Diletantizam studenata isplivava na površinu

Обилић

Elita
Poruka
19.270
Utisak nedelje je postala emisija koja najbolje razotkriva diletantizam prošlogodišnjih studentskih protesta.
Dva studenta ne znaju kuda ide studentska politika,
a dve profesorke ih majčinski podržavaju i pravdaju.

- Olja pita ko je na "listi", oni kažu da to nije bitno ! 😯😯😯
- Opoziciji preporučuju da radi nešto drugo sledeće 4 godine ("imaju valjda neku školu, nisu valjda profi političari" ?)
- Objašnjavaju da je bez veze pitati za njihov odnos prema Kosmetu, Rusiji, levo-desno, ....

Meni situacija liči na:

Autobus, u njemu građani Srbije.
Vozač vozi i kad se umori biće zamenjen.

Međutim jedan putnik pre vremena traži da preuzme kormilo.
Postojeći vozač ga pita da se predstavi, ovaj neće.
Vozač ga pita za vozačku dozvolu, ovaj odgovara da ona nije bitna.
Vozač promeni način razgovora, pa kandidata pita čemu služi kvačilo, retarder, karburator ... ovome se to ne sviđa i kaže da vozač nije nadležan !

Utisak nedelje je postala emisija koja najbolje razotkriva diletantizam prošlogodišnjih studentskih protesta.

- Opoziciji preporučuju da radi nešto drugo sledeće 4 godine ("imaju valjda neku školu, nisu valjda profi političari" ?)
- Objašnjavaju da je bez veze pitati za njihov odnos prema Kosmetu, Rusiji, levo-desno, ....

Meni situacija liči na:

Vozač promeni način razgovora, pa kandidata pita čemu služi kvačilo, retarder, karburator ... ovome se to ne sviđa i kaže da vozač nije nadležan !

Uf..
Odgledao sam 3-4 minuta ove emisije i prvo što sam pomislio je.....
Ko će da sluša ove filozofije 4 godine kad ja jedva mogu 4 minuta.

Neko valjda misli da je vođenje države dobra volja i lepa želja a ne komplikovan aparat gde moraš da imaš kontrolu nad preko 1000 ljudi na vrhu države, skupštine i ministarstava..

Ovi apsolutno o ničemu nemaju koncenzus a vodili bi državu..
Ne mogu u opozociji i sa opozicijom da se dogovore a dogovoriće se kad dođu na vlast.. LOL

Uf..

Neko valjda misli da je vođenje države dobra volja i lepa želja a ne komplikovan aparat gde moraš da imaš kontrolu nad preko 1000 ljudi na vrhu države, skupštine i ministarstava..

Ovi apsolutno o ničemu nemaju koncenzus a vodili bi državu..
Ne mogu u opozociji i sa opozicijom da se dogovore a dogovoriće se kad dođu na vlast.. LOL

Oni ustvari pokazuju da mi nemamo nikoga osim SNS-a !
Znamo kako se vodi socijalistička država, ali kud ćemo unazad ?

Postoje i ideje povratka monarhije, ali to su tek opasni predlozi, nismo mi za džabe taj put napustili 1945.

Najdalje u poimanju moderne zapadne države je zaista otišao SNS. I sad to da napustimo ?
Menjati elemente koji nisu dobri to da, ali "kretati od početka" kako čujemo često je jako velika zabluda !

Pa Srbija ovako ili onako traje skoro 1000 godina, to je i nemoguće vraćati na početak !

Za to je kriva WOKE Evropa. Gledajući u njih, naše sekaperse su pomislile da mogu i oni. Džaba su razumni govorili da je sve to lepo ali da svet (politika) tako ne radi. Takvi glas razuma iz zemlje je padao na gluve uši a onda je došao Tramp...

Meni situacija liči na:

Ko je na bilo kojoj drugoj listi?

Ja sam vama pre nadstresnice skrenuo paznju na jednu stvar -

Pisao sns botovima, pisao botovima ostalih stranaka, pisao administraciji javno, ukazivao na privatizaciju pdf istorija, zdravlje, politika kao i na nemogucnost vodjenja diskusije na istim zbog botova. Za vreme korone izvesna rejela je promovisala vakcinaciju dok je bila moderator pdf zdravlje. Objasnjavao botovima da je moguce doci do svakog od njih pojedinacno jer postoji ip brows. Imam utisak da ste oslobodjeni od intelekta. A kako nemamo dovoljno kapaciteta u kazneno popravnim ustanovama bojim se da ce odredjen broj biti stacioniran po rudnicima ili pod vedrim nebom da tucate kamen u kamenolomu i to sa cekicem iz kompleta za tehnicko crtanje. U zatvor ce moci samo ako imate vezu medju blokaderima, inace rudnik, gulag, kamenolom. Hvala na citanju. 🥶

Ja sam vama pre nadstresnice skrenuo paznju na jednu stvar -

Pisao sns botovima, pisao botovima ostalih stranaka, pisao administraciji javno, ukazivao na privatizaciju pdf istorija, zdravlje, politika kao i na nemogucnost vodjenja diskusije na istim zbog botova. Za vreme korone izvesna rejela je promovisala vakcinaciju dok je bila moderator pdf zdravlje. Objasnjavao botovima da je moguce doci do svakog od njih pojedinacno jer postoji ip brows. Imam utisak da ste oslobodjeni od intelekta. A kako nemamo dovoljno kapaciteta u kazneno popravnim ustanovama bojim se da ce odredjen broj biti stacioniran po rudnicima ili pod vedrim nebom da tucate kamen u kamenolomu i to sa cekicem iz kompleta za tehnicko crtanje. U zatvor ce moci samo ako imate vezu medju blokaderima, inace rudnik, gulag, kamenolom. Hvala na citanju. 🥶
Ljubi i dalje Vucica.
Ipak....sendvic je sendvic.

Nije za baciti.
I na kraju te vajcine....vajcinisani pomrli a nevakcinisani zivi?
Pa kako????
A neki primili i 3 ili 4 pa odose na inaj svet zbig "kovida"?
Daj objasni.

Ljubi i dalje Vucica.

Nije za baciti.
Pa kako????
Daj objasni.
pa jel su rekli da ce nam biti mala groblja i da je u toku apokalipsa i da nema leka
i da vakcinisani ne treba da brinu jer su vakcinisani ali mogu da ih razbole nevakcinisani a ako su revakcinisani onda mogu i vakcninisani
i eto sad vidis da je sve to bila istina

Pa realno i nije bitno. Ne verujem da ćeš da nađeš nekog glasača, pa čak i člana partije a da zna ko je na listi koju podržava.

Međutim, naravno, sad da bi se studenti napadali, mora odjednom da da napravi veštačka klima kako je "lista bitna".

Svakako odgovor studenata da "to nije bitno" nije dobar, već odovor treba standardizovati u oblik "lista će biti objavljena po raspisivanju izbora, na njoj će biti pošteni i kredibilni ljudi...", i to će većini biti dovoljno.

Opoziciju koja se buni na stanje u kome se nalaze, treba potsetiti da su tu došli svojim (ne)radom.

Ako parazitiraš na političkoj sceni decenijama, ne vidim ništa loše da ti se kaže da "radiš nešto drugo".

Ne vidim razlog da ni studenti ni građani brane parazitiranje.

Ovo je zapravo najosetljivija tema koja pravi podele. I upravo će to biti glavna meta napda i režima i opozicije. To sam rekao još juče i evo već danas su se pojavila pitanja "zabrinutih građana" za geopolitički kurs države. Nema veze što stojimo par decenija u mestu, ali kad dođu studenti, oni moraju da se opredele jer je to vrlo važno i ne može da čeka ;)

Svakako bi bilo dobro, ako planiraju pun mandat, daju i odgovore na ta pitanja, na način na koji su smislili... koji god to bio "prvo institucije, ideologija kasnije, ili podelićemo se u dve kolone...". Šta god, samo da bude jasno i konkretno.

618980905_2713756868981610_5067868273678343952_n.jpg

Ljubi i dalje Vucica.

Nije za baciti.
Pa kako????
Daj objasni.
ja nisam doktor. Ali iz mog ugla cim mi kazu mora - ja odmah ne moram i necu. ja sam za vreme korone bio najglasniji i najvise sam dobio po tamburi, ban za banom od reyele i hrvatskih moderatora. Nazalost, iskreno pricam, izvrsena je prirodna selekcija i prvo su svet napustili tupavi. Alkosi, steroidasi, pusaci i narkomani su pretekli jer kad se organizam bavi otrovima ni korona ne moze da se primi. Takodje romi i gradjevinci, na njih se nije primila korona jer nije bilo vremena morali su da rade. Koronu su dobili obicni ljudi, kancelarijski uhlebi, foteljasi. Niko sa stvarnim zanimanjem, nijedan zanatlija u radionici.

Mislim svetska zdravstvena organizacija odnosno farmakomafija ima najvecu lovu, pravi najveci obrt, ispred je americki vojno industrijski komplex odnosno pentagon cia fbi nasa, i industrija narkotika.

Lepo je bil gejts rekao davno da ce svetsku populaciju dovesti na zlatnu milijardu naprednim medicinskim metodama.

A znači moći će ipak i kod vas poštenih nešto preko veze?
Dobro ste počeli a još niste ni počeli.. :)
Kod kojih nas?
Ja sam niciji. Sve znam. Sve vidim.
Najistaknutiji blokader mi je vec nekoliko godina duzan oko15k rsd.
Ako ds i antifa i njima slicni ne uspeju da se instaliraju medju studente, moja podrska nasoj mladosti i nasoj pametnoj deci.
Ako se instaliraju i preuzmu protest, moja podrska gospodinu predsedniku da proglasi policijski cas i izvede saj zandarmeriju i nato.
Ne isplati nam se da sruse vucica i nznm dovedu Sergeja Trifunovica, Cedu icebucket narkomana, canka separatistu ili nznm.

A moja iskrena zelja je da svi ali svi koji su se bavili politikom od prvog svetskog do danas odgovaraju pred narodom, civilizovano naravno mada narod ima nekad svoje metode. Nek narod odluci, ima sigurno pametnijih i postenijih od mene, tebe itd. Svima proveriti poreklo imovine. Sve ih potrpati u zatvorske jedinice, rudnike, gulage, kamenolome pod otvorenim nebom. Ista mi je zelja da tako prodju i sns botovi na krsti. Dok vi mislite da mozete mirno da spavate i da imate podatke od svih blokadera - pazite samo da se nakon oslobodjenja ne upadne u mts yetel a1 i da se preuzme nznm fleska sa ip brows logovima. U toj situaciji bude ovako:

Nn lice: Dobar dan staramajka, jugoslav cvarak mi treba.

Staramajka: Aaa dobro ti bog dao. Jeste jeste to je moj sezdesetogodisnji sin, junacina, eno ga na kompjuteru satire krstine blokadere u internet diskusiji.

Nn lice: Moze li vas junak da izadje do naseg vozila (prstom pokazuje na kamion sa iscepanom ceradom rudarskog kombinata kolubara). Osvojio je nagradno putovanje na osuncanim obroncima rudnika.

Staramajka: Joooj deco zlatni ste. Jel da ponese pasos? Koja ste vi televizija jel informer tv?

Nn lice: Nije neophodan pasos mozda mu bude smetao. Srbin info staramajka.

Staramajka: Juuu obradovace se. Moj jugoslav obozava Acu Srbina. Bog vas poziveo deco. Izvolte u salonu 🥰

Pa realno i nije bitno. Ne verujem da ćeš da nađeš nekog glasača, pa čak i člana partije a da zna ko je na listi koju podržava.

Ma дааај, не знамо да ће на СНС-овој листи бити Вучић, Мали, Брнабић ... и тако по реду све до малог В ?

Međutim, naravno, sad da bi se studenti napadali, mora odjednom da da napravi veštačka klima kako je "lista bitna".

Матерети, бил гласо за непознату листу ? :eek: :eek: :eek:

Svakako odgovor studenata da "to nije bitno" nije dobar, već odovor treba standardizovati u oblik "lista će biti objavljena po raspisivanju izbora, na njoj će biti pošteni i kredibilni ljudi...", i to će većini biti dovoljno.

Ти њих учиш како да нас преваре ?

Ako parazitiraš na političkoj sceni decenijama, ne vidim ništa loše da ti se kaže da "radiš nešto drugo".

Ne vidim razlog da ni studenti ni građani brane parazitiranje.

Опозиција је радила свој део државног посла, критиковала је власт.
Није била нарочито успешна зато што је власт била врло добра и одлична !

Ovo je zapravo najosetljivija tema koja pravi podele. I upravo će to biti glavna meta napda i režima i opozicije. To sam rekao još juče i evo već danas su se pojavila pitanja "zabrinutih građana" za geopolitički kurs države. Nema veze što stojimo par decenija u mestu, ali kad dođu studenti, oni moraju da se opredele jer je to vrlo važno i ne može da čeka ;)

Да ми изграђујемо државу од почетка,
док свет гори,
и мора се знати где нам је место ?

Сафете, Србија има скоро хиљаду година,
та прича да ми треба да успоставимо државу од почетка је усташка умоболна уваљотка.

Па ни комунисти нису измислили судове, општине, полицију ...
Све то и пуно тога другог су наставили од монархије.

Па ни Карађорђеви и Милошеви устаници нису много тога новог измислили одједном,
већ су преузимали турске институције !

Svakako bi bilo dobro, ako planiraju pun mandat, daju i odgovore na ta pitanja, na način na koji su smislili... koji god to bio "prvo institucije, ideologija kasnije, ili podelićemo se u dve kolone...". Šta god, samo da bude jasno i konkretno.

Каква дилетантска машта ...
Ви морате бити заустављени човече !

"lista će biti objavljena po raspisivanju izbora, na njoj će biti pošteni i kredibilni ljudi...",

Сафете, не требају нама поштени и кредибилни људи !

Нама требају успешни политичари који возе (управљају друштвеним системима) овај наш аутобус
кроз све могуће правце и кривине,

разумеш ?

Телеком треба да их пусти да сваки дан причају по 2-3 сата на 10 тв-канала, и сва мистерија око студената би нестала.

Back