Димитрис Христофијас: Русија је Кипру понудила повољније услове за добијање помоћи од

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
http://www.nspm.rs/hronika/dimitris...e-uslove-za-dobijanje-pomoci-od-eu-i-mmf.html
Dimitris%20Hristofijas.jpg

Никозија -- Русија је Кипру, којем је потребна финансијска помоћ за спасавање банака, понудила повољније услове за добијање те помоћи од Европске уније и ММФ-а.

Председник Кипра Димитрис Христофијас рекао је у Европском парламенту: "Понуда Русије је повољнија јер не намеће никакве услове и нуди нижу каматну стопу".

Са друге стране, помоћ ЕУ и ММФ-а подразумева строге услове везане за економску политику.

Стручњаци Европске комисије, Европске централне банке и ММФ-а су јуче стигли на Кипар како би проценили захтев те земље за финансијску помоћ.

Кипарска влада није саопштила колику помоћ тражи, али локални медији спекулишу да потребе износе око 10 милијарди евра.

Из кипарских дипломатских извора се сазнало да званична Никозија води паралелне преговоре са Русијом, од које је лани добила зајам од 2,5 милијарде евра са ниском каматном стопом, за покривање потреба рефинансирања за 2012.

(Танјуг)

Poslednja izmena:
Значи земља која председава ЕУ радије ће потражити срећу са руским банкарима него са еуропским.
Још мало па ће та "пропала" Русија бити Норвешка за "богату" Европску Унију.

bem ti sunce.......kad jedna članica fašistiko zločinačkog udruženja ili ti smrdljive evropske unije upuću7je vapaj......vapaj-pomoć-za vas evro talibani......izdrkam vam se bebi na bekicu.....ruskoj federaciji koja je zabranla pedere i nvo.......pitanje.......šta se koj mojqurac mi femkamo.....rusi izvolte ponikve.......pa da se popričamo......

Зезаш или озбиљно би ово могла да буде застава Евроазије?
Ма то је један од предлога.
Мада је најрелније да ће усвојити заставу са овим, мени нејасним симболом, али ипак је јако занимљиво решење.
images

Такође постоји и овакав предлог.
images

Русија доминира.
:super::klap::super:
Где ли су русофоби да дају допринос теми?!?
:think:

Pazi - ovo sam pre nekoliko postavio na mojoj omiljenoj temi - i ujedno top temi ovoga foruma ,, Kucnuo je cas da formiramo Rusko Srpsku Imperiju ,, - i nijedan rusofob nije dao komentar .... misterija se nastavlja ... :think:

Tema : Srbija moze od Rusije dobiti jos povoljnije kredite od ovih koji sada Rusi daju za spas Kipra - i koji su najpovoljniji krediti na svetu .

Inace mislim da bi bilo lepo da zastava Evroazijske Unije bude zastava dinastije Romanov, jer je u njihovo vreme velika ruska imperija zaista bila Evroazija. Gotovo petina svetskog kopna, svi ti narodi, vere i rase koje su u osnovi ziveli u miru i uz medjusobno uvazavanje. Balticki narodi, Finci, Poljaci, Rusi, milioni Nemaca, azijata muslimana, azijata budista, Jevreji, Tatari, Baskiri, desetine "sitnih" ugrofinskih i uralskih naroda, Gruzijci, Jermeni, narodi severnog kavkaza... Pravoslavci, muslimani, katolici, jevreji, protestanti, budisti, svi su ziveli lepo u zemlji Pravoslavnog Cara.

Ljubicasta bi bila bas jedinstvena boja na zastavi ali ne mogu da kazem da mi se dopada.
Јесте, али се јежим кад видим тај жути кружић на логоу ОДКБ и овој предложеној застави ЕАУ јер ми је прва асоцијација
13114184025397_demokratska_stranka.jpg

Застава треба да буде као на првом предлогу јер је тако Црањански рекао - бескрајни плави круг и у њему звезда.

:mrgreen:

Normalno.:ok:

Ova bi bila mnogo prihvatljivija.

images

images

:rotf:
А ево...
:rotf:
Томазо, кога је док се звао Бенгазић, а пошто је на паганковој теми Рат у Либији поставио два клипа са борбама из околине Книна, а то прогласио за борбе ребелсића у Либији, једна форумашица назвала првом лудом форума!!!:hahaha:
Тамо негде око 200. стране теме!
:cepanje:

Back