22:50
2.
Kupio stan od 156 m2 za 390.000 evra!
Autor strawbbery_city u forumu Politika
Odgovora: 180
Poslednja poruka: 21.04.2010., 23:27
3.
Direktor „Železnica“ hoće stan od 500.000 evra
Autor systemofadown u forumu Politika
Odgovora: 0
Poslednja poruka: 02.11.2008., 20:22

:eek::eek::eek:

Значи Млађа сиротиња .....

Bar ce moci da produkuje muziku, pa ako ne moze drugacije, od te love ce da placa ratu za stan. ***** te zivote, 17.500 evra ustedjevine?! Da nije slao zenu u nadnicu preko leta da bere visnje, kao sto je to svojevremeno radila Mira M. sa sinom M., pa je njen Maki otvorio Bambiland? :eek: Ee, a moja zivotna ustedjevina moze da se zaokruzi na tocifren broj. ***** ti zivot..... :(

Back