Izvinjavam se ali ja stvarno moram da se umesam posle ovog besmislenog trabunjanja od 4 strane: da li bi se ti molim te vratila na pocetak i pazljivo procitala post kojim si otvorila temu?!
Pa da onda prodiskutujemo gde je u toj celoj prici tvoja pamet, ali ajde kazu da ljudi puste mozak na otavu kad su zaljubljeni (sta, zivota ti, volis kod njega, bi li me uputila?!), no odgovornost bar prema tom jadnom detetu koje ste napravili neodgovorno i bez trunke razmisljanja, pa onda odgovornost prema sebi samoj i sopstvenom zivotu - ko sto rece nisi ti neka polupismena jednica sa nekakve planine koja nikad medju ljude sisla nije, i jos da prodiskutujemo i to zasto pored zivih i zdravih roditelja koji zive u normalnoj zemlji u normalnim uslovima sedis u nekakvoj selendri pored skotine koja te - vise nego evidentno, a i jasno ti je nacrtao ako si bila dotle slepa i u svojoj zaljubljenosti glupa da shvatis - NE VOLI?!?!?! Je l' se to to trudis svim silama da potvrdis Patkovo 'pravilo balkanskog mentaliteta' (muskarac primitivan, bahat i siledzija, a zena slaba i glupa), ili se jos necemu nadas, ili u cemu je problem da se dozoves da ces za 3 meseca imati nekoga ko je VAZNIJI od tebe, njega, celog tvog sumanutog sistema postojanja i zivljenja, da ces imati DETE (da vec imas dete!) kome je NEOPHODAN bar jedan normalan roditelj (ako se zaista iko od vas dvoje tako moze nazvati posle svega ovde recenog i napisanog, on - samozivi skot, a ti - eto jadna, volis ga?!?! Boze me sakloni, svako danas moze da pravi decu!). Pa onda probaj malo da se prizoves sebi i zdravoj pameti i da razmisljas malo za promenu o nekom drugom (detetu) za razliku od onog sto si radila do sad (igranje bolesne simbiotske igre sa svojim suprugom u kojoj je on djubre a ti zrtva, ali vi se...sta? Valjda jos volite?!- no ta igra je samo za DVOJE, i samo za one koji nemaju obavezu prema jos necijem zivotu!)
Dakle, nisi trazila savet, pa ti ga i ne dajem, jer bi on zaista bio kratak i svodio bi se na tri reci: 'Vracaj se kuci!!!', no kako je tema otvorena i javna, a ja je pratim vec od pocetka sa zapanjenoscu i potpunom nevericom, onda shvati ovo samo kao rezigniranu reakciju nekoga ko, kad se sve svede i crta podvuce posle nekog vremena leci takvu decu - rodjenu iz takvih idiotiskih prica kao sto je ova koju nam ovde nudis kao neku DILEMU (dilemu oko cega???!).
Da ti se smuci zivot!