DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 46.145
Isto kao sns rak koji je metastazirao.hdz nije hrvatska, hdz je rak hrvatske koji treba odstraniti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto kao sns rak koji je metastazirao.hdz nije hrvatska, hdz je rak hrvatske koji treba odstraniti
Kao i SDP. Zajedno su nas dugi niz perusali oboje.hdz nije hrvatska, hdz je rak hrvatske koji treba odstraniti
Hdz je mali brat sns, ali evo i ovde na forumu seku vene za Vucicemglavni problem hrvatske je hdz. njega se riješit i udariti nove temelje...
Da, ulazite u EU do 2030. najkasnije, hteli to ili ne.E sad imam ja tu dva pitanja:
1. Da li to NBS zna nešto više čim usvaja uredbe po sistemu ''kad budemo'', a ne ''ako budemo''. Hoću reći da li je ovo očigledan dokaz da je strateško opredeljenje vlasti EU, a ne recimo BRICS?
CG je to odradila na foru, jer su prvo imali D. Marku kao valutu jos pre Evra, pa kad je DM povucena, EU im je (precutno) dozvolila da predju na evro.2. Zašto se navodi da evro može biti valuta samo ako smo u EU kad recimo Crna Gora ima tu valutu odavno iako nije članica te organizacije?
vid ovoga ?Da, ulazite u EU do 2030. najkasnije, hteli to ili ne.
dakle ulayimo jer im trebaju sluge ... kao sto su zbog toga usli bugari rumuni hrvati...Jer Nemcima treba radna snaga.
dobr odobro, mi smo sljam , sto bi nas GOSPODA SVABOVI francuzi i ostla izapdanjaci i zvali negoda im slugerisemo za tepsiju ribeNi zbog cega drugoga.
Pa nije da je Hrvatska ili SFRJ bila cudo tehnoloskog razvoja za Kinu ili svet. Nista mi na Balkanu nismo izmislili, brodograditelji su se ucili i maznjavali tehnologiju od Italijana (Talijana), Svaba, graditelji kupili znanja i tehnologiju sa Zapada, fabrike (tvornice) su radile po zapadnim licencama ili opet krali dizajn i tehologiju iz Italije i Nemacke (Njemacke). Nisu balkanski univerziteti (sveucilista) skolovali vrhunske inzenjere, lekare i matematicare nego su pokusavali da kopiraju poznatije i bolje uzore sa Zapada. Bravari, elekrticari, stolari, zavarivaci, autolimari su radili na zapadnim alatima, po zapadnim standardima i 80-tih a ne po balkanskim.euro i ujedinjena evropa lijepo na papiru zvuči.
a onda imaš situaciju da ti se slavonja pretvara u pustinju a mrkvu uvoze iz austrije. ili svinjetinu iz nizozemske.
od 5 ogromnih građevniskih firmi koje si nekad imao sada nam tunele, vijadukte, ceste, mostove... grade kinezi i austrijanci.
u naša brodogradilišta su kinezi svojevremeno dolazili kopirati tenologiju...sad kad nas gledaju otkupiti pitaju se jeli moguće da smo toliko zaostali
za svjetskom brodogradnjom. mogao bih do sutra. sunce i more nisu još uništili. nisu još...
Hajde stupio, odlelujaj sa takvim forama. Hebo bi se sa ti za par €....a izigravao bi velikog rusofila. Hrvate, Rumune, Bugare...kuri bolac jer bilmezarija kao ti neće u EU. Baš takvi trebaju.dakle ulayimo jer im trebaju sluge ... kao sto su zbog toga usli bugari rumuni hrvati...
Ja sam već ušovid ovoga ?
mi ulazimo a ti ne ? ti nisi ''MI'' ?
Nope, ja sam došao ovde pre nje i utabao joj stazu, kao svaki pravi džentlmenal si se opapucio brzo preko zenine doktorske suknje i diplome u nemackoj...
Pa, ako nisi sposoban ni za šta drugo, onda budi sluga.dakle ulayimo jer im trebaju sluge ... kao sto su zbog toga usli bugari rumuni hrvati...
Oće, oće, misliš da tebe neko nešto pita?ebes takvu eu
videces da srbi uci nece
dobr odobro, mi smo sljam , sto bi nas GOSPODA SVABOVI francuzi i ostla izapdanjaci i zvali negoda im slugerisemo za tepsiju ribe
lepo od tebe sto nam to tako fino napominjes
CG je to odradila na foru, jer su prvo imali D. Marku kao valutu jos pre Evra, pa kad je DM povucena, EU im je (precutno) dozvolila da predju na evro.
Crna Gora NIJE u evrozoni - to sto je sredstvo placanja evro je samo tehnicka stvar. Nije isto kao npr. upotreba evra u Hrvatskoj, Francuskoj, Grckoj koje jesu u evrozoni...kad recimo Crna Gora ima tu valutu odavno iako nije članica te organizacije?
Da bi usvojila evro, zemlja prvo mora da bude članica Evropske unije
do 2030 započet će svjetski rat tako da je pitanje šta će ostati od evrope...
NAJNOVIJE: Njemačka stranka AfD kaže da će NAPUSTITI EU ako pobijede na izborima u veljači.
EU je pred raspadom.
Odakle to vičeš?Zivela EU!
Zivela Amerika !
Ziveo NATO !
Od kljucne je vaznosti da klosarske drzave imaju neki zlatni standard, fiksni kurs, ili valutu koju ne mogu da stampaju.Tek ce te da vidite onda kolika ste sirotinja.
Koliko moras biti retardiran da se odreknes sam svoje valute i monetarne nezavisnosti.
Onda se vi rugate Hrvatima
iz dubine dušeOdakle to vičeš?
Много Срба верује у пропаганду против Србије, нажалост!@buudala
Ti vjeruješ ovom hrvatijancu i ujkanu...pa to je propaganda usmjerena sproću vas..pitaj @dulesrbenda -ru
2. Zašto se navodi da evro može biti valuta samo ako smo u EU kad recimo Crna Gora ima tu valutu odavno iako nije članica te organizacije?
Која је ово издајничка стока СНС, незабележена у нашој историји... Ових би се и Вук Бранковић постидео...
Праве од Србије банана републику попут Црне Горе и Албаније...Dakle SNS sektasi definitivno prodali Kosovo...
....
Преласком на евро, нестају девизне резерве Србије...Ma jok, dovoljno je da samo imas dovoljno deviznih rezerva da to odradis. Eno Ekvador je tako presao na dolar.
Postoji drugi nacini u tom istom smeru, cija je poenta ista kao 'zlatni standard', 'fiksni kurs', i sl., a poenta svega toga je ne dati genijalcima da vode monetarnu politiku, jer ce sve da upropaste.
Tu cak nije stvar ni ko je bolji ili gori, vec je fora da NIKO, cak ni AI sa IQ-om od 2424324324 milijardi ne moze da vodi monetarnu politiku, a to desetostruko vazi za klosarske drzave.